Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 60
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Sot ne gazeten Lajm kishin shkrujt per ket gje, dhe kryetari i El Hilal kishte mohu se ka then ndonje gje negative per Skenderbeun , ashtu mendojsha edhe un , sbesoj ti pengoje ndonje shqiptari ky bust, kan gjet ndonje turk qe din shqip me fol sa per ta ber shkrimin me interesant.
    Ja si u festu 28 nentori ne Shkup , ne sheshin Skenderbeu , afer bustit te Skenderbeut, me flamurin me te madhe dhe ne pranin e mijra vetave.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Daja gjoni, ne demokraci kem drejt te kundershtojme ate qe sna pelqe.
    ketu jan disa qe nuk e dojn mbretin po sju ec fjala.
    mos me thuaj qe nuk flasim gjuhê te huja ne shtepi,po po edhe gjermane bile, edhe serbe edhe greke, ketu s'asht problemi , ne shtepi ndet bejn si te dojnê gjuha zyrtare asht shqipja me duket .

kur u ngrit busti ne prishtin po ashtu pat kundershtime, po busti u ngrit, disa thon pse gjith ajo pare e pa punsi njerzit skan me ngren, asht e vertet .
    Nese asht nji numer i vogel qe vertet jan turq apo turko/ shqiptar ne skem drejt ti shtim me zor me dasht a mos me dasht heroin tonê.

te njejtin problem kemi me has me tjera komunitete nese i prekum .
    kishim rastin e shkolles shqipe qe u mbyll ne nji qytet ne veri-lindje te shqiperis.
    ------------------------------------
    Une vetem e kam disa separatistave nacionalist qe mos ti qujn shqiptart degjenerim nese kan fen muslimane
    mos ti qujn shqiptart turq pse flasin turqe

mos ti qujm grek ata qe flasin grek
    ------------------------------------------------------
    Pyetja ime asht ku jan shqiptaret qe skan te perzier diqka me historin ?
    kush na qenka shqiptar i paster ?
    motra ime flet turqe e turke nuk asht po ajo ka banes ne bregdet e normal qe e flet turqen , mu sme ka intersi dhe se kam mesu .
    Pse ti perzihemi kush flet at gjih apo at gjuhê , pse beson ne ket apo ne ket,pse dikush e adhuron ket hero apo ket , apo ket idol apo ket...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 07-12-2007 më 16:46
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Une do te kisha propozu qe ne vend te bustit te Gjergj Kastriotit te vendoset busti i Sulltan Muratit II e nashta pastaj nuk i pengon. Kane 'arsye te forte' sepse Gjergj Kastrioti dhe shqiptaret e asaj kohe nuk kane dashur qe femijet e tyre te luftojne per sulltanat dhe kalifatet.

Urgjentisht pra duhet te zevendesohet me bustin e Sulltan Muratit

http://images.google.com/images?svnu...ultan+murad+II

http://images.google.com/images?hl=s...-8&sa=N&tab=wi

Tani edhe heronjte e kombit tone i pengojne, une si gjithmone u deshiroj suksese ne te ardhmen se ne rruge 'te drejte' jemi ka ecim. Ka qene me mire qe Gjergj Kastrioti te luftonte per Perandorine Osmane e ndoshta tani do te ishte me hyrija tani duke bere qejf, ne nje ane pra e kane mire keta islamistet?!

Pershendetje
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 07-12-2007 më 16:59

Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Une do te kisha propozu qe ne vend te bustit te Gjergj Kastriotit te vendoset busti i Sulltan Muratit II
    Po pse jo ore, po midis Brukseli e ki bustin e Nasradin Hoxhes e pra nuk luftoi ketu as nuk tregoi tregime !
    Pra perkundrazi vari i Sulltan Muratit asht ne Kosove , historia ka lanê gjurmat e veta aty ku ka ecê.
    Po midis brukseli e ke edhe permendoren e Skenderbeut .

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    Po pse jo ore, po midis Brukseli e ki bustin e Nasradin Hoxhes e pra nuk luftoi ketu as nuk tregoi tregime !
    Pra perkundrazi vari i Sulltan Muratit asht ne Kosove , historia ka lanê gjurmat e veta aty ku ka ecê.
    Po midis brukseli e ke edhe permendoren e Skenderbeut .
    Jo ti moter e dashun shqiptare kete pyetje duhet t'ia besh atyre qe po i pengojka ky bust. Nuk eshte si nasradin hoxha si heroi i nje populli oj e nderuar, se njeri tregohet neper prralla e tjetri e ka mbrojt kombin e vet dhe ka perballu perandorine me te fuqishme te kohes, pra ka luftuar kunder nje armiku dhjetera here me te forte. Pra beje dallimin se pari

A t'i ngrisim tani permendore edhe Sulltan Muratit sepse e paska varrin ketu?

i/e regjistruar Maska e Centaurus
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    166
    Pyetja ime asht ku jan shqiptaret qe skan te perzier diqka me historin ?
    kush na qenka shqiptar i paster ?

Me keto fjale ke thene shum me teper se qe ke dashur te thuash, te lutem mos thuaj me asgje me teper se do te te dal ne fushe ndonje kabllo nga Shkiet musliman te Bosnjes andej ....

Oj zonje (apo zonjushe) ketu po flitet per racen e vrugt dhe me te poshter ne bote (te ciles race i takojne edhe Greket, Serbet dhe Bullgaret), po flitet per Turqit e flliqur e jo per fe ... pra nqs nuk ke ndegjuar kurre deri sot, kombi dhe feja jan dy gjera totalisht te ndryshme.

Por nejse, sepse sic the ti vet me gojen tende, njeriu sa din aq flet.

Ps.: Cka je tu thane mori, po ku kan Turqit fe, sic thone pleqt tek ne në Dardani, Tuqit s'kan kurrfar feje.
    (ah besa edhe dicka se gati harrova ... mos çokat, se t'çokati edhe une)

Tung
    Ndryshuar për herë të fundit nga Centaurus : 07-12-2007 më 17:34
    [[[[[[Proudly to be a son of the Eagle]]]]]]

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    nese S'duan Turqit Mund Te Thejne Qafen Le Te Shkojne Nga Kane Ardhe Sepse Kjo Eshte Toke Shqiptare Ska Pune Turku Te Ndrehyj Ne Token Shqiptare.

Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga Centaurus Lexo Postimin

Ps.: Cka je tu thane mori, po ku kan Turqit fe, sic thone pleqt tek ne në Dardani, Tuqit s'kan kurrfar feje.
    Une kisha me ta mbaru ty qefin por Historia asht e botes e jo e imja e ytja.
    Turqija ka gjurm te madhe ne ter Boten edhe te ne.

Une vetem te them qfar drejte keni ju ti shqiptaret turq PIK qe nuk po e dojkan skenderbeun ??? !!!
    tim per shpi e qef per njeri
    pse mendon ti me zor ta duan skenderbeun ? pasi qenkan ata turq ?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Une vetem te them qfar drejte keni ju ti shqiptaret turq PIK qe nuk po e dojkan skenderbeun ??? !!!
    o Dorontine, nuk po kerkon njeri qe ta duan turqit Skenderbeut,
    ti e kupton ku qendron muhabeti?
    Turqve iu pengon busti i Skenderbeut, ndihen te ofenduar, dhe ne po themi, "kujt i plasi?", se turqit nuk e duan Skenderbeun atehere ne duhet te mos e ngreme bustin?

Pastaj mos na fol per shenjat qe turku la ne histori, se vetem shenja negative la, nuk pati ndonje pozitive per ne, dhe per askend.
    Nuk e kuptoj simpatine qe ke per ta.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Une kisha me ta mbaru ty qefin por Historia asht e botes e jo e imja e ytja.
    Turqija ka gjurm te madhe ne ter Boten edhe te ne.

Doruntine.Me duket se te ka humbe filli.Nis edhe njehere prej fillimit te shkruash.Po me duket se nuk je duke kuptuar se per cfare po diskutohet.
    Edhe une zoteroj disa gjuhe te huaja,kjo nuk eshte gje e keqe,por une shqiptare kam mbetur.Po me vje shume keq,por nuk duroj qe nje m.ut turku te ma shaje Skenderbeun ne token time.E kuptove tash?

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 16-03-2009, 06:08
  2. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-02-2006, 20:33
  3. Rama: Bashkëpunimi PS-LSI pengon kthimin e Berishës
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 17:29
  4. Hollkerin e pengon kultura shqiptare
    Nga dodoni në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-02-2004, 18:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •