pse ty te duket vetja me i bukur ? lol.... leri mo keto paragjykime... kush ha kumbllat e tharta e kujt i mpihen dhembet?!fytyren si hukubet, 3 pllam buzen, veshet si lemyshk i lisave,
pse ty te duket vetja me i bukur ? lol.... leri mo keto paragjykime... kush ha kumbllat e tharta e kujt i mpihen dhembet?!fytyren si hukubet, 3 pllam buzen, veshet si lemyshk i lisave,
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
Kur flitet per shqiptaret dhe serbet ne kete postim te Darius pervec P.S. tjetra cka ka thene eshte bs...per nje antare te mencur qe pak ka ta krahasoj ne Forum...miqesia nuk mbahet me shtimin e fares se tyre te keqe,ketu nuk flitet per "romeo xhuljete..." qe vertete s'njeh kufinje, flitet per nje dukuri te turpshme... qe jane nder me te vjetrit ne Ballkan per ka mesatarja e moshes se popullates, duhet ne ti ripertrijme keta armiqt tane te perjetshem qe pas 50 vitesh te na djegin prape keta kryqezimet perbindshe...
Ne kemi jetuar me ata si vaji dhe uji, raste sporadike ka pasur gjithmone por dukuria eshte tjeter...
Nuk ka dashuri tek ata qe shkojne per martese atje , ata te mbeturit e Serbise dhe te Maqedonise Lindore,nuk i merr kush ne vendin e vet...une kam ndegjuar dhe kam pare krushqi ne Maqedoni vitin e kaluar..Nderkaq nuk kam statistika por ka kaluar ne dukuri...ndoshta nje reflektim i nje internacionalizmi proletar ne vazhdim....si dukuri eshte e turpshme per shqiptaret si komb, per shqiptaret si burra, dhe per shqiptaret si shqiptare pa memorje per miqesi dhe armiqesi..
Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 08-01-2008 më 11:55
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
Cdo dit e me shum vajza te reja nga Shqiperia gjejn fatin e tyre ketu ne Peshter. Kjo neve na gezon dhe "trimeron" , sepse po ngjallim shum fshtra SERBE ,nese ngelin gjall fshatrat, ngel edhe SERBIA - thot Momir Kovacevic , kryetar i deges '' Stare Rashke" ne Sjenic.
Mjerim..shkiet po ngjallin shkavellizmin me gjakun shqiptar!
Qe ketu ne kete forum lexon gjithcka nuk eshte habi, por qe ka njerez, qe shkruajne shqip dhe aprovojne martesen e ketyre femrave shqiptare me shkie, cka eshte edhe me keq, shkie pleq, kjo eshte per tu tmerruar.
Le te therrasim dhe endrrojme tere diten e naten, per nje Ballkan te Ri, nje gje eshte fakt: shkau shqiptarin nuk e do, shkau shqiptarin e do vetem te asimiluare te nenshtruar , e fatkeqesisht eshte deshmuar se ne shqiptaret jemi qenie shume te adaptueshme dhe asimilohemi lehte, krahasuar me popujt tjere ballkanik.
A ka gje me ironike, perbuzese, antishqiptare nga goja e nje shkau per shqiptaret se ne kete fjali:
Kjo neve na gezon dhe "trimeron" , sepse po ngjallim shum fshtra SERBE ,nese ngelin gjall fshatrat, ngel edhe SERBIA
A ka gje me te dhimbshme se kur humbet gjaku shqiptar. Nuk e besoj qe ka.
Po pse nuk shifet kjo si menyre qe ti asimilojm ne ata?
Une nuk kam cfare te komentoj me nje anetar qe pa taktin me te vogel dhe kurajon me te turpshme konsideron mendimin tim si bs. Madje refuzoj te komunikoj me nje person te tille. Mos respektimi i mendimit te tjetrit eshte handikap dhe shenje papjekurie. Nese une nuk ndaj mendim te njejte me ty apo me te tjere kjo nuk e ben ate me pak te vlefshem dhe tendin me te vyer. Kjo te jete e qarte. Per fatin tend te keq njerezit dhe rracat nuk i ndaj ne fare te keqe dhe ne fare te mire. Ky mentalitet eshte i papranueshem per mua. Serbet kane shume gjynahe ndaj popullit tone dhe keto gjera nuk harrohen. Madje e kam thene shpesh ne kete forum qe ne si popull nese duam te ecim perpara nuk duhet te harrojme aspak te kaluaren. Vetem ne kete menyre mund te mesojme. Nese di te lexosh midis rrjeshtave atehere do e kishe kuptuar mire se cfare kam dashur te them. E kaluara nuk riparohet duke e thelluar hendekun dhe armiqesine midis popujve. As nuk eleminohet ashtu. Por mbi te gjitha eshte e ardhmja ajo qe nuk mund te ndertohet mbi baza te nje armiqesie te tille patologjike. Pesimi behet mesim por jo menyre jetese. Ndersa ndjenjat njerezore qendrojne mbi te gjitha.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt