SaS pse vetem nje here nje jete je dashuruar ti?
SaS se besoj se cdo kush dashuron vertet me zemer,mos fol si per vete fol ne pergjithesi.Ke dashuri qe zgjat 5 muaj ca dashurie i thua ti kesaj?
Per mendimin tim vajzat dashurojne me shume.
м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.
PO CESHTE NJERIU?NJE SHKALLE ME LART SE KAFSHA PO TI SHTOSH DHE MENDJEN.VETEM SE ATO QE SHKENCA QUAN INSTIKTE DHE HORMONE,NE JU KEMI DHENE EMRA TE TJERA.DHE KETO SI THEM UNE.JANE TE TJERE ME TE ZGJUAR SE MUA.NUK JANE ZBULUAR TANI.UNE DHE NE DASHURI KAM RENE,DHE JAM GJITHMONE E DASHURUAR.STOMAKU IM,ASHTU SI TENDI,ASHTU SI I TE GJITHEVE ESHTE SHTRENGUAR PAK APO SHUME HERE.PO PRES PERGJIGJE NE PYETJEN QE BERA PERSIPER!!!!
50/50 ....(mu desh ti shtoja dhe ca pika per te plotesuar mesazhin )
Ndryshuar për herë të fundit nga juliana_86 : 11-10-2007 më 16:07
"T€ Ðüå §hµM€ §hpï®tï ïM€,
ÿºµ'R£ Th€ øñL¥ ¤Ñ€ I ñ€€Ð 4 TH£ WÕ®LÐ K€€P§"
crendesi ka sa here jam dashuruar !!! fakti qe sa here je dashuruar ska te beje me arsyen edhe me pergjigjet qe mund te japim ktu !!! ka te beje me pikepamjet qe ka gjithesecili prej nesh !!! te gjithe dashurojme kush me shume e kush me pak thjesht dashurojme sipas menyres tone !!! dashuria nuk ka sasi as cilesi !!! dashuria nuk matet thjesht ndihet sipas menyres se gjithsecilit !!!
nuk ka dashuri kalimtare ka lidhje te shkurter edhe te gjate!!!
dashuria mbetet dashuri !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
nuk ka dashuri kalimtare????????
ca thua mo andushi ka qe cke mete(kure kan me shum se nje te dashur)
po thuj mjer kujt i bie ne pjes ta jetoj ate dashuri
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
MIRE QE E KUPTOVE!!!!!PO MIRE PYETJES NUK DO TI PERGJIGJET NJERI?UNE FOLA PER NJERIUN SI QENIE!PO TE FLAS PER VETEN TIME APO PER TE TJERET,ME EMRAT E TJERE,CDO NJERI, SI INDIVID,KA MASEN E TIJ NE DASHURI.DHE TE THEM TE VERTETEN,KAM DASHUR,KAM QARE,KAM QENE ELUMTUR,KAM FLUTUAR NGA GEZIMI SI GJITHE NJEREZIT!AS ME PAK,AS ME SHUME!E DI PSE?ASNJE NUK ESHTE TEK TJETRI BRENDA TE SHIKOJE SA EDO!!!!
Krijoni Kontakt