Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 36
    "innocent child" Maska e strawberrygirl_
    Anėtarėsuar
    09-10-2003
    Vendndodhja
    in my dreams
    Postime
    128

Question Si do te vepronit ne kete rast?

Shume diskutime jane bere per dashurine ne kete forum, e pa shpjegushme, e cuditshme, por dicka qe eshte ne jeten e perditshme.
    Zemra ose ndjenjat nuk ka celes per te hapur ose ndaluar c'ka djen, megjithse ndonjehere duhet nje celes.

Pyejtja eshte kjo :
    Ne qofte do te dashuroheshit me nje njeri qe nuk eshte shqiptar, si do te vepronit? Supozojme qe kjo dashuri ishte me nje te ardhme? Si do te ndjehen prinderit tuaj? Familja?
    Love is like fog -- there is no mountain on which it does not rest
    ....makes the impossible possible
    ....rules without rules.

peace :)
    Anėtarėsuar
    07-05-2005
    Vendndodhja
    US
    Postime
    55
    Me sa di une, prinderit e mi do preferonin shqiptar, por s'do kishin problem nese martohesha me nje te huaj, as long as he treats me right!!
    Never for the sake of peace and quiet deny your convictions

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Deri tani megjithse kam dashur nje te huaj kam preferuar te mendoj se do te gjej nje shqiptare per tu martuar. Do te vashdoj te besoj keshtu dhe per ca por nese dokumentat vonohen deri sa te mbaroj shkollen ,nuk perplasem me nje vajze te mire midis kesaj kohe athere nuk do ta kem problem fare te mar Amerikane.
    Eshte nje vendim personal te sugjeroj pyet shtate a tete e bej si di vete. Varet se ke degjon me shume zemren apo mendjen. Une preferoj te degjoj zemren dhe te perdor mendjne per ta mbeshtetur por tani pas 3 vjetesh duket sikur po kaloj ne krahun tjeter mendja pastaj zemra.
    Sa per familjen dhe prinderit i dua i respektoj dhe po te isha ne shqiperi do ta kisha me te lehte te plotesoja vullnetin e tyre po ketu duket si e veshtire dhe shpresoj qe ata do te kuptojne. Jam shume i sigurt qe ata do te ishin me mua ne cfare do lloj zgjedhje qe te bej per sa kohe qe une jam i lumtur. Besoj eshte nje nga te vertetat pa argument. Keshtu eshte.
    Pac fat dhe mirekuptimin e te gjitheve.
    Vetem ti mund te shikosh ate qe shume njerez perreth teje dyshojne.
    EdiR

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga strawberrygirl_
    Shume diskutime jane bere per dashurine ne kete forum, e pa shpjegushme, e cuditshme, por dicka qe eshte ne jeten e perditshme.
    Zemra ose ndjenjat nuk ka celes per te hapur ose ndaluar c'ka djen, megjithse ndonjehere duhet nje celes.

Pyejtja eshte kjo :
    Ne qofte do te dashuroheshit me nje njeri qe nuk eshte shqiptar, si do te vepronit? Supozojme qe kjo dashuri ishte me nje te ardhme? Si do te ndjehen prinderit tuaj? Familja?
    Kjo teme besoj e ka vendin tek forumi Ne kerkim te romances pasi nuk e shoh gjekundi sondazhin e kerkuar nga ju, dhe per me teper nuk mund te besh sondazh me pyetjen e shtruar nga ju.

Koha e absurditetit ka shkuar, dashuria snjeh opinione sepse eshte nje ndienje kryenece qe ngrihet mbi cdo barrikade patriarkale.

Dito.

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Sa qef i kam kto temat "si do vepronit ne ket rast"....na jep nje rast me e vu veten ne nje pozicion jasht karriges se forumit dhe nje shans per te tregu vetveten nepermjet aksioneve te guximshme dhe te zgjuara qe do benim ne keto raste imagjinare.
    I madh e i vogel hidhet ne sulm me tregu urtesine qe kane fitu gjate jetes, dhe pastaj ndalen, shofin shkrimin e tyre dhe thon me vete: "ej megjithmen qe do kisha vepru mire un n'ket rast".

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Ka shume njerez qe thone do veproja keshtu dhe ashtu...ose neqoftese shikojn dikush te veproj ne nje menyre qe vete ata besonin s'do ta benin kurre, me vone ndodhen ne te njejten situat me te njejtin veprim.

Se di si do veproja...por per nje gje jam e sigurt: lidhja jone nuk do jete e lehte...por varet nga personi dhe sa gjera te perbashketa kemi, dhe faktore te tjera qe prinderit mund dhe mund mos ti ken problem.
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    Mo mire mi budallaqe qe nuk osht shqiptar. Kesaj i ka ra fanti spathi ene bon naze
    Apo ata te tut dun derrin mach

Nuk jane vetem ndjenjat. Nga keto ndjenja duhet te ndjesh nje qetesi te brendshme qe s'e gjen ndoshta ne asnje vend tjeter. Por me te vertete ama!Atehere, ne keto kushte prinderit s'kane pse te behen barriere kur kete lloj rehati jane me fat ata qe vertet e hasin ne jete.

Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Booooo. Nuk e di! Pretendoj qe do dua nje shqiptar! Dhe pse ata s'jane me te mire se te huajt :P Ceshtje mentaliteti them une Nese do kisha nje te huaj si partner? YYYYYYYYYYYY ja hudha do behem me letra te jashtme :P:P:P:P Shaka! Nuk besoj... nese po! Po ec mo nga halli qe mos tu mbes ne dere atyre te mive Besoj se prinderit e mi, nuk do e kishin shume me qejf! Gjithsesi do gezoheshin, nese ai "NJERIU" do ishte i mire, i zgjuar, pa vese... etj etj (ca presin prinderit per "FATIN" e vajzes :P). Kshuja mo!

UnE!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i/e regjistruar Maska e Jimy
    Anėtarėsuar
    06-05-2005
    Postime
    196

Wink Dashuria nuk njeh gjuhe

13 Germa, mendova t'i bie shkurt .
    Prinderit i dua dhe i respektoj,por nuk do te lejoja askend te devijonte dhe te me ndalonte ne rrugen qe jam nisur(kuptohet gjithmone per mire)

LA VIE LA VRAI

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pohimi mbi tradhėtinė.-
    Nga MaDaBeR nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 87
    Postimi i Fundit: 28-04-2012, 11:58
  2. Si do vepronit???
    Nga alproud nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 12-12-2008, 09:49
  3. Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 30-11-2008, 23:03
  4. Mė do apo s'mė do, si do tė vepronit?
    Nga FRANKO^^AMC nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 20-02-2007, 08:25
  5. Si do tė vepronit nėse i dashuri ju dashuron marrėzisht?
    Nga BOY_Michigan nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 10-08-2004, 15:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •