Close
Faqja 65 prej 90 FillimFillim ... 1555636465666775 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 641 deri 650 prej 891
    ..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Oh po mos e vrit mendjen se muslimane ishte ajo qe u martua e fundit.Nderroi edhe fene tani.

http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=627

Pabesia eshte trasheguar nga turku.
    Ndryshuar për herë të fundit nga white-knight : 10-01-2009 më 13:22

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    dote ju tregojm qefin atyre qe miqsohen me shkije e grek , ketu ne forum llombasin, vetem per ta mbrojt ortodosizmin ne gjdo mnyr, po gjdokuj do ti vije dita, shqiptart kur nuk ban te martohen me shkije, sena urejn si komb shqiptar.

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    dote ju tregojm qefin atyre qe miqsohen me shkije e grek , ketu ne forum llombasin, vetem per ta mbrojt ortodosizmin ne gjdo mnyr, po gjdokuj do ti vije dita, shqiptart kur nuk ban te martohen me shkije, sena urejn si komb shqiptar.
    Ke plotesisht te drejt kur thua qe shqiptaret nuk bene te martohen me shkie dhe "grek", dhe qe duhet te jua tregojme qefin atyre qe miqesohen me ta.

Po me shkie musliman (boshnjak) dhe me magjup musliman (turq dhe arab) a bene te martohen shqiptaret ?

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Zëu_s Lexo Postimin
    Ke plotesisht te drejt kur thua qe shqiptaret nuk bene te martohen me shkie dhe "grek", dhe qe duhet te jua tregojme qefin atyre qe miqesohen me ta.

Po me shkie musliman (boshnjak) dhe me magjup musliman (turq dhe arab) a bene te martohen shqiptaret ?
    Ktu ishte ne pyetje kombi,po pse ngatrroni gjithmon fen edhe kombin?
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Ktu ishte ne pyetje kombi,po pse ngatrroni gjithmon fen edhe kombin?
    Sepse ky kolegu yt pikerisht per arsye te fese qe i perket nuk i permendi dhe nuk i kundershtoi martesat e shqiptarve me shkie musliman (boshnjak) dhe me magjup musliman (turq dhe arab), por vetem ato martesa me shkie dhe "grek".

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Fajin kryesor e keni ju meshkujt e Shqipris ju them haptazi keshtu,sepse ju jeni ata te cilet i braktisni ata,a del jasht shtetit nuk jam kunder sepse ceshtja ekonomike ajo kjo dmth ka arsye per cka del jasht vendit dhe pse nuk ktheheni ne vendin tuaj dhe mos i lini ato goca te bukura dhe sdi si te pershkruaj se ska fjale per ta qe jane nje race me te vertet qe i ka lakmi krejt bota qe ti mer nje i huaj,sidomos nje sllave ku e dim historin tone me sllavet apo turket apo kush do kofshin tjere,pse lejoni qe te ngatrohet gjaku jone me gjake tjeter.

Sesht drejt o ju djemt e shqipris dhe mos me keckuptoni dicka se ju foli drejt dhe pa dorza,kam raste edhe ketu kame pare goce shqiprie e martume me nje sllave Tetove me inat dhe me keq nuk kaa.

Edhe njeher them nuk kane faje ato goca as familjaret e tyre po keni faje ju qe ikni dhe martoheni me tjera dhe ata skane cka bejne sen ju presin deri ne vdeke juve.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Pra me fjale te tjera Black_Mamba, ne jemi kunder marteses se shqiptarve meshkuj dhe femra me te huaj/a pa mare para syshe se çfar feje kan ata, ta ruajm si syte e ballit gjakun e shenjet te Shqiptarve.

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Po Zëu_s por mos harro qe popullsia serbe moshen mesatare e ka 45 vjec.Mos flasim pastaj per greket lol.Keto jane raste te deshperuara qe do vijne ne rritje e siper.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga Zëu_s Lexo Postimin
    Pra me fjale te tjera Black_Mamba, ne jemi kunder marteses se shqiptarve meshkuj dhe femra me te huaj/a pa mare para syshe se çfar feje kan ata, ta ruajm si syte e ballit gjakun e shenjet te Shqiptarve.

Po Zëu_s,une per veti jame kunder xhdo martese me nje te huaj i cfardo kombi,ngjyre apo feje ka jame kunder.

Ndoshta shum tjerve su pengon kjo gje po mua teper e theme edhe njeher mua teper me pengon,sepse rasti par qe kame has ne keto gjera ka qen Shqiptarja e martuar per nje sllav dhe boll inat me ka ardhur.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anëtarësuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Aman si e beni edhe ju sikur u shkulen gjithe vajzat shqiptare per tu martuar me serb. E ca se iku njera? Shyqyr qe i paska dale fati te shkretes. Populli popull mbetet. Jane politikat e ndyra ato qe bejne njerezit te urrejne njeri-tjetrin. Edhe sa per nuse ne serbi me e tmerrshme duhet te jete te jesh nuse arabe ne VENDIN TEND. Ate e respektojne dhe e dashkan. Bravo i qofte.
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

Faqja 65 prej 90 FillimFillim ... 1555636465666775 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •