Ishalla mos na rencin semundje te tilla e larg qofshin, por per njeriun qe duhet as qe diskutohet qe do beja cmos deri ne fund...
P.S Na mallengjeve me kete teme mer ti cun! Ku e germove xhanem: DDD
La vita è bella...
Në të vërtetë jam bazuar tek filmi A walk to remember, siç e kanë përmendur edhe më sipër. Më ka bërë përshtypje ai film, nuk mund të rrija pa dikskutuar mbi këtë temë.
Faleminderit për përgjigjet!
Jeta ime, mban emrin e saj..
Un do ti qendroja prane deri ne fund, por per tu martuar nuk i kerkoja. Nese ajo do me kerkonte per tu martuar, do ta pranoja. Ky eshte mendimi im.
Dmth ti nuk do i kerkoje te martohej me ty,por do ta beje sepse donte ajo,pra per meshire?! E cfare vlere ka nqs nuk eshte nje deshire e te dyve? Pervetem faktit qe ajo te do e do te jete e lumtur deri ne diten e saj te fundit per krahe teje ... nuk do ishte e njejta gje.Nqs e do ben gjithcka qe ai/ajo te jete i lumtur.E jo duke te kerkuar ajo por duke i dhene ti ate dashuri e afeksion qe vertete ndjen ! Ne te kunder githcka eshte e kote !
Respekte !
Ndryshuar për herë të fundit nga [Perla] : 28-12-2007 më 15:05
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Sa_Kot im sorry for you girl, cause you have a stone in place of a heart! Shame on you! Bye!
Perkthim:
Sa_Kot me vjen keq per ty vajze, sepse ne vend te zemres ti ke nje gur! Turp per ty! Bye!
Ndryshuar për herë të fundit nga Glamorous : 28-12-2007 më 16:17
Puthja eshte ushqimi i zemres...
Po po...gur e kam. E paskam gur se dua veten me shume se tjetrin qe eshte i ndeshkuar me vdekje.
Ai iku, aq e pati, s'kam cfare ti bej me shume. S'jam magjistare qe t'ja heq semundjen e pasherueshme, dhe s'jam magjistare qe ta ndal kohen ne menyre qe mos te harxhoj vite te mira nga jeta ime per dike qe eshte duke vdekur.
Mi jepni ju zemer-pambuket mua falas ato vitet qe do humb?
As qe du me dit!
derisa vdekja tiu ndaje...
e dua !!!
kjo eshte dashuria !!! sa per disa individe narciste qe postojne ne kete teme !!! sme plas shume !!! i bejne hije tokes koti si koti !!!
ps : angel_j shyqyr qe e mesuat nga nje postim qe femrat shqiptare ne pergjithesi jane na shpeto o zot !!!
a walk to remember !!! ajo eshte dashuria !!! mjere disa individe qe nuk kane zemer per ta shijuar nje gje te tille !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt