Close
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 114
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Citim Postuar më parë nga Silence Lexo Postimin
    gjo qe i bohet dermoni plako ...sulmit te femrave i mbrohem me kenaqsi

Nuk e di nqs ke tradhetuar ndonjeher ..per me teper nuk e di nqs ke pasur ndonjeher mardhenie seksuale ..gjithashtu po me shton dyshimin qe mund te jesh mashkull .
    PO JO OMIK QE KUR ITHANE NENES SIME QE JAM VAJZE,SKAM NDERRUAR.DHE PASTAJ.TI SKE TRADHTUAR NDONJEHERE?AS ME MENDJE?SA PER ATO QE TI QUAN MARREDHENIE SEKSUALE,OH KANE KALUAR ME SHUME SE.....VJET NGA HERA E PARE.

i/e regjistruar Maska e Silence
    Anëtarësuar
    20-01-2007
    Postime
    32
    Kuptoje mire frazen time ....un them qe mashkulli tradhton me trup ..pra se ka problem mendor te tradhetoj vetem kenaqesi trupore arrin .

Ndersa femra kur arrin ne ate pik ..tradhton sepse ndihet shpirterisht indiferente ..dhe kete tradheti e ndjen ne shpirt .Pra tradheton edhe me mendje jo vetem me trup .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Citim Postuar më parë nga Silence Lexo Postimin
    Kuptoje mire frazen time ....un them qe mashkulli tradhton me trup ..pra se ka problem mendor te tradhetoj vetem kenaqesi trupore arrin .

Ndersa femra kur arrin ne ate pik ..tradhton sepse ndihet shpirterisht indiferente ..dhe kete tradheti e ndjen ne shpirt .Pra tradheton edhe me mendje jo vetem me trup .
    E DI SA PARA TEJE E KANE THENE KETE?JAM NE NJE MOSHE QE KAM DEGJUAR SHUME,KAM PARE SHUME,KAM LEXUAR SHUME.MENDJET JANE KRIJUAR QE TE ZHVILLOHEN,JO TE MBETEN STATIKE.PO TA LEXOSH QE NGA FILLIMI TEMEN,DO KUPTOSH SE SHUME MENDJE JANE MEDIOKRE.DHE DUKET SE JANE TE RINJ.SHKRUAJNE DISA CITATE QE KANE MESUAR PERMENDESH,DHE I THONE SI TE TYRET.PO TI PYESESH TE TA SHPJEGOJNE,NUK E HAPIN GOJEN FARE.OSE FILLOJNE E SHAJNE.DIKUJT ME PARE I THASHE.ATY KU MBARON LLOGJIKA,FILLOJNE TE SHARAT.FUTU DHE TEK TEMA TJETER BARAZI FEMRASH ME MESHKUJ DHE LEXO PERGJIGJE.PA LLOGJIKE.PA INISIATIVE MENDIMI.

~Dreams Come True~ Maska e Rudina_USA
    Anëtarësuar
    23-10-2006
    Vendndodhja
    Smile even your smile is sad,because more sad than a sad smile is,sadnnes that doesen't smile never. Remember my friend.
    Postime
    135
    Sigurisht qe femrat dashurojne me teper se nje mashkull.
    “During your life, never stop dreaming. No one can take away your dreams”

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Mendoj se te dy dashurojne fort njesoj, por mashkulli ne aparence,e shpreh me pak dashurine
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    dashurojne njelloj mendoj une.
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

i/e regjistruar Maska e Sara_gr
    Anëtarësuar
    21-09-2007
    Vendndodhja
    ATHIN
    Postime
    59
    Un Besoj Se Mashkulli E Ka Te Veshtir Te Dashuroj Po Kur Dashuron,dashuron Me Te Vertet Shum. Ndersa Femra E Ka Me Te Let Te Dashuroj

i/e regjistruar Maska e pellumbi
    Anëtarësuar
    30-04-2005
    Postime
    320
    Kesaj pyetjeje do ti jepej me mire nje pergjigje e sakte ne rast se do kishte ndonje menyre per te nderruar rolet, vetem per ta vertetuar!!!!
    Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.

Ylli i mëngjesit Maska e edona
    Anëtarësuar
    26-10-2002
    Vendndodhja
    diku larg, shume larg,
    Postime
    200
    mendimi im eshte se femra eshte e afte te dashuroj me shume s enjehere, ndersa meshkujt vetem nje here edhe ate sinqerisht,
    ylli i mëngjesit

i/e regjistruar Maska e Auroraa
    Anëtarësuar
    02-07-2007
    Vendndodhja
    KOSOVA dhe USA
    Postime
    399
    mendimi im eshte se femra eshte e afte te dashuroj me shume s enjehere, ndersa meshkujt vetem nje here edhe ate sinqerisht,
    Interesant kjo. Dhe deri dikund qendron. Por nje dashuri e vertet - e sinqert eshte njejte si per femren e mashkullin.
    Always do right - this will gratify some and astonish the rest.

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjinia e femijes? Mashkulli vendimtar
    Nga white-knight në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-12-2008, 19:17
  2. A ekziston mashkulli ideal ?!
    Nga Gimi3 në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 27-03-2007, 08:44
  3. Mashkulli nuk është standardi
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 14:46
  4. Kur dashuron në chat!
    Nga Agim Doçi në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 16-01-2003, 11:16
  5. Kush tha se dashuron me fort nje burre ?
    Nga marinI në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-09-2002, 15:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •