Kush mendoni se esht ne gjendje te jape me shum dashuri ne nje lidhje mashkulli apo femra ???!!! Kjo do krijoje pak debate mes jush po mundohuni te jepni pergjigje drejt jo sipas interesit))
Kush mendoni se esht ne gjendje te jape me shum dashuri ne nje lidhje mashkulli apo femra ???!!! Kjo do krijoje pak debate mes jush po mundohuni te jepni pergjigje drejt jo sipas interesit))
Ndryshuar për herë të fundit nga Doc_ERI : 09-04-2007 më 02:17
Mendoj se mashkulli.Varet ndonjehere.Por me shume mashkulli.
Postuar më parë nga YaSmiN
Po e gjete i ke ran pikes
PS: mashkulli mashkulli dashuron
BABA: Shkrihet tu qesh se afer o njana qe ka ran mrena LOL
Nese eshte dashuri reciproke ateher nuk do thoja qe ka dallim te madh por femra e perjeton pak me ndryshe kurse mashkulli nga te veteqenit mashkull eshte pak me i terhjekun kinse nuk eshte aq shum i dhanur pas atij perjetimi DASHURI
e panjohura
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
mashkulli dashuron ma shum dhe kjo gje esht e sigurt!!!
ani more dashuro askush nuk ta ndal veq thuaje realitetin
e panjohura
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
femrat dhe mashkujt dashurojn nje soj!
por mashkulli shquhet per ma besnik!
e di qe ste ndalon kush te dashurosh po ka raste qe sdashuron dot ashtu sic do.pastaj un realitetin po them qe meshkujt dashurojm me shum!Postuar më parë nga e panjohura
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 02-12-2007 më 08:17
Postuar më parë nga BEHARI
KURR NUK MUND TE JET E VERTET KJO E THEM ME PLOT SINQERITET....
e panjohura
e prisja reagimin tend!Postuar më parë nga e panjohura
nga qe dukesh nje vajze me shum siqeritet!
por duhet pranu se fenomeni eksiston ne te dy anet,dhe femrat jane ato qe kan kriju probleme me shume!
Krijoni Kontakt