Close
Faqja 6 prej 90 FillimFillim ... 456781656 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 891
    Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    fytyren si hukubet, 3 pllam buzen, veshet si lemyshk i lisave,
    pse ty te duket vetja me i bukur ? lol.... leri mo keto paragjykime... kush ha kumbllat e tharta e kujt i mpihen dhembet?!
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Kesaj i thone te institucionalizosh dashurine Nuk i komandon dot zemrat e njerezve dhe nese eshte mundesia qe urrejtja te zevendesohet me dashuri, atehere ky eshte nje rast qe sduhet humbur. Sdo vazhdojme perjetesisht te urrejme njeri tjetrin ne Ballkan. Duhet te vije ai moment qe te jetojme dhe pranojme njeri tjetrin si fqinj pa dallime dhe urrejte. Dhe gje me te vyer dhe sherbim me te cmuar ne kete rast se dashuria nuk mund te beje gje tjeter.

p.s. Flas per rastet kur martesat behen me dashuri dhe jo thjesht per qellime perfitimi.
    Kur flitet per shqiptaret dhe serbet ne kete postim te Darius pervec P.S. tjetra cka ka thene eshte bs...per nje antare te mencur qe pak ka ta krahasoj ne Forum...miqesia nuk mbahet me shtimin e fares se tyre te keqe,ketu nuk flitet per "romeo xhuljete..." qe vertete s'njeh kufinje, flitet per nje dukuri te turpshme... qe jane nder me te vjetrit ne Ballkan per ka mesatarja e moshes se popullates, duhet ne ti ripertrijme keta armiqt tane te perjetshem qe pas 50 vitesh te na djegin prape keta kryqezimet perbindshe...
    Ne kemi jetuar me ata si vaji dhe uji, raste sporadike ka pasur gjithmone por dukuria eshte tjeter...

Nuk ka dashuri tek ata qe shkojne per martese atje , ata te mbeturit e Serbise dhe te Maqedonise Lindore,nuk i merr kush ne vendin e vet...une kam ndegjuar dhe kam pare krushqi ne Maqedoni vitin e kaluar..Nderkaq nuk kam statistika por ka kaluar ne dukuri...ndoshta nje reflektim i nje internacionalizmi proletar ne vazhdim....si dukuri eshte e turpshme per shqiptaret si komb, per shqiptaret si burra, dhe per shqiptaret si shqiptare pa memorje per miqesi dhe armiqesi..
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 08-01-2008 më 11:55
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Domethene shqiptaret nga Shqiperia jane tradhtar, dhe ata nga Kosova jane patriote te gjithe. Kte po kuptoj un nga shume komente ktu nga persona qe i dikan te gjitha statistikat e martesave midis serbve dhe shqiptarve.
    po se hoqe vallen sic duan keta, atehere nuk je shqiptar !! Mysybet
    xfiles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-05-2007
    Postime
    290
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Un kam patur nje shoqe te ngusht Serbe (gjithashtu nje Maqedonase dhe nje Greke) ne Canada.
    Nuk me duket ndo nje gje e temershme per nje shqiptare te bjeri ne dashuri me nje Serb. Zemra nuk kontrollohet dot ne raste te tilla.
    Zemren edhe e kontrollon, po c't'i besh klitorit se.
    NENTORI I PARE: 28/11/1443
    NENTORI I DYTE: 28/11/1912
    NENTORI I TRETE: 28/11/2012???

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Cdo dit e me shum vajza te reja nga Shqiperia gjejn fatin e tyre ketu ne Peshter. Kjo neve na gezon dhe "trimeron" , sepse po ngjallim shum fshtra SERBE ,nese ngelin gjall fshatrat, ngel edhe SERBIA - thot Momir Kovacevic , kryetar i deges '' Stare Rashke" ne Sjenic.

Mjerim..shkiet po ngjallin shkavellizmin me gjakun shqiptar!

Qe ketu ne kete forum lexon gjithcka nuk eshte habi, por qe ka njerez, qe shkruajne shqip dhe aprovojne martesen e ketyre femrave shqiptare me shkie, cka eshte edhe me keq, shkie pleq, kjo eshte per tu tmerruar.

Le te therrasim dhe endrrojme tere diten e naten, per nje Ballkan te Ri, nje gje eshte fakt: shkau shqiptarin nuk e do, shkau shqiptarin e do vetem te asimiluare te nenshtruar , e fatkeqesisht eshte deshmuar se ne shqiptaret jemi qenie shume te adaptueshme dhe asimilohemi lehte, krahasuar me popujt tjere ballkanik.

A ka gje me ironike, perbuzese, antishqiptare nga goja e nje shkau per shqiptaret se ne kete fjali:

Kjo neve na gezon dhe "trimeron" , sepse po ngjallim shum fshtra SERBE ,nese ngelin gjall fshatrat, ngel edhe SERBIA

A ka gje me te dhimbshme se kur humbet gjaku shqiptar. Nuk e besoj qe ka.

Po pse nuk shifet kjo si menyre qe ti asimilojm ne ata?

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    sepse Momir Kovacevic , kryetar i deges '' Stare Rashke" ne Sjenic....mendon krejt ndryshe.... e kush jemi ne te veme ne dyshim fjalet e tij?!
    lol...
    xfiles

Citim Postuar më parë nga bili99 Lexo Postimin
    Kur flitet per shqiptaret dhe serbet ne kete postim te Darius pervec P.S. tjetra cka ka thene eshte bs...per nje antare te mencur qe pak ka ta krahasoj ne Forum...miqesia nuk mbahet me shtimin e fares se tyre te keqe,ketu nuk flitet per "romeo xhuljete..." qe vertete s'njeh kufinje, flitet per nje dukuri te turpshme... qe jane nder me te vjetrit ne Ballkan per ka mesatarja e moshes se popullates, duhet ne ti ripertrijme keta armiqt tane te perjetshem qe pas 50 vitesh te na djegin prape keta kryqezimet perbindshe...
    Une nuk kam cfare te komentoj me nje anetar qe pa taktin me te vogel dhe kurajon me te turpshme konsideron mendimin tim si bs. Madje refuzoj te komunikoj me nje person te tille. Mos respektimi i mendimit te tjetrit eshte handikap dhe shenje papjekurie. Nese une nuk ndaj mendim te njejte me ty apo me te tjere kjo nuk e ben ate me pak te vlefshem dhe tendin me te vyer. Kjo te jete e qarte. Per fatin tend te keq njerezit dhe rracat nuk i ndaj ne fare te keqe dhe ne fare te mire. Ky mentalitet eshte i papranueshem per mua. Serbet kane shume gjynahe ndaj popullit tone dhe keto gjera nuk harrohen. Madje e kam thene shpesh ne kete forum qe ne si popull nese duam te ecim perpara nuk duhet te harrojme aspak te kaluaren. Vetem ne kete menyre mund te mesojme. Nese di te lexosh midis rrjeshtave atehere do e kishe kuptuar mire se cfare kam dashur te them. E kaluara nuk riparohet duke e thelluar hendekun dhe armiqesine midis popujve. As nuk eleminohet ashtu. Por mbi te gjitha eshte e ardhmja ajo qe nuk mund te ndertohet mbi baza te nje armiqesie te tille patologjike. Pesimi behet mesim por jo menyre jetese. Ndersa ndjenjat njerezore qendrojne mbi te gjitha.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Po cfare na duhet ne te krijojme "shqiptare" me joshqiptaret? Nuk na duhen ne hibridet, prandaj nuk kemi nevoje fare te perzihemi me nje farë te tille te deshtuar si qenie "njerezore".

Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Po cfare na duhet ne te krijojme "shqiptare" me joshqiptaret? Nuk na duhen ne hibridet, prandaj nuk kemi nevoje fare te perzihemi me nje farë te tille te deshtuar si qenie "njerezore".
    Ti asimilojme pra, ashtu sic po mundohen te na e bejne ata.

Meqe thane disa me siper se kjo po behet dhe me maqedonas etj etj ca ishin, atere shume shpejt s'do kete me serb te vertete dhe fitojme ne.

Faqja 6 prej 90 FillimFillim ... 456781656 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •