Ne fakt fenomeni i shitjes se femijes eshte i tupshem dhe i neveritshem.Kur ky "mall" i shitet armikut eshte edhe me keq.Por mua me ben pershtypje menyra se si debatohet ketu ne forum per nje akt te tille.Disa e bejne sikur kjo ndodh nga dashuria.Si mund te dashuroje nje goce e re nje plak,invalid qofte ky edhe shqiptare.Pra kuptohet qe te gjitha jane martesa te bera me detyrim.Por une jam i sigurt qe ato shifra sjane te verteta.Te pakten ne Maqedoni.Jam 100% i sigurt.Sepse po lexoja gazeten para disa vitesh ne Shqiperi dhe thonin qe shume vajza shqiptare jane martuar me maqedonas dhe permendin fshatra qe ska asnje maqedon.Pra quanin maqedonas shqiptaret.Edhe gazetat maqedonase bejne te njejten gje.Vajza nga shqiperia martohen me maqedon dhe e kane fjalen per shqiptare te maqedonise.Pra shumica e ketyre jane shqiptare.Por une prape spajtohem ne martesa te tilla te detyruara.Eshte ndryshe nese jane dashuruar vete.
P.s. Une lexoj para dy ditesh ne nje gazete: bie autobuzi ne Viene plot me maqedonas.Epo thash gjynaf por te pakten sqenkan shqiptare kur marr vesh une te gjith ishin shqipe.Per mendimin tim eshte e kote te debatosh per kete teme.
Krijoni Kontakt