Diana te te ktheje borxhin
Nga sa kam arritur te kuptoj ... je gjithashtu nje femer e forte qe jeta te ka perballur me cdo situate dhe nqs je aty ku je do te thote qe asgje e askush nuk te ka mposhtur dhe nuk do te mposhte .
Je femra me e ndjeshme qe kam njohur,por edhe me e brishta.Ndonjehere zemer njeriu duhet te tregoje anen e tij te ngurte qe askush mos ta cenoje ... me beso sepse ja vlen.
Ndonjehere be raste te caktuara njeriu duhet te dije sesi te sillet e cfare te thoje ... dhe te them qe eshte nje kenaqesi te lexosh postimet e tua.
Mos u nxito ndonjehere se nuk te ben asnjehere dem qe dicka qe nuk je e sigurte ta mendosh 2 here dhe me pas ta thuash. Nuk di cte shtoj tjeter.
Jam nga natyra kritike dhe me fal nqs nuk je dakort me cfare thash. Mendimet me te mira per ty.
Te perqafoj forte Perla.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
[Perla] Floke te gjata, kafe ose brune, te lidhura bisht, me kapele ne koke, tamam si Manuela Arcuri. Imagjinoje ket me te vu prangat (I fus plumin vetes me perpara :P )
Karakter i forte, e qeshur shumicen e kohes, i del rrudha ne ball kur i ngrihen nervat ngaqe duron shume po nuk fal dot kur mbushet kupa. Tip i qete dhe dashamirese.
PS: Eshte dhe njecike laluce![]()
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Ngordhca une per ty jarebi se i ke gjet te gjitha. Floket bisht,syzet dhe kapelet i kam fiksim. hahahahahahahahahahahahahahaha.Floket i kam ngjyre unike si ka njeri e vallaj nuk di cfare ngjyre tu them. Per te tjerat je ok.
Ps. Tek lalucja ke gabu rende. se nuk jam hicccccccccccccccc more vesh .
Une nuk di sesi te te pershkruaj vallaj nuk kam asnje ide. po ja fus kote.
Je tip mistreci me raste por edhe serioz kur duhet dhe kjo eshte gje e mire. deri para pak ditesh mora vesh qe je Lukas se nuk e dija hahhahahahahahahah.
Per pamje fizike hmmm jo shume i gjate aty tek 1.75 trup i dobet tip urithi :P
Tjeter cte te them. Je qe je , bej nje pershkrim te vetes . une nuk di cte shtoj me .
Paj paj.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
LoL, ca gjera i ke gjet, ca jo. Hahahha. Tip mistreci me raste jam, dhe serioz behem kur duhet, po ama vetem kur duhet, nuk rri gjith kohes me turinj varur, si tme kene vrare nene e babe. Qe jam jo shume i gjate e ke gjet, po ke gabu me nja 2-3 cm, dmth jam 2-3 cm me pak (tani s'ma var mo asnjona mu. mi qite horlliqet ne shesh pa me njohur, lere pastaj te me njihje). I dobet nuk jam, por as i shendoshe jo, nuk i ngjaj urithit, me shume peshkut (papapa, ka vdek modestia). Jam icik malok, kam qejf shakate, me pelqen futbolli, imagjinoje, kam qon tu vdek njeher ne fushe
. Ku di une ēa te them tjeter, po pati ndonje pyetje, gatitu jam une, pa rezerva fare.
PS: Ēa intuite qe kam mi aman, te kam gjet 99% te gjerave, vetem me ate laluce kam dale iēik bllof, po prap s'me mbushet mendja, se je iēik ti je, hajt pranoje tani.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Jo mi jo se i kam shtuar minutat para pasqyres...5 ishin sa me la dhembet moj
Ty te falenderoj per keto kompimente dhe fjale te bukura....
Une te imagjinoj ne moshe te re te 20 vjec,e dashur,e zgjuar,e kuptueshme,e respektueshme,e vendosur ne ato qe thua dhe ke besim ne vetvete,me dukesh vajze me karakter dhe teper e ndjeshme...e thjeshte,brune,me duket se je aop,
Me dukesh teper sentimentale dhe u jep me shume te tjereve se sa te japin,kij kujdes...jo gjithmone e meritojne..ta jap si keshille pasi jam djegur vete,dhe sepse te kam xhan.
Me shume respekte
Diana
"Carpe Diem"
Kete ketu siper e imagjinoj nje vajze impulsive, e dashur, paksa nevrike, engjell ne shpirt. Besoj nga mosha 20-22 vjeē, rreth 175-180cm, brune, trup sportive, i pelqejne rrobat sportive sipas mendimit tim. Besoj se eshte dhe shume patriote. Nga Shqiperia e mesme ose jugu.
Krijoni Kontakt