Ndryshuar për herë të fundit nga land : 14-11-2007 më 18:33
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Tani per videon ne fjale nuk dha njeri nje pergjigje te hajrit. C'fare ju duket ajo gjeja blu ne kamera?!!!![]()
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Ti landi je skeptiku me pa baza qe ekzistonCdo skeptik ka nje vije te tijen ne mohimin e asaj qe shikon. Ndersa ti nisesh me predestinimin qe dicka nuk ka sesi te ndodhi pasi sipas teje eshte e pamundur. Si rezultat duhet te jete patjeter ose frut i imagjinates ose i flasifikimit.
Ne lidhje me postimin e brook nuk jam ne gjendje ta shikoj pasi video nuk del por sot pashe nje tjeter video qe kishte pushtuar faqet e internetit. Nuk ka nje titull qe lidhet direkt me temen ose me sakte titulli eshte i gabuar pasi ajo qe paraqitet aty ska te beje fare, por ka te beje shume me kete teme. Shikojeni dhe gjykoni vete. Ka ndodhur ne Kine 3 muaj me pare dhe eshte transmetuar dhe ne edicionin e tyre te lajmeve.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt