Close
Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 106
    .... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga PYETESORI Lexo Postimin
    Te dhente zoti ndonje sic je edhe vet
    Edhe pse e ka ndryshuar postimin Clay, mallkimi mbetet mallkim.
    S'ka pse te shkoje nje bisede deri ne ate fare pike.

Clay tha se eshte frymezuar nga filmi "A walk to remember" per temen. E kam pare ate film, bile e kam DVD ne koleksionin e filmave te mi. Nga njera ane, tjeter gje hollywood, e tjeter jeta reale.
    Per mua personalisht, nuk eshte e lehte te gjykosh zgjedhjet qe bejne njerezit, dhe rrethanat ne te cilat i bejne. Di raste nga te dyja anet e debatit. Vellai i shoqes sime kishte kancer ne koke, dhe kur u mor vesh diagnoza, u nda nga e fejuara, bile kjo e fundit nuk erdhi as per varrim (ishte ne Itali, thone se shkaku qe mungese dokumentash.) Megjithate une nuk e di si e perjetoi ajo femer kete periudhe.

Nga ana tjeter, njoh njerez qe kane ndenjur deri ne fund. Bile e them nga eksperienca personale, por eshte teper personale per ta sjelle historine ne virtualistan.
    Sidoqofte, cdokush ben zgjedhjet e tij dhe jeton me zgjedhjet e tij.

Per arjeten, Zoti ta befte humbjen te lehte. Historia jote me preku jashte mase.

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anëtarësuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    normale mo vlla qe do rrije me te vec me qen shpirt kazme ose rrobot.

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Zoti? Me dhente cfare?

Zoti kush?

Hajt mo ca t'i bejme, kane dale ca jurista e gjykates keto kohet e fundit qe kane marre diplloma ne cfare eshte e drejte dhe cfare s'eshte e drejte ne dashuri.

Na paska rregullore fikse qe s'me paska rene rasti ta shoh. Injorante une e shkreta, c'ti bej, kaq me ka dhene Zoti!
    As qe du me dit!

Citim Postuar më parë nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    E dimë fare mirë që dashuria nuk njeh pengesa. Kemi folur shumë për të, por në këtë temë dua të diskutojmë se çfarë qëndrimi/vendimi do merrni nëse mësoni se personi që ju doni më shumë, personi me të cilin keni thurur plane të ndërtoni jetën do të kishte një sëmundje ku do të ndërronte jetë brenda pak kohe.

Si do të vepronit?
    A do ishit të zotë ti qëndroni afër deri në frymëmarrjen e tij/saj të fundit?
    Do ishit në gjendje ti kërkonit të martohej me ju? Kjo jo prej mëshirës që ndjeni për të, po prej dashurisë.

Diskutime të këndshme!
    Do i qendroja prane sdiskutohet, po per tu martuar, se di!!
    Duke e ditur se sdo e kete jeten e gjate, smund ti kerkoj te martohem, por do qendroja me te deri ne ditet e fundit te saj.

Gjithsesi, qofte larg nje gje e tille.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    "La voix d'une ange"!........"Zeri i nje engjelli"!

Historia tragjike e nje te riu ne France i quajtur Gregory Lemarchal,i cili doli para dy vjetesh fitues i emisionit "Star Akademi " dhe mbasi fitoj u morr vesh qe ai vuante nga nje semundje shume e rende dhe qe i kishte ditet e numuruara.Luftoj deri ne fund,kunder vdekjes dhe shpresoj deri ne momentin e fundit.I dashuruar me nje vajze e cila nuk e la kurre vetem deri ne momentin e fundit,e cila sot lufton se bashku me familjen e tij krahperkrah per te ndihmuar me anen e nje organizate te gjithe te semuret qe jane te denuar me jeten....
    Greg vuante nga "mucovicidose" dhe gjeti vdekjen nje dite para se te bente nje operacion qe mund ti shpetonte jeten!

Fjalet e tij te fundit ishin......"Luftoni ju te gjithe,ju qe jeni te semure,luftoni dhe shpresoni,jetojeni çdo dite me mendimin se do jetoni dhe bejeni jeten sa me te bukur dhe ju lutem njerezve qe i duan tu rrine afer sepse pikerisht aty ata kane me shume nevoje per ta"!

Po ve ketu kengen e fundit te kenduar nga ai....Shpirti ju prefte ne paqe dhe ne miresi!

Per ty Greg....
    http://<br /> <iframe class="restr...="0"></iframe>
    "Carpe Diem"

chacha Maska e diviner
    Anëtarësuar
    31-01-2007
    Vendndodhja
    Dibra F*** City ; Dibra e Madhe
    Postime
    353
    Citim Postuar më parë nga arjeta3 Lexo Postimin
    Clay MorE urime per temen

Per fat te keq nuk mund te filloj te shkruaj me ‘nese ai do ti kishte ditet e numruara’ ose ‘sikur ai qe e doja me shume ne kete bote…..’
    Ai qe ishte jeta ime u diagnostifikua me kancer kur ishte 32v. Ta braktisja??!! Jooooooo nuk me ka shkuar kurre nder mend. A me ka ardhur keq? Jooooooooo. Kur e do nje njeri nuk te vjen keq per te por vuan bashke me te. Per 17 muaj nuk I jam ndare as per nje sekond, e braktisa vajzen e vogel, e braktisa punen, I braktisa te gjitha por jo ATE. U bera hija e tij, ai ne kimioterapi une bashke me te, ai ne salle te operacionit une rrija e ngujuar te dera, ai flente ne spital une flija ne spital. Kur ecnin gjerat mire qanim nga gezimi, kur dicka nuk shkonte vuanim bashke dhe qanim bashke. Kur une kisha frike ai me thonte ‘mos u mberzit te premtoj se do tia dalim,une ty kur ste le vetem’ Kur ai kishte frike une I thoja ‘une do te jem aty dhe sdo te le te ikesh’. Asnjeri nga ne nuk mundi ta mbaje premtimin.
    Ai iku dhe une nuk kisha fuqi ta ndali. Por iku i bindur se nje grua e don me gjithe shpirt dhe do te jetoje vetem per ta kujtuar ate. Eshte dhurata me e bukur qe mund ti behet nje njeriu gjate jetes se tij.
    Nuk kam bere ndonje heroizem vetem I kam qendruar prane nje njeriu qe e doja cmendurisht dhe qe me deshi deri ne frymen e tij te fundit.
    Ai nuk do ta kishte bere ate qe kam bere une por do te bente shume shume me teper. Une e quaj veten me fat sepse VETEM NJE GRUA NE BOTE KA PATUR FATIN TE KETE NE KRAH NJE NJERI SI AI.

Te dashur ju uroj shendet dhe kurre mos e provofshit te jeni ne lekuren tone.
    Pershendetje
    Thone! se burat nuk qajne, une kam qare se e pashe temen e dija se je inkuadruar, e dija se do shkruajsh, e dij se ke edhe me shume, shume shume per te thene e dij se nuk mundesh sigurisht qe edhe ty ste lene lotet, arjeta3 ty nuk ke deshire te te ngushelloj, une te them se ke nje plage qe te te dhem gjithmone e me teper deri sa ti shkojsh pas, por ke nje arsye, (komplet imazhin e tij.....) duroje dhimbjen.........! i dashuri yt sdo ta duronte pa ty.

Kisha pase deshire te postoja foton e imaxhit, B.po te me lejosh ty .

i/e regjistruar Maska e XX22
    Anëtarësuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin
    Po po...gur e kam. E paskam gur se dua veten me shume se tjetrin qe eshte i ndeshkuar me vdekje.

Ai iku, aq e pati, s'kam cfare ti bej me shume. S'jam magjistare qe t'ja heq semundjen e pasherueshme, dhe s'jam magjistare qe ta ndal kohen ne menyre qe mos te harxhoj vite te mira nga jeta ime per dike qe eshte duke vdekur.

Mi jepni ju zemer-pambuket mua falas ato vitet qe do humb?
    Sa e qete je bravo,une s'duroj dot robt qe shajn ofendojn deri dhe ne mallkim pa te njoft fare.Imagjino qe njeri ketu dikur me thoshte edhe goce e teftes apo kue di une hahahaaaaaa qe mami im ka emer tjeter edhe kshu qe thua ti me pelqen po ne kemi qellu rob nevrik edhe s'ka gerr verr haha.
    Me vjen keq qe arrini ne gjykime ju te tjeret imagjino qe edhe mallkoni pa e njoft tjetren vetem se shprehet ne kete menyre ,secili e di vete.

Sa per temen do ti qendroja prane,por jo te martohesha,perse duhej ta beja dicka te tille?Kaq e nevojshme eshte,a nuk i qendron dot prane njesoj sikur je i martuar?U dashka patjeter ajo leter dhe ajo firme?...ne kete rast e kam fjalen.Qendroji prane si mik eshte mese e mjaftueshme.Dhe nese personi i cili eshte semure po te ishte njeri i drejt nuk duhet ta pranonte vete kete martese edhe sikur tia kerkonte personi tjeter i shendetshem.Gjithsesi secili e di vete,ZOT na ruaj se me shendetin nuk ka,vetem atehere e kupton njeri se sa e shkurter ka qene kjo jete dhe sa kot eshte lodhur rrugeve te saj duke marre vetem pluhurin ne fund edhe hapat qe tu deshen te beje rruges tende(veprat).

UNTILL WE MEET AGAIN Maska e arjeta3
    Anëtarësuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471
    Diviner Joo
    Ndryshuar për herë të fundit nga arjeta3 : 30-12-2007 më 22:00
    Loneliness comes in only one size - Extra Large

UNTILL WE MEET AGAIN Maska e arjeta3
    Anëtarësuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471
    PERSHENDES Sa Kot

Po po...gur e kam. E paskam gur se dua veten me shume se tjetrin qe eshte i ndeshkuar me vdekje.

ATIJ QE I MJAFTON VETVETJA DUHET TE JETE OSE BISHE OSE PERENDI.
    TI NUK JE PERENDI

TE LINDESH DO TE THOTE DENIM ME VDEKJE.
    SBESOJ SE JU BENI PERJASHTIM
    Ndryshuar për herë të fundit nga arjeta3 : 30-12-2007 më 22:04
    Loneliness comes in only one size - Extra Large

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Une do te doja te vdisja ne paqe dhe pa meshire!

Do te doja dashurine e zotit dhe do me mjaftionte!
    "Carpe Diem"

Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si do te vepronit ne kete rast?
    Nga strawberrygirl_ në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 14-03-2015, 17:04
  2. Si do vepronit???
    Nga alproud në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 12-12-2008, 09:49
  3. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 30-11-2008, 23:03
  4. Më do apo s'më do, si do të vepronit?
    Nga FRANKO^^AMC në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 20-02-2007, 08:25
  5. Si do të vepronit nëse i dashuri ju dashuron marrëzisht?
    Nga BOY_Michigan në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 10-08-2004, 15:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •