Anoj me shume nga po.Jam ende duke kerkuar nje pergjigje se ç'fare eshte ky fenomen. si te kam thene me pare, nuk mohohet qe ky eshte fenomen psikologjik, e ne te njejten kohe ndikon ne materie.I kam te gjitha arsyet per kete, kam degjuar shume histori te verteta, dhe kam studiuar ne nje shkolle ku tema e xhindeve ishte e perditshme. Gjithmone jam munduar ti kuptoj se ç'fare kane te perbashket fantazmat, xhindet, ufot.
Ka shume persona qe kane pare, nuk mund te jem indiferent, ose qenkan te gjithe te ç'mendur, ose ka diçka te vertete.
Ajo fantazma mund te jete dhe nje lloje forme jete jo-biologjike, po jete e bazuar ne energji. Ti je i bazuar ne materie dhe molekula organike, kush na thote se nje analogji e tille nuk ekziston me disa lloje valesh energjitike?
Nje shpjegim tjeter per ate videon do ishte , aftesia qe kane disa njerez te ndikojne filmin e aparatit fotografik, duke shfaqur mendimet, me ose pa vetedije. I njejti fenomen mund te kete ndodhur dhe ne ate video.
Nje gje eshte e sigurte, ia vlen te studiosh me teper ne kete fushe, edhe pse te them te drejten mua nuk ma mban.
Krijoni Kontakt