per sa i perket standardit (faleminderit shume per korigjimin) pastaj un te shpjegova pse nuk ka rendesi se cfare bejne ne Serbi. Nje familje qe marton femijen pa e pyetur, per mua eshte e prapambetur, pavaresisht se sa e prapambetur eshte Serbia. E kupton pse nuk ka rendesi sa te prapambetur jane fshatrat serbe?
se di si doli muhabeti te piramidat ktu
Per ata qe kane gjykime internacionaliste , "moderne", me nje fjale si do te duhej te jete kam vetem kaq: keni te drjte te mendoni sic mendoni perderisa nuk impononi te na mesoni c'eshte kultura , qytetrimi dhe si behen riparimet e mardhenjeve mes dy popujve te armiqesuar perjetesisht.Rastet sporadike kane qene gjithmone dhe do te jene gjithmone, ndersa dukuria si e keqperdorimit-shitjes, dhe shitjes bleresit me palaco ne Ballkan qe s'eshte i hajrit t bleje breke per vehte, eshte tjeter duhet te gjykohet, nga shteti , dhe cdo pjestare i kombit.Nuk e dij ne ka kuptim ta quaj njeri vehten shqiptar nese justifikon martesat me serbet qe si barbare erdhen ne Ballkan dhe kurre nuk u shperlane nga ky gjen ashtu te PERGJITHESUAR si komb .( vetem keta kane djege njerez te gjalle ne Ballkan, vetem keta kane nxjerre me bajoneta fetusin e palindur dhe e kane shtri ne tavoline me dhune kane detyruar te ushqejne familjen e viktimes...vetem keta kane bere ata qe nuk i mban letra dhe interneti...dhe keshtu do te perfundojne fatkeqesisht edhe shumica e atyre qe martohen me serbet me kete gjen perbindshi -sa qef kam te jeme gabim ...dhe sa s'harrova te them une keshtu mendoj dhe per kete nuk nderroj mendje as nese denohem me pushkatim.Por sigurisht as kam fuqi dhe sikur te kisha nuk do ta perdorja ti imponoj tjetri te mendoje si une.
Por, ta le kete teme me meselen e Nastradinit kur i eshte lodruar grueja... i kane thene Nastradin Hoxhe keshtu eshte tuj be nje grua ne fshat...ai pergjigjet .qoft larg mehalles time,.. thone se eshte ne mehallen tende....larg shtepise sime thote Nastradini.....mor thone se ne shtepine tende mor Hoxhe eshte ajo grua....Pergjigja e fundit eshte nga Nastradini:" Larg b..... time"........Kjo pergjigja e tij e fundit eshte edhe pergjigja ime e fundit ne kete teme, me vjen keq qe s'eshte origjinale....por ne jemi edhe ashtu kopje e kopjes ...kopjes ne infinit...
me nderime,
bili99
Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 09-01-2008 më 18:10
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
"Nuk e dij ne ka kuptim ta quaj njeri vehten shqiptar nese justifikon martesat me serbe qe kane vrare e persekutuar shqiptare"
po ta kishe shkruajtur keshtu do isha shume dakort
shaka sa te dush vlla se jemi njerez
o qyfyre mu sme intereson se ca thon te tjeret.po ta vesh re jan vetem kosovaret qe e bejn alarmante.edhe nese esht i vertet lajmi qe jan martuar me serbe edhe un njof cuna tirone qe jan martu me serb ketu ne dortmund.jan tradhtar ata simas tyre.pffffffffff
Ndryshuar për herë të fundit nga offspring : 09-01-2008 më 17:23
po te pergjigjem me fjalet e bili99
Nuk e dij ne ka kuptim ta quaj njeri vehten shqiptar nese justifikon martesat me serbet![]()
vec 1 pytje .pse serbi ka inat kosovaret dhe jo shqiptaret e shqiperis
Per mendimin tim sepse ata jane shqiptare te vertete, kurse shqiptaret e Shqiperise sic del nga shume postime ne kete teme nuk jane shqiptare tamam.
Nga ata qe kam takuar nuk kane pasur inat asnjerin, as kosovaret as shqiptaret. Megjithate nje pjese e mire e serbve e quajne sikur kosovaret u kane zene tokat besoj dhe tani duan tjua marrin fare.
Krijoni Kontakt