Close
Faqja 13 prej 90 FillimFillim ... 311121314152363 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 891
    SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    E para une nuk te ofendova, te thash se nuk me pelqen ajo logjike e shoqerimit qe propozoni ju :

Me sa me perket mua, une vetem ta bera pak me transparente logjiken e asaj qe kishe thene ti - e kjo qe tani ti nuk pajtohesh me te eshte treguesi me i qarte dhe indikatori me i sigurte e pate gabim. Si per ty ashtu edhe per tjeret...

Jam i sigurt se tani pas rinjohjes se asaj qe kishe thene, -nuk do te mbash me ate qendrim.

Sa per pantallonat rri lire si ta kesh qefin sepse je ne forum shqiptar ketu dhe qendron me bese, -kujdes te kesh vetem nga dy a tre serbe qe shkruajne shqip ketu. Per ta nuk mund te te garantoj, sepse mohojne perfilljen e kodeve tona. Ata mund te vijne me dicka tjeter nga pas pa hapur gojen fare.
    N.q.s nuk te pelqeu llogjika qe perdoa une fare mire mund te replikoje pa me treguar cfare duhet te beja ti ngrija apo jo pantallonat.

Per me teper jam i bindur per ato qe thashe me lart edhe mos te na vijne te na shesin moral ata qe deri para 1990 thoshin qe ishin serb sepse kishin shume vantazhe me ate pashaport edhe tani na dalin me keto tema Kamikaze.Te shofin traun ne syrin e tyre edhe jo qimen ne syrin tone.Sepse nuk ma ha mendja qe jane aq shenjetor sa shkruajne sepse jo vetem goca shqiptare martohen me serb por gjithashtu edhe kosovare.Nuk mund te marrin riferiment neve.Te mundohen te shikojne kompleksin pasi ka edhe shume kosovar apo shqipetar qe rrijne me femra serbe.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    N.q.s nuk te pelqeu llogjika qe perdoa une fare mire mund te replikoje pa me treguar cfare duhet te beja ti ngrija apo jo pantallonat.

Per me teper jam i bindur per ato qe thashe me lart edhe mos te na vijne te na shesin moral ata qe deri para 1990 thoshin qe ishin serb sepse kishin shume vantazhe me ate pashaport edhe tani na dalin me keto tema Kamikaze.Te shofin traun ne syrin e tyre edhe jo qimen ne syrin tone.Sepse nuk ma ha mendja qe jane aq shenjetor sa shkruajne sepse jo vetem goca shqiptare martohen me serb por gjithashtu edhe kosovare.Nuk mund te marrin riferiment neve.Te mundohen te shikojne kompleksin pasi ka edhe shume kosovar apo shqipetar qe rrijne me femra serbe.
    Zoteri keto jane shpifje tua nga imagjinata dhe inati irracional qe ke ti ndaj kosovareve. Ndersa ato qe ke thene larte, e di qe tani me shume se kurre je i bindur se i ke thene gabim dhe pa vemendje te mjaftuar.

Askush nuk ka as me te voglen tendence tua ndaloje shqiptareve seksin vullnetar me shkije e kombe tjera, por tua falin gjinin tone kombetar kjo eshte e palejueshme.

Krimineli me i madh i luftes qe shkoi ishte i ashtuquajturi Arkan. Ai ishte gjysme shqiptar. Te tille do te lindin nga keto martesa. Kur gjeni shqiptar te ti falet e te kombinohet me edukaten serbe lindin monstrume te tille

Keto lloqe komentesh e gabime gjykimesh i bejne vetem njerez me dije e vetedije te pamjaftuar...
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    ti je psikopat o i zi ,po mjer shqiptarin kur e kane zene me njerez si puna jote ???
    Po kush tha mor debil qe serbet jane te mire ?
    Qe na sjell keto foto se i kam pare dhe here tjeter .
    Ngriu shko e merrja hakun mos ha *** ketu .
    Debil ....
    Ateher si po i caka malet dashuria??
    Nese serbet nuk jan te mir si mundesh te dashurosh serbe?
    A eshte mire qe motrat tona te martohen me njerzit qe bene ato vepra?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga unikkatil Lexo Postimin
    "Motrat e tua"duhen edukuar qe te dijne ku dashurojne !!Keshtuqe edukoi .
    Kaq se me vajti dhe vone duke u zene me ty ,dhe nje informejshen vetem per ty
    jus like that ???
    Jam shqiptaro amerikane dhe jam e edukuar aq mire sa di se ku me takon te martohem dhe me ke .Dhe fara ishalla mu shtoft se po su shtua shqiptari ,ngeli serbit e grekut te na zeri vendin .Po mos qaj hallin tim ti se une ohuuu kam mendje te tjera ok ???
    Sa per serbe megjithse me ofendove une as qe e di nga bije serbija njehere ,dhe ata/ato i kam njohur ketu dhe kur flasin me MUA maten 1000 mi here se nuk ja leshoj perin o zoti unikatil .

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    keni pas nji moskuptim e keqkuptim qe ne fillim - ajo nuk dinte se keto martoheshin me porosi dhe marreveshtje tregtare. po fliste per dashurine e cila mund te shkaktoje ndonje perjashtim, por jo te krijoje nje rregull si kjo duke u shnderruar ne nje tezge qe u nenshtrohet ligjeve tregtare ku kerkesa e oferta vetiu formulojne edhe cmimin e mallit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 09-01-2008 më 09:39
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    "Motrat e tua"duhen edukuar qe te dijne ku dashurojne !
    Nuk pata fjalen per motra te mirefillta moj debile, e pata fjalen per keto shqiptare qe po flasim, edukata te nevojitet ty, se per ty dashuria po caka edhe malet mer, nuk pyetka per serbe e per grek, e se tu ka bere vone ty duke u zene me mua, ky eshte problemi i yti, zonje, nese nuk ke kohe , te debatosh, atehere mos hy fare ketu, hajt kryej punet tua,

Se nuk e di kah bie serbia, kjo ska lidhje ketu, perderisa mbron keto pisanjose qe martohen me shki, nuk dukesh fare e mire,

keni pas nji moskuptim e keqkuptim qe ne fillim - ajo nuk dinte se keto martoheshin me porosi dhe marreveshtje tregtare. po fliste per dashurine e cila mund te shkaktoje ndonje perjashtim, por jo te krijoje nje rregull si kjo duke u shnderruar ne nje tezge qe u nenshtrohet ligjeve tregtare ku kerkesa e oferta vetiu formulojne edhe cmimin e mallit.

Dalshin fare krejt ata qe martohen me serbe edhe ata qe i mbrojn keto martesa,
    Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 09-01-2008 më 09:42

Ja thua o Baptist ja thua po kujt ja thua? A merr vesh tjetri qe nuk po pajtohet njeri me shit-blerjen e femres shqiptare por po flitet pro vetem per raste kur ka ndjenje te vertete dashurie.

p.s. unikkatil mos posto me foto te tilla kaq violente. KJo teme nuk ka te beje fare me masakra dhe grafika te tilla. Te gjithe e dime se cfare ka bere serbi.

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    p.s. unikkatil mos posto me foto te tilla kaq violente. KJo teme nuk ka te beje fare me masakra dhe grafika te tilla. Te gjithe e dime se cfare ka bere serbi.
    Me kaq paturpesi e thua se e din qfar ka bere serbi?

E din qfar ka bere serbi dhe je i pajtimit qe femrat shqiptare te martohen me ta?

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    do ta shtosh faren, me xhukoviqa nga peshteri?
    Une do te propozoja ta fshish kete budallak te patakt qe ke shkruar
    Aeneas Dardanus

Citim Postuar më parë nga unikkatil
    Me kaq paturpesi e thua se e din qfar ka bere serbi?

E din qfar ka bere serbi dhe je i pajtimit qe femrat shqiptare te martohen me ta?
    Une nuk do te jap ty trute e mija dhe te bej te mendosh si une. Se cfare urrejtje ke ti as qe me behen vone. Te them jo ato foto ne kete teme dhe kaq. Ska nevoje me per komente e lagu se lagu. Edhe greku na ka prere e vrare ne shekuj. Edhe italiani na preu, vrau e dogji, po ashtu dhe gjermani. Apo harrove 500 vjet turkun qe zotrote i more dhe fene e jo me burrat e grate. Po sot? Sa ke shqiptare qe jane te martuar me greke, italiane dhe gjermane e turq? Apo shqiptaret e Shqiperise jane me pak nacionalista dhe me krenari kombetare se ju te Kosoves? Ju keni marre flamurin e nacionalizmit dhe te patriotizmit he? Mjaft ore pash zotin se na hapet barkun me keto budallalliqe. Jo te denosh faktin qe ato femra shiten si lope sa andej ketej po me merresh mua jo do pjellin kelysha serb jo do shtojne popullaten serbe. Po 5 kokrra jane mer, nuk jane gjithe femrat e veriut. Po te kete mbetur serbi te shtoje numrin me 5 apo 10 martesa me shqiptare atehere lum si ne se ata e paskan te humbur davane.

Faqja 13 prej 90 FillimFillim ... 311121314152363 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •