Close
Faqja 24 prej 51 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 504
    Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    ehhhh thuaj sa na ka munguar
    Bebushen... e imagjinoj te bukur,me floke te gjate, brune ,e dashur,e prere,e drejte, e ndjeshme,e qeshur,e respektuar, e zgjuar, e dhene shume pas familjes dhe ndjenjave morale,e dashuruar tmerresisht dhe nje psikologe e ardhshme me talent.

Sas...I gjate,as bjond as ezmer,i prere,ndonjehere i nxituar,i dashuruar me nje vajze shume te bukur,i respektuar, i zgjuar,ka inat kur i fshih postimet lol.
    Dhe nje avokat i ardhshem...

Ps...JU uroj qe te dyve fat dhe lumturi te perjetshme dhe bashkim sa me te shpejte.

Respekte

Diana
    "Carpe Diem"

Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Kete ketu siper e imagjinoj nje vajze impulsive, e dashur, paksa nevrike, engjell ne shpirt. Besoj nga mosha 20-22 vjeē, rreth 175-180cm, brune, trup sportive, i pelqejne rrobat sportive sipas mendimit tim. Besoj se eshte dhe shume patriote. Nga Shqiperia e mesme ose jugu.
    U ty te lumte ajo dore kur e shkruajte 1.75 - 1.80, po un 1.62 jam e tera, jan treguar kurrnace prinderit e mi ose kan pasur ate shprehjen ne mendje "pak e sakte". Sa per keto te tjerat i ke ren ne 'te deri diku. Puna eshte se un nuk di c'te them per ty, po meqenese e ke pershkruar veten pak me larte po i marr si te qena deri diku ato qe ke thene

angel_j te imagjinoj me vetull te holle edhe me qerpike !!!
    Se more vesh ti re qe eshte me pushime ne Shqiperi ajo, e di ky fieraku e se di ti paaaa ca behet kshu, shkathtesohu djali se ta marrin kafshaten e bukes nga dora pastaj
    Kshu me qerpike mire e ke then ti, po sa per vetullen ja ke fut kot, te ka ngaterrua fotoja, se nuk duket mire vetulla aty, po nejse.
    Mqs e di qe nuk te pelqejne furcat ty po ta them kshu shkoqur fare ... te imagjinoj icik si tangerlliks, me vesh te medhenj (per ket ke marr dhe kompliment, vet e ke then s'kam c'te bej) rri gjithe kohen laskuriq se do te tregosh qe ke tattoo .... ah po dhe qe vdessss per Bebushen.

UNTILL WE MEET AGAIN Maska e arjeta3
    Anėtarėsuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471
    DI_ANA

Bjonde,e bukur shume por kjo seshte e rendesishme ne krahesim me shpirtin,zemren dhe karakterin e forte qe ka. I do te tjeret pa kushte. Eshte e gatshme te ndihmoje cdo njeri pa kerkuar gje si shperblim. Edhe kur vuan vete ka kohe te mendoje per te tjeret,t'ju jape kurajo dhe per me teper i ben dhe te qeshin.Eshte pikerisht kjo qe e ben te VECANTE. Nje vajze tek e cila mund te gjesh mbeshtetje gjithmone.
    Ka vite qe kisha ndertuar rreth vetes nje guacke prej akulli,ate qe nuk arriten ta bejne psikiatret po ben DI ANA, ka filluar te shkrije akullin dhe une do ti jem mirenjohese pergjithmone.

DI ANA kam nderin qe nje vajze si ti me quan moter. Do te jesh motra ime pergjithmone

p.s. desha te shtoj se si moderatore edhe fshin ca postime por te pergjigjet aq embel dhe bute saqe nuk te ngelet hatri.
    Loneliness comes in only one size - Extra Large

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    pse re, po ajo sot hyri ne forum .

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    angel_j, tani une per te ndershem e njoh vetem (lol), kshu qe pak a shume, ato qe kam thene me lart jan te sakta, por nuk mund ta gjykoj veten, ja te flasin disa nga keta qe me njohin nga afer

Moj, e shikon ti qe une paskam imagjinate te mire me vertete, [Perla] vetem nga chati e njoh dhe thote qe per shumicen e gjerave i kam rene pikes, dhe ti po thua gjithashtu. (ishalla nuk i keni me m'bo qejfin), kshu qe u pa puna, duhet me fillu me shti fall me leke une tani
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Hajde mbushi mendjen ketyre, qe ajo ishte ketu sot aty rreth ores 10.48

Anėtarėsuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471
    biligoa

Edhe kjo bjonde eshte,jo shume e gjate, simpatike. E dashur me te gjithe,krijon miqesi shume shpejt,dhe ben shume gallate.
    Eshte nga ato qe po i the 'hej dil nga shpia se une skam shpi' ajo del dhe te fal shpine.
    Besoj se gjithmon mban me vete ne cante ndonje arme te ftohte. Patriote.

Kisha nje keshille: po konkurroi ndonjehere per deputete mos e votoni se do te krijoje trazira ne rajon.

Anėtarėsuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471
    xfiles

Sdi pse por sma mer mendja te jete brun. E imagjonoj te gjate 1.75-1.80. Duhet te jete simpatik, sa per inteligjencen ska nevoj te diskutohet, eshte per ta patur zili. Edhe xfiles futet ne kategorine e atyre me shpirt te mire, solidarizohet me te tjeret kur vuajne, dhe krijon miqesi shpejt.
    Shkruan ca postime ku ngacmon por kete e ben me shume per ta bere temen interesante dhe jo me keqdashje. Ka sens per humor dhe do ta quaja -kripa e forumit-. I lexoj postimet e tij me kenaqsi.
    pershendetje amico

me te tjeret vazhdojme me vone

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    xfiles 187 i gjate !!! me zemer ne divjake me banim ne rome !!! i pelqen seriali xfiles !!! cte te them me !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga arjeta3 Lexo Postimin
    biligoa

Edhe kjo bjonde eshte,jo shume e gjate, simpatike. E dashur me te gjithe,krijon miqesi shume shpejt,dhe ben shume gallate.
    Eshte nga ato qe po i the 'hej dil nga shpia se une skam shpi' ajo del dhe te fal shpine.
    Besoj se gjithmon mban me vete ne cante ndonje arme te ftohte. Patriote.

Kisha nje keshille: po konkurroi ndonjehere per deputete mos e votoni se do te krijoje trazira ne rajon.

hhahahahahahahahahah me shkrive....

Flm per postimin ne lidhje me mua mikja ime!

Biligoa e vleresoj dhe kam respekt per te shume..qeka edhe bjonde pale
    Paska zemer te madhe dhe kete e dija edhe une..po qe mbante arme te ftohta vallaj se dija..Qyqa...te hiqka qafe dmth?lol

Une e votoj per deputete qe te na heqi qafe ca qe sjane te mire lol

Respekte Arjeta3 Kiss kiss
    "Carpe Diem"

Faqja 24 prej 51 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. ēmendim keni pér té ardhmen dhe si e imagjinoni ?
    Nga toni007 nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 27-04-2009, 15:24
  2. Pse u pushtua Iraku-?
    Nga LONDON-TIRONC nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 56
    Postimi i Fundit: 25-10-2004, 19:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •