Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21
    i/e regjistruar Maska e juniku
    Anėtarėsuar
    09-01-2003
    Vendndodhja
    ATHINE GREQI
    Postime
    96

Arrow Dashuria Ekziston Ne Te Vertete!!!!!!!!!

UNE JAM LINDUR NE VITET KUR MENDOJA SE EKZISTONTE DASHURIA E SINQERTE ,POR ZHGENJIMIN E PARE E MORA QE NE VITET E PARA TE NDRYSHIMIT TE SISTEMIT QE EKZISTONTE NE SHQIPERI ,PRA QE NE VITET 1991-1992,DHE ARSYEJA PER CUDINE TIME AKOMA KA NGELUR E PA SPJEGUAR ,ATY KUR VAJZA QE UNE DASHUROJA ME GJITHE ZEMER ME PREMTONTE SE DO TE ISHTE PERJETE NE KRAHUN TIM , NJE DITE TE BUKUR KUR<< UNE KISHA SHKUAR TE KRYEJ SHERBIMIN USHTARAK ATY AFER SHKOLLES KU AJO STUDIONTE ,DHE KUPTOHET QE UNE SHKOJA TA SHIFJA GATI DITE PER DITE ,AQ SHUME E DOJA SA FOTON E SAJ DHE ATO TE PAKTA LETRA QE ME KISHTE DERGUAR UNE I RUAJA NE GJI NATE DHE DITE ,>>PO SHKOJA QE TA SHIFJA NJE SHOKU IM ME THA SE AJO KISHTE IKUR ME NJE TJETER QE KISHTE SHKUAR NE ITALI PER TU PUNESUAR DHE ISHTE KTHYER ME NJE MAKINE TE VJETER FIAT 131 ISHTE E PABESUESHME PER MUA PRITA GJITHE DITEN POR NE DREKE ME ERDHI NJE KUSHURIRA E SAJ DHE ME THA SE AJO ISHTE MARTUAR PER 24 ORE QE UNE KISHA PA E TAKUAR .VITET KALUAN DHE UNE U MARTOVA TANI KAM EDHE FEMIJE ,NJE GJE AKOMA NUK E KAM KUPTUAR :ekziston dashuria e sinqerte apo eshte vetem dashuria e interesit ajo qe paraprin!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar mė parė nga juniku Lexo Postimin
    UNE JAM LINDUR NE VITET KUR MENDOJA SE EKZISTONTE DASHURIA E SINQERTE ,POR ZHGENJIMIN E PARE E MORA QE NE VITET E PARA TE NDRYSHIMIT TE SISTEMIT QE EKZISTONTE NE SHQIPERI ,PRA QE NE VITET 1991-1992,DHE ARSYEJA PER CUDINE TIME AKOMA KA NGELUR E PA SPJEGUAR ,ATY KUR VAJZA QE UNE DASHUROJA ME GJITHE ZEMER ME PREMTONTE SE DO TE ISHTE PERJETE NE KRAHUN TIM , NJE DITE TE BUKUR KUR<< UNE KISHA SHKUAR TE KRYEJ SHERBIMIN USHTARAK ATY AFER SHKOLLES KU AJO STUDIONTE ,DHE KUPTOHET QE UNE SHKOJA TA SHIFJA GATI DITE PER DITE ,AQ SHUME E DOJA SA FOTON E SAJ DHE ATO TE PAKTA LETRA QE ME KISHTE DERGUAR UNE I RUAJA NE GJI NATE DHE DITE ,>>PO SHKOJA QE TA SHIFJA NJE SHOKU IM ME THA SE AJO KISHTE IKUR ME NJE TJETER QE KISHTE SHKUAR NE ITALI PER TU PUNESUAR DHE ISHTE KTHYER ME NJE MAKINE TE VJETER FIAT 131 ISHTE E PABESUESHME PER MUA PRITA GJITHE DITEN POR NE DREKE ME ERDHI NJE KUSHURIRA E SAJ DHE ME THA SE AJO ISHTE MARTUAR PER 24 ORE QE UNE KISHA PA E TAKUAR .VITET KALUAN DHE UNE U MARTOVA TANI KAM EDHE FEMIJE ,NJE GJE AKOMA NUK E KAM KUPTUAR :ekziston dashuria e sinqerte apo eshte vetem dashuria e interesit ajo qe paraprin!

o junik, icik pyetje e cuditshme kjo, se ti thua qe qenke i martuar e ke nej femije....
    mos po thua qe nenen e femijes sate edhe njekohsisht bashkshorten nuk e do vertete apo me sinqeitet?????

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    juniku , interesi qe permende ti ze vendin nr 1 ne kete mesele .

por u them qe duhet te kesh dhe pak fat ne dashuri!!

ti paske qelluar i pa fat o juniku, me pak fjal paske gabuar tek ajo femer.

nesje jeta vazhdon dhe ti kte e di lale (:

PS: Them se Dashuria e vertete eshte tek ato pak njerez te vertet-
    qe sdin te mbajn hater sdin te varin turinjte kurr sdin te qortojn ,
    dhe skan pik interesi tek ty
    por din vetem vec se te duan per ate qe je asgja me shum.

gjith tmirat.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BaBa : 10-11-2008 mė 18:29
    Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.

i/e larguar Maska e Gloria83
    Anėtarėsuar
    24-09-2005
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    184
    DAshuria e Vertete Ekziston , por Ajo Ska qene Dashuria e Vertete Per Ty Ose Me Sakte DAshuri Reciproke . Mendimi Im Eshte Se Ajo Nuk Te Ka Dashur Ndonjehere Vertete, Thjesht Ka PAre Tek Ty Interesin , Dhe Ne Momentin e Pare Qe Ka Menduar Se Gjeti Me mire TE KA Dhene Duart. Jam Dakort Me Baben qe DAshuria e Vertete Ka Vlera TE Verteta Dhe ka Vlera Njerezore , Nuk Do Tja Dije Per Status Ekonomik, Shkolle,apo Cfare Ke Ne LLogari Bankare. Thjesht Do Ate Njeri Me Gjithe te Mirat Dhe te KEqijat e Tij . Pastaj Merr Anen Pozitive, dhe Nese Do Kishe Perfunduar Me Ate Vajze Ndoshta Do Vinte Dita Qe Ajo Do Te Linte Per Ndonje Tjeter , dhe Vuajtja do Ishte Akoma Me e Madhe. Nje Shprehje thote Qe Jo Gjithcka qe TE Ndodh ne jete Vjen Per Te Keq. Keshtu Qe Merr Anen e Mire Perderisa Ke Krijuar Familje, Kushtoju Asaj Familje . Te Uroj Vertete Te Jesh i Lumtur.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Junik kur mbyllet nje dere, hapet nje tjeter akoma me e madhe. Kenaqu me dashurine qe gezon me familjaret e tuj qe ke tani e mos e kthe me koken mbrapa per nje njeri qe s'ia vlen as mendimi, jo me t'i japesh edhe frazen dashuri nje lidhjeje me nje person te atille.
    Ndoshta ajo ne menyren e vet te ka dashur, por jo ashtu sic e doje ti. Ndoshta ajo mendonte per nje jete te re, donte te eksploronte cfare kishte jashte shtetit por ndoshta te donte edhe ty e kishte hater e frike ai takimi me ty per te qene konkrete deri ne momentin e fundit e kshu zgjodhi rrugen me te lehte, iku pa thene asnje fjale... Ndoshta me mire kshu per ty.
    Dashuria ekziston, nuk qendron perhere ne te njejten faze, me te njejtat pasione e entuziazme, por ekziston. Dashuria madje eshte si ajo vera qe sa me shume vjetersohet ka edhe me teper shije sepse jo vetem ia di kimetin, por di edhe si ta kombinosh (te mirat e te keqijat pra)))
    La vita č bella...

***VIP***
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Junik, me mire te shkuara te harruara. Nuk ka qene dashni e vertet ajo qe keni pas ju. Ti shiko te dashurosh gruan qe ke tani se meqenese prape e paske mendjen tek e shkuara kam ca dyshime per dashurine tende ndaj gruas. Nqs ti ke lekundje ndaj gruas aktuale, mendohu dhe bej cte thote zemra. Sa per te kaluaren, harroje!
    Moderator, e di vet ti...

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Hajde e besoju kesaj species te cuditeshme, meshkujve dmth(se s'po e quaj as gjini)! Burre i martuar, me kalamaj etj. dhe akoma mendjen nga nje kalamanke me te cilen ka flirtuar dikur ne te mesmen. Hajde mendje, hajde!

Juniko, sinqerisht besoj qe je njeri pa eksperience ne kete fushe: ke pase nje qe ke menduar qe ke dashur(ashtu mendojne te gjithe ne ate moshe) dhe ke pase dhe gruan qe e ke marre ngaqe te duhej te kryeje zakonin e marteses dhe jo se duket qe ke ndonje dashuri per te ndryshe...s'duhet te kesh pasur eksperienca te tjera me femra me te cilat mund te perkufizoje dashurine. Per te ardhur keq. Ky eshte tmerri im me i madh; te zgjohem nje dite, martuar, perkrah nje njeriu qe s'dashuroj! Llahtar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 11-11-2008 mė 15:21
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Kaq vjet martese dhe akoma s'qenka bindur ky per ekzistencen e dashurise...

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Dashuria Ekziston Ne Te Vertete!!!!!!!!!

ne rralle te pare te uroj jete te lumtur me familjen tende.

ndoshta ishte me mire qe iku. mendoj se s'te ka dashur aq shume sa te lente deshirat, endrrat e veta per ty.

dashuria e vertet ekziston por duhet te kesh pak fat. Ta duash tjetrin pa interes, me gjithe zemer.

dashuri per interes gjithmon kthehen ne zhgenjim.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Dj-Gurbeti
    Anėtarėsuar
    31-10-2008
    Vendndodhja
    Belgjik--Brussel
    Postime
    16
    auuu njeri egziston dashurija e vertet normal ka dush ne tana anet asht dashurija e vertet ma se pari e ki ne shpi dashurin e vertet qe ta ka jep femij...problemi asht tek ti shoku ama pa keqkuptime po te kuptoj une ty qe je i zhgenjyer nga ajo qka te ka ndodh po ajo goca(qe sja vlen per te pas kujtime per te ) qe ka qen me ty ne vitet 90 ajo ka qen pun pasioni sesht kan dashuri ajo kesaj i thojn dashuri(e nevojshme) per nje koh te papercaktuar....E tash me tregu ty ti duhet me dit ma se miri a egziston dashurija e vertet a jo je i martuar banja pytjen vetit a e don gruan tande a jo. E aty e gjan pergjegjen me qikaq heq ski nevoj mu kujtuar me shum.....

pershendetje e me respekt
    Nuk lejohet vendosja e faqeve personale nė firmė, ato mund ti vendosni vetėm nė profilin tuaj. Stafi i Forumit.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Adem Demaēi
    Nga lum lumi nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  2. Kontributi i shkenctarėve islam nė shkencė
    Nga Bleti002 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  3. Roli i Akides sė Selefėve nė bashkimin e muslimanėve
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:28
  4. A jeni munduar ndonjehere te vizatoni lumturine
    Nga AuGuSt_ nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 80
    Postimi i Fundit: 04-11-2008, 15:36
  5. Çfarë është dashuria?
    Nga angeldust nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 146
    Postimi i Fundit: 29-03-2006, 11:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •