Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 54
    i/e regjistruar Maska e FRANKO^^AMC
    Anëtarësuar
    25-08-2005
    Vendndodhja
    Turkey
    Postime
    23

Exclamation Më do apo s'më do, si do të vepronit?

Pershendetje te gjitheve dua te them kete. Kam nje vajze qe dashuroj edhe para dy ditesh ishim ulur te shkallet e pallatit edhe po flisnim vajzes i kalon nje qe ka dashur para disa kohesh edhe pershendeten me njeri tjeterin edhe mua me thot qe skam ber nje gje ju lutem po te jeni ju ne vendin tim se do te veproni Jepni mendimin tuaj Ju lutem
    Ndryshuar për herë të fundit nga FRANKO^^AMC : 09-02-2007 më 14:45 Arsyeja: kot
    Do Te Mjaftoje Nje Jete E Gjith Per Te Me Haruar!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-01-2007
    Postime
    112
    [QUOTE=FRANKO^^AMC]Pershendetje te gjitheve dua te them kete. Kam nje vajze qe dashuroj edhe para dy ditesh ishim ulur te shkallet e pallatit edhe po flisnim vajzes i kalon nje qe ka dashur para disa kohesh edhe pershendeten me njeri tjeterin edhe mua me thot qe skam ber nje gje ju lutem po te jeni ju ne vendin tim se do te veproni Jepni mendimin tuaj Ju lutem [/QUOTti do te thuash nese do ibesosh ne ka bere gje apo jo?
    per mendimin tim nese ti e do clidhje ka e shkuara e saj per ty kur sot e ke ti dhe te ben ty te lumtur. nese i permend nje femre te shkuaren e humb per gjithmone.
    qe keshtu varet nga ty

i/e regjistruar Maska e FRANKO^^AMC
    Anëtarësuar
    25-08-2005
    Vendndodhja
    Turkey
    Postime
    23
    [B][COLOR="Magenta"]o vlla nuk eshte se ka ber ndonje gje pse duhet ta pershendetje kur eshte me mua kete kam un edhe po te ishe ti ne vendin tim cfar do beje kete po the se i kam then qe mos i fol
    Do Te Mjaftoje Nje Jete E Gjith Per Te Me Haruar!!!

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga FRANKO^^AMC
    Pershendetje te gjitheve dua te them kete. Kam nje vajze qe dashuroj edhe para dy ditesh ishim ulur te shkallet e pallatit edhe po flisnim vajzes i kalon nje qe ka dashur para disa kohesh edhe pershendeten me njeri tjeterin edhe mua me thot qe skam ber nje gje ju lutem po te jeni ju ne vendin tim se do te veproni Jepni mendimin tuaj Ju lutem
    Franko nese ata thjeshte pershendeten njeri tjtrin cte keqe ka ketu ?
    Pse ke frik nga nje pershendetje???????? Ajo e ka pershendetur ne syt tend,kjo tregon se ajo nuk te fsheh gje .Ke besim ke vajza qe do?,nese dyshon kjo dashuri sdo e ket te gjate,Besimi e mban nje dashuri gjall.Mbase ka qen xhelozi casti nga ana jote ,sido te jet patriot derisa ajo i ka folur ne prezencen tende ketu nuk ka hile uroj te jesh gjithmon bashk me kete vajze te pershendes
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-01-2007
    Postime
    112
    [B][COLOR="Magenta"]o vlla nuk eshte se ka ber ndonje gje pse duhet ta pershendetje kur eshte me mua kete kam un edhe po te ishe ti ne vendin tim cfar do beje kete po the se i kam then qe mos i fol
    smund ta ndalosh se ai ka qene pjese e jetes se saj.
    ska gje pse te te vije hidhur pse e pershendet por nese ulen e qajne hallet eshte ndryshe.megjithate ti e di se si reagon ajo kur e pershendet qe keshtu varet sesi do ti te reagosh ndaj asaj.

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    ketu bie ere.. ere tradheti.. hahahaha
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga Clauss
    ketu bie ere.. ere tradheti.. hahahaha
    PSE FUT DYSHIM MER PSE NCNCNC E BEN KOT ME DHIMBJE KOKE SKA ER TRADHETIE KETU SEPSE SE KAPI KE CEPI PALLATIT DUKE BER PESH PESH
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anëtarësuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Nqs thjeshte pershendeten sa me thene ska gje.
    por nqs ai vjen shpesh ka shkallet e pallatit pastaj puna pick.

Se ka i her kto gocat shofin enderra te kqia naten vec kur cohen me mgjes thua si ke njohur kurre.

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    kete e thua ti me mendjen tende te brishte o bebushe. po FRANKO_whathisname e di vete: ku ka pershendetje ka dhe zjarr thote populli i zgjuar..
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    o plako se ajo e pershendeti ska te thoj gje ajo po te pakten thuaj qe e beri ne sy tend
    edhe mos u bej shum xheloz se ateehre do ta pershendeti dryshe ajo belive me
    any way degjo mua nese e ke aq bezdi i thoj te dashures qe ke kshu kshu puna thoja hapur qe ty te bezdis kur ajo i flet filanit dmth jepi te kuptoj ate gje pa u zen po shif e bej vet plako
    Partizoni

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si do te vepronit ne kete rast?
    Nga strawberrygirl_ në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 14-03-2015, 17:04
  2. Pohimi mbi tradhëtinë.-
    Nga MaDaBeR në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 87
    Postimi i Fundit: 28-04-2012, 11:58
  3. Si do vepronit???
    Nga alproud në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 12-12-2008, 09:49
  4. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 30-11-2008, 23:03
  5. Si do të vepronit nëse i dashuri ju dashuron marrëzisht?
    Nga BOY_Michigan në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 10-08-2004, 15:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •