Close
Faqja 9 prej 26 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 251
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Darius ne shume pika jam dakord me ty,sidomos per ate te open minded,por pengesa e vertete per ti patur mendjet e hapura ne fakt nuk jane skeptiket(nder te cilet jam une)por jane vete trukatoret e shume video-ve(gje qe dihet fare mire qe ka trukatore),keshtu qe ne njerez te ndryshem ka doza te ndryshme skepticizmi besoj(dhe ti mund te kesh ne mase te vogel).
    Hija e dyshimit na ndjek te gjitheve nga pas.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Keto jane video te tjera teper interesante qe pasojne videon e famshme ketu ne forum. E kam fjalen per videon e shumeperfolur te asaj hijes se fantazmes qe shqetesonte femijen e vogel ne dhomen e tij dhe qe me pas hap deren. Po vej ne forum tani videot qe para nje viti ruheshin sekret nga familja dhe investigatoret e fantazmave. Video te tjera shume me interesante priten te dalin ne ditet ne vazhdim, prandaj qendroni ne pritje . Ah po vej gjithashtu dhe videon e pare, meqenese linku ne faqet ne fillim te kesaj teme nuk punon me.

Video 1:

Video 2 (e vene para nje dite)

Video 3 (degjoni me kujdes zhurmat e cuditshme)

P.S. Moderatoreve u kerkohet qe ti lejojne videot ne formen URL, pasi cuditerisht nuk funksionojne ndryshe ketu ne forum psh ne formen MEDIA.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 19-11-2007 më 13:42
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin

P.S. Moderatoreve u kerkohet qe ti lejojne videot ne formen URL, pasi cuditerisht nuk funksionojne ndryshe ketu ne forum psh ne formen MEDIA.
    disa video, si ato me siper, kane opcionin "embeded - Embedding disabled by request", dmth qe nuk mund te vizualizohen nga nje sit tjeter, ne nje faqe tjeter interneti. Duhet patjeter te shkosh ne youtube. Media punon vetem kur embeding eshte e abilituar.

Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin

Mund t'i vendosesh dhe videot direkt duke perdorur ikonen me ngjyre blu (ajo M qe eshte ngjitur ikones php kur hap temen). Ka disa players qe mund te vendosen ne forum pervec google video dhe youtube. Me ka rastisur qe ka pranuar dhe liveleak dhe ndonje tjeter qe sme kujtohet, madje dhe nje pdf e pranon me kete kod. Kur postoni nje link youtube me tags qe shpjegova dhe ne momentin qe e kontrolloni ju rezulton si kod ne vend te pamjes vizuale te videos, atehere rifreskoni faqen sepse do funksionoje patjeter.

p.s. Ne rast se video direkt ne forum nuk punon atehere perdorni link qe ka sejcila video. Per pyetje te tjera te kesaj natyre do ishte mire qe ose te hapni teme tek nenforumi perkates ose te me dergoni nje mesazh privat.

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    po ca pati ay postimi im qe e fshive.apo kshu pate qejf??

mire mire hajt shendet!
    Ndryshuar për herë të fundit nga donna76 : 19-11-2007 më 15:54
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

donna link nuk punonte. U perpoqa ta gjeja dhe ta vendosja por nuk e gjeta dot. Nese e ke te sakte vendose prape.

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Para nje jave GMT britanike dhe nje lajm te cuditshem. Ne nje pik karburanti ishte nje makin e po merte funizim me karburant , ne ate cat nje tip tymi ose reje levises u shfaq ke kofka e makines pra sipas folses se GMT fantazma po qendronte ulur aty(ishte ne nje menyre te till sineper filma ,pra shume bindese),e me vone levizi drejt aparatit ku tregonte litrat e marjes se karburantit e u largua si ne formen e nje shtellunge tymi ngjyre e kalter ne blu(tera keto ishin kapur nga kamera e karburantit),,,,DISKUTUAM GJATE NEPER AMBJENTET E KOLEGJIT PER KETE, TE GJITHE E KISHIN PARE KETE LAJM ....
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    ti bebushe e ke fjalen per kete:

mbreme me ra rasti ta shikoja, eshte bere video shume popullore ne youtube.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Xfiles,ti beson ne ekzistencen e fantazmave???po te pyes kshu kot.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Faqja 9 prej 26 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sabit Idrizi
    Nga shigjeta në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 22-06-2022, 01:35
  2. Wehhabizmi sipas Ehl-i Sunnetit
    Nga Bani gjk në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:28
  3. Për dëshmitarët e Jehovait
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:29
  4. Feja Islame
    Nga Muslimane në forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 21:23
  5. Trupi dhe Shpirti
    Nga Fjala e drejte në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Postimi i Fundit: 19-03-2004, 17:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •