Oh po mos e vrit mendjen se muslimane ishte ajo qe u martua e fundit.Nderroi edhe fene tani.
http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=627
Pabesia eshte trasheguar nga turku.
Oh po mos e vrit mendjen se muslimane ishte ajo qe u martua e fundit.Nderroi edhe fene tani.
http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=627
Pabesia eshte trasheguar nga turku.
Ndryshuar për herë të fundit nga white-knight : 10-01-2009 më 13:22
dote ju tregojm qefin atyre qe miqsohen me shkije e grek , ketu ne forum llombasin, vetem per ta mbrojt ortodosizmin ne gjdo mnyr, po gjdokuj do ti vije dita, shqiptart kur nuk ban te martohen me shkije, sena urejn si komb shqiptar.
Fajin kryesor e keni ju meshkujt e Shqipris ju them haptazi keshtu,sepse ju jeni ata te cilet i braktisni ata,a del jasht shtetit nuk jam kunder sepse ceshtja ekonomike ajo kjo dmth ka arsye per cka del jasht vendit dhe pse nuk ktheheni ne vendin tuaj dhe mos i lini ato goca te bukura dhe sdi si te pershkruaj se ska fjale per ta qe jane nje race me te vertet qe i ka lakmi krejt bota qe ti mer nje i huaj,sidomos nje sllave ku e dim historin tone me sllavet apo turket apo kush do kofshin tjere,pse lejoni qe te ngatrohet gjaku jone me gjake tjeter.
Sesht drejt o ju djemt e shqipris dhe mos me keckuptoni dicka se ju foli drejt dhe pa dorza,kam raste edhe ketu kame pare goce shqiprie e martume me nje sllave Tetove me inat dhe me keq nuk kaa.
Edhe njeher them nuk kane faje ato goca as familjaret e tyre po keni faje ju qe ikni dhe martoheni me tjera dhe ata skane cka bejne sen ju presin deri ne vdeke juve.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Pra me fjale te tjera Black_Mamba, ne jemi kunder marteses se shqiptarve meshkuj dhe femra me te huaj/a pa mare para syshe se çfar feje kan ata, ta ruajm si syte e ballit gjakun e shenjet te Shqiptarve.
Po Zëu_s por mos harro qe popullsia serbe moshen mesatare e ka 45 vjec.Mos flasim pastaj per greket lol.Keto jane raste te deshperuara qe do vijne ne rritje e siper.
Po Zëu_s,une per veti jame kunder xhdo martese me nje te huaj i cfardo kombi,ngjyre apo feje ka jame kunder.
Ndoshta shum tjerve su pengon kjo gje po mua teper e theme edhe njeher mua teper me pengon,sepse rasti par qe kame has ne keto gjera ka qen Shqiptarja e martuar per nje sllav dhe boll inat me ka ardhur.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Aman si e beni edhe ju sikur u shkulen gjithe vajzat shqiptare per tu martuar me serb. E ca se iku njera? Shyqyr qe i paska dale fati te shkretes. Populli popull mbetet. Jane politikat e ndyra ato qe bejne njerezit te urrejne njeri-tjetrin. Edhe sa per nuse ne serbi me e tmerrshme duhet te jete te jesh nuse arabe ne VENDIN TEND. Ate e respektojne dhe e dashkan. Bravo i qofte.
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
Krijoni Kontakt