Kuptoje mire frazen time ....un them qe mashkulli tradhton me trup ..pra se ka problem mendor te tradhetoj vetem kenaqesi trupore arrin .
Ndersa femra kur arrin ne ate pik ..tradhton sepse ndihet shpirterisht indiferente ..dhe kete tradheti e ndjen ne shpirt .Pra tradheton edhe me mendje jo vetem me trup .
E DI SA PARA TEJE E KANE THENE KETE?JAM NE NJE MOSHE QE KAM DEGJUAR SHUME,KAM PARE SHUME,KAM LEXUAR SHUME.MENDJET JANE KRIJUAR QE TE ZHVILLOHEN,JO TE MBETEN STATIKE.PO TA LEXOSH QE NGA FILLIMI TEMEN,DO KUPTOSH SE SHUME MENDJE JANE MEDIOKRE.DHE DUKET SE JANE TE RINJ.SHKRUAJNE DISA CITATE QE KANE MESUAR PERMENDESH,DHE I THONE SI TE TYRET.PO TI PYESESH TE TA SHPJEGOJNE,NUK E HAPIN GOJEN FARE.OSE FILLOJNE E SHAJNE.DIKUJT ME PARE I THASHE.ATY KU MBARON LLOGJIKA,FILLOJNE TE SHARAT.FUTU DHE TEK TEMA TJETER BARAZI FEMRASH ME MESHKUJ DHE LEXO PERGJIGJE.PA LLOGJIKE.PA INISIATIVE MENDIMI.
Sigurisht qe femrat dashurojne me teper se nje mashkull.
“During your life, never stop dreaming. No one can take away your dreams”
Mendoj se te dy dashurojne fort njesoj, por mashkulli ne aparence,e shpreh me pak dashurine
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
dashurojne njelloj mendoj une.![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Un Besoj Se Mashkulli E Ka Te Veshtir Te Dashuroj Po Kur Dashuron,dashuron Me Te Vertet Shum. Ndersa Femra E Ka Me Te Let Te Dashuroj
Kesaj pyetjeje do ti jepej me mire nje pergjigje e sakte ne rast se do kishte ndonje menyre per te nderruar rolet, vetem per ta vertetuar!!!!
Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.
mendimi im eshte se femra eshte e afte te dashuroj me shume s enjehere, ndersa meshkujt vetem nje here edhe ate sinqerisht,
ylli i mëngjesit
Interesant kjo. Dhe deri dikund qendron. Por nje dashuri e vertet - e sinqert eshte njejte si per femren e mashkullin.mendimi im eshte se femra eshte e afte te dashuroj me shume s enjehere, ndersa meshkujt vetem nje here edhe ate sinqerisht,
Always do right - this will gratify some and astonish the rest.
Krijoni Kontakt