Close
Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 114
    In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    sipas nje studimi ku te anketuar ishin te rinje edhe te reja rezultatet ishin qe shumica e djemve do hiqnin dore nga karriera per dashurine ndersa krejt e kunderta ndodhi me femrat ku shumica nuk donin te hiqnin dore nga karriera per dashurine !!!

kjo eshte e verteteta qe mashkullu po dashuroi dashuron me cmendurisht me bukur se sa femra por ama jane me te rralle se sa femrat ata meshkuj qe dashurojne vertete !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga augusta b Lexo Postimin
    DASHUROJNE ME SHUME HORMONET.....
    drejt ke.....

Burrels Forever. Maska e Doc_ERI
    Anëtarësuar
    22-06-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    249

E Nderuar Njeriu E Kontrollon Veten Gjithandej Pervec Se Ne Dashuri.

DASHUROJNE ME SHUME HORMONET.....

Hormonet Ca Jan E Nderuar ?? Sepse Ne Po Flasim Per Ndjenjen E Dashurise Jo Per Etjen Seksuale.
    If My Heart Could Talk,You Would See How Much I Love You.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Citim Postuar më parë nga Doc_ERI Lexo Postimin
    Hormonet Ca Jan E Nderuar ?? Sepse Ne Po Flasim Per Ndjenjen E Dashurise Jo Per Etjen Seksuale.
    OHUUUU.ANDEJ FILLOJNE TE GJITHA O MIK.KUR DY NJEREZ SHIKOHEN PER HERE TE PARE NUK KE NJE SHTRENGIM NE STOMAH?NUK FOLA PER ETJEN SEKSUALE PER NJERIUN SI QENIE FOLA.ME VONE VARET PERSERI NGA HORMONET.VARET SA I KENAQUR ESHTE NJERI NGA TJETRI.PO TE MENDOSH PAK,DO KUPTOSH SE KAM TE DREJTE!NQSE JO,ME THUAJ TE VAZHDOJ MENDIMIN TIM.

Burrels Forever. Maska e Doc_ERI
    Anëtarësuar
    22-06-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    249
    Ehhh augusta ska kenaqesi seksuale esht dicka shum me e madhe se kjo dashuria mos i keqkupto....!
    Nje femer qe nuk ka ren ndonjeher ne dashuri e keqkupton por koncepti esht ndryshe .
    If My Heart Could Talk,You Would See How Much I Love You.

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    po more po ju meshkujt boni nomin per dashurin ,ju e lini karieren mo per dashurin se ne mendje keni vetem krevatin, kure mendoni ate te tjerat i barazoni me zero
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Citim Postuar më parë nga Doc_ERI Lexo Postimin
    Ehhh augusta ska kenaqesi seksuale esht dicka shum me e madhe se kjo dashuria mos i keqkupto....!
    Nje femer qe nuk ka ren ndonjeher ne dashuri e keqkupton por koncepti esht ndryshe .
    PO THUA PER MUA,KAM PASUR KOHE TI BEJ KETO GJERA.DHE TI NDJEJ.KJO E PARA.DHE E DYTA.TA THASH PERSERI.NUK THEM PER KENAQESINE SEKSUALE.UNE FLAS PER NE FILLIM.AJO QE TI QUAN DASHURI NE FAKT SESHTE ASGJE TJETER VEC HORMONEVE.ANDEJ FILLOJNE TE GJITHA.PA ME THUAJ PAK MENDIMIN TEND?PO TE DOJE TI NJE VAJZE DHE PAS PAK KOHE ZBULOJE SE NUK E KISHE ME DESHIRE,SEKSUALISHT,DO VAZHDOJE ME TE?NE KETE RAST KUSH DO TE DASHURONTE ME SHUME,TI APO AJO?

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    OHUUUU.ANDEJ FILLOJNE TE GJITHA O MIK.KUR DY NJEREZ SHIKOHEN PER HERE TE PARE NUK KE NJE SHTRENGIM NE STOMAH?NUK FOLA PER ETJEN SEKSUALE PER NJERIUN SI QENIE FOLA.ME VONE VARET PERSERI NGA HORMONET.VARET SA I KENAQUR ESHTE NJERI NGA TJETRI.PO TE MENDOSH PAK,DO KUPTOSH SE KAM TE DREJTE!NQSE JO,ME THUAJ TE VAZHDOJ MENDIMIN TIM.

o augusta ti po na ben kafshe moj qe jemi vetem me instikte edhe me hormone !!! njeriu i mire ti e di fare mire qe ate ndienje qe po thua ti ne stomak ta jep dashuria edhe po nuk hengre buke !!! tani na thuaj ti ke ke provuar nga keto te dyja !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Them se femrat se ku kam lexuar jane me shume vajza te lenduar nga nje dashuri. Djemt dashurojne ne menyre siperfaqesore, harrojne me shpejt nuk dashurojne me zemer(ne pergjithesi) dashurojne kalimthi.
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

Amani mo dhe ju ca diskutoni si pune kalamajve e lagu se lagu
    si djali si vajza dashurojne kush me shum e kush me pak me ate trurin e zemren e vet
    mjafton qe duan dhe i duan

Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjinia e femijes? Mashkulli vendimtar
    Nga white-knight në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-12-2008, 19:17
  2. A ekziston mashkulli ideal ?!
    Nga Gimi3 në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 27-03-2007, 08:44
  3. Mashkulli nuk është standardi
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 14:46
  4. Kur dashuron në chat!
    Nga Agim Doçi në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 16-01-2003, 11:16
  5. Kush tha se dashuron me fort nje burre ?
    Nga marinI në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-09-2002, 15:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •