Close
Faqja 15 prej 90 FillimFillim ... 513141516172565 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 891
    Betimi i Hipokratit
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    Ne fakt fenomeni i shitjes se femijes eshte i tupshem dhe i neveritshem.Kur ky "mall" i shitet armikut eshte edhe me keq.Por mua me ben pershtypje menyra se si debatohet ketu ne forum per nje akt te tille.Disa e bejne sikur kjo ndodh nga dashuria.Si mund te dashuroje nje goce e re nje plak,invalid qofte ky edhe shqiptare.Pra kuptohet qe te gjitha jane martesa te bera me detyrim.Por une jam i sigurt qe ato shifra sjane te verteta.Te pakten ne Maqedoni.Jam 100% i sigurt.Sepse po lexoja gazeten para disa vitesh ne Shqiperi dhe thonin qe shume vajza shqiptare jane martuar me maqedonas dhe permendin fshatra qe ska asnje maqedon.Pra quanin maqedonas shqiptaret.Edhe gazetat maqedonase bejne te njejten gje.Vajza nga shqiperia martohen me maqedon dhe e kane fjalen per shqiptare te maqedonise.Pra shumica e ketyre jane shqiptare.Por une prape spajtohem ne martesa te tilla te detyruara.Eshte ndryshe nese jane dashuruar vete.
    P.s. Une lexoj para dy ditesh ne nje gazete: bie autobuzi ne Viene plot me maqedonas.Epo thash gjynaf por te pakten sqenkan shqiptare kur marr vesh une te gjith ishin shqipe.Per mendimin tim eshte e kote te debatosh per kete teme.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

i/e regjistruar Maska e BARAT
    Anëtarësuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Himarjot jet' e jet', Zot mbi male Hyll mbi det
    Postime
    2,565
    Cuditem se fundmi me familjet e atyre zonave...si ka mundesi qe kane degjeneruar masivisht deri ne kete pike...Tu marresh gocat hajde se edhe mund te behet ne raste urgjence,po tu japesh gocat eshte krim,tradhti e larte kombetare....
    ....HEU BRE

Si ore ne raste urgjence t'ua ngopesh pelave t'Serbis. Po ashtu s'perzihet gjaku?
    Ky eshte diskutim i kote. Villnetin e lire te njerezve nuk e ndalon dot kush. Martesa eshte shume personale dhe nuk mund ta ndalosh, por mund te japesh e shumta nje mendim personal. Realisht, tashti eshte akoma i pathare gjaku i atyre qe jane vrare dhe kujtesa eshte shume e forte. Kjo gje e ben si "incest" martesen mes serbeve e shqiptareve.

Nje eshte e sigurt URREJTJA NE BALLKAN NUK SHUHET KURRE...KURRE...KURRE...KURRE..deri ne FUND

Nje pjese e atyre qe shkruajne ketu ndoshta nuk kane pare nje serb me sy, e atehere c'i shtyn te urrejne kaq fort nje armik qe s e kane ndeshur kurre.
    Pergjigjia eshte vetem nje GJAKU SHQIPTAR

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Citim Postuar më parë nga Korçar-L1
    valle ke duan te vene ne loje keta? Hmm me siguri serbet
    po na ka myt bre, ah namin e ke ba,

he, mendon se e fitove debatin me kete? ke sjell humor ketu, thue ti se po ben diqka.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Jeni ju ata qe beni gabim per mbi gabim kur ne emer te nje logjike provinciale ne vend se te diferencoheni nga ky veprim e mbroni ate si te ishte i shenjte duke ngarkuar me kete akt edhe veten me dicka qe juve natyrisht nuk ju takon.
    Baptist, nuk di sa ke mundur te veresh logjiken e ketyre, keta me mezi qe presin te shohin nje kosovar qe rrin me serbe, dhe pastaj te thon ja kosovaret po rrin me serbe pse mos te rrim dhe ne,

soj te keq ke ku te duash, por keta po ia bejne sikur ai femiu vogel, si e ben noj sherr vllau i madh, e thot edhe un dua te bej sherr, e pastaj qurravitet,

Une per vete kam pare serb ne Amerike dhe asnjeri nuk me eshte dukur njeri i keq. Flas per rreth 4-5 veta.

Me kte s'dua te them qe serbet jan populli me i mire ne bote, (para se te hidheni te gjithe te thoni qe jam serb dhe une) por ama dhe gjithe serbet nuk i fut dot ne nje kallep. Nuk besoj se 100% e serbve duan te shfarosin kosovaret.

Dhe keta qe martojne shqiptare besoj se nuk i urrejne aq shume perderisa i martojne. Une per vete te urreja nje person, nuk do e martoja, po besoj se kjo llogjike funksionon per gjithe njerzit.

Martesat me urdher jane problem ne disa zona, po nuk kane filluar sot e as para 10 vitesh. Kjo eshte prapambetje, qe shpresojme ta kalojme pak nga pak.

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    cfare fitore? kemi ndonje cmim qe sjam ven ne dijeni?:P

Po ju per humor u bete.... ngelet duke qare e duke share....... shqiptar sdo te thote te jesh vetem kosovar de!!
    Ne vend qe te denoni shitjen e femrave si pune e lopeve....kini hallin e shtimit te popullsise serbe... megjithese dhe ato femra qe vene e martohen...se mos dine me shume?! ashtu u riten, u "edukuan"... per ato eshte mese normale.... pane cpane... shqiptaret nuk ja u varen... nevoja fiziologjike kane, kurioze jane... dhe marin kerin per ne serbi....
    Ti thua tradheti kombetare.... duhet te thuash.... prapambetje kombetare.... ok?
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Citim Postuar më parë nga unikkatil Lexo Postimin
    Baptist, nuk di sa ke mundur te veresh logjiken e ketyre, keta me mezi qe presin te shohin nje kosovar qe rrin me serbe, dhe pastaj te thon ja kosovaret po rrin me serbe pse mos te rrim dhe ne,

soj te keq ke ku te duash, por keta po ia bejne sikur ai femiu vogel, si e ben noj sherr vllau i madh, e thot edhe un dua te bej sherr, e pastaj qurravitet,
    un per vete rri me njerez qe me shkon muhabeti. qofshin serb grek apo japonez. se rri ti apo ndonji shoku jot me serbet, sme ndryshon shoqrine mua dhe asnjerit nga "keta" besoj

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    ne realitet po te mos ishte te ky i ashtuquajtur emancipim ato vajza nuk do te mbeteshin te pamartuara asnje.
    tjeter eshte se nje serbi nuk i shkruan ne ball cfar eshte
    cka kupton ti me njeri i keq eshte qeshtje diskutabile - aspak nuk po flitet ne konteksti i mire i keq si individ
    tjeter nje serb mund te jete njeriu me mi mire ne bote per nje rus por kurre per nje shqiptar - nese arrin ta kuptosh dallimin nuk do ta zgjasim me tej

nje qe urren patologjikisht do te kete deshire te shkerdheje bijat e kombit qe urren bazuar ne psikologjine e nje egersire sllave ata e konsiderojne kete si 'trofe' te luftes se tyre dhe krenari - por ti kete psikologji nuk e njeh

nga tjetra ane eshte edhe nje gje tjeter - serbet vdesin per gjenin fisnik shqiptar por e duan te jete serb - por ti as te tjeret nga shqiperia nuk e kuptoni kete.

per prapambetjen mos na fol se nuk e njeh prapambeturine e fshataresise serbe
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar më parë nga unikkatil Lexo Postimin

te keqen une te llogjikes ty...
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    ne realitet po te mos ishte te ky i ashtuquajtur emancipim ato vajza nuk do te mbeteshin te pamartuara asnje.
    tjeter eshte se nje serbi nuk i shkruan ne ball cfar eshte
    cka kupton ti me njeri i keq eshte qeshtje diskutabile - aspak nuk po flitet ne konteksti i mire i keq si individ
    tjeter nje serb mund te jete njeriu me mi mire ne bote per nje rus por kurre per nje shqiptar - nese arrin ta kuptosh dallimin nuk do ta zgjasim me tej

nje qe urren patologjikisht do te kete deshire te shkerdheje bijat e kombit qe urren bazuar ne psikologjine e nje egersire sllave ata e konsiderojne kete si 'trofe' te luftes se tyre dhe krenari - por ti kete psikologji nuk e njeh

nga tjetra ane eshte edhe nje gje tjeter - serbet vdesin per gjenin fisnik shqiptar por e duan te jete serb - por ti as te tjeret nga shqiperia nuk e kuptoni kete.

per prapambetjen mos na fol se nuk e njeh prapambeturine e fshataresise serbe
    te besh kalama gjys shqiptar qenka urrejtje per shqiptaret?

kur them nuk jane njerez te keqinj flas se nuk u interesonte fare a isha shqiptar apo jo. nuk kishin asnje urrejtje per shqiptaret. po sigurisht un nuk e kam kutpuar mire se une nuk i njoh, vetem ju i njihni.

ne nuk kuptojme asgje. jemi rritur ne pyje.

un kam degjuar qe shume kombe ne bote duan gjenin fisnik shqiptar. Amerikanet vdesin per kte, kinezet gjithashtu, japonezet jane me te nderuarit po moren gjen shqiptar.

Faqja 15 prej 90 FillimFillim ... 513141516172565 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •