Mendoj se femra dashurojne me me zemer ,![]()
Sui generis
augusta nuk jemi ketu per ti nderruar mendjen njeri tjetrit !!! jemi per te thene ato qe mendojme edhe per te arritur nje pike te perbashket nese eshte kjo e mundurmegjithate mba mendimin tend nuk jam kundra !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Postuar me pare nga SaS
sipas nje studimi ku te anketuar ishin te rinje edhe te reja rezultatet ishin qe shumica e djemve do hiqnin dore nga karriera per dashurine ndersa krejt e kunderta ndodhi me femrat ku shumica nuk donin te hiqnin dore nga karriera per dashurine !!!
kjo eshte e verteteta qe mashkullu po dashuroi dashuron me cmendurisht me bukur se sa femra por ama jane me te rralle se sa femrat ata meshkuj qe dashurojne vertete !!!
Sipas ketyre dy studimeve qe kane sjelle SaS dhe Doc_ERI, sinqerisht do me kenaqte deri ne nje fare mase po te jene reale keto rezultate. Por problemi qe ju vini kundra me njeri tjetrin eshte....sic ka thene dhe SaS me larte qe e kam nenvizuar se ajo dashuri ndodh shum rralle tek meshkuj qe dashurojne vertet.
Tani mendimi im personal: Dashuria s'ka njesi matese ku mund ta masim e te kemi disa rezultate duke nxjere nje konkluzion me tej.
Besoj se te dyja palet nese arrijne te prekin dashurine e vertete , te dashurohen me gjith shpirt, te dashurojne me ndjenjen me te paster qe ekziston brenda tyre. Mbase ajo cka na bene ne femrat te keqkuptojme meshkujt eshte se ata jane me te permbajtur ose...me te ''turpshem'' (e theksoj kete) ne shprehjen e ndjenjave te tyre, por kjo s'do te thote se na duan me pake.
Gjithashtu tek mashkulli gjate jetes eshte dalluar se dashuria e tij ndaj partneres me kalimin e viteve rritet dhe me teper.kam degjuar dhe te moshuar ku thone''na eshte shtuar dashuria me shume tani ne pleqeri''.
Nejse, sado qe zihemi e grihemi ketu ne forum nje gje eshte e qarte se sbejme dot pa njeri-tjetrinAs ju meshkujt pa ne por as ne pa juve. Natyra na ka krijuar keshtu qe te jemi per njeri-tjetrin dhe kjo besoj se mjafton
Ndryshuar për herë të fundit nga jesu : 11-10-2007 më 19:04
Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!
Fuqia ekziston brenda teje!!!
nqs ke dashuru nai here ato fjale nuk do ti thoshe kqa lehte, gjithsesi ktu nuk mund te japesh vlera kush me shume mashkulli apofemra pfffffff, si teme eshte shume e bukur podisa mendime sikur ta heqin trurin fare ,ky i panjohures ben vaki vjennga mos eksperienca por jo se eshte tmerr
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Besoj se 50 me 50 eshte perqindja e tradhetis .
Po di te them qe mashkulli tradheton me trup ndersa femra tradhton me shpirt !
Krijoni Kontakt