Cuno ti do yshtur se me vertet paske problem me unazenune ty te dua pa kushte
![]()
zgjohur he xhanse kam dy ore qe dua te tregoj se e ke gabim lol
Cuno ti do yshtur se me vertet paske problem me unazenune ty te dua pa kushte
![]()
zgjohur he xhanse kam dy ore qe dua te tregoj se e ke gabim lol
femra edhe mashkulli dashurojne ne menyra te ndryshme por kjo nuk do te thote qe dashuron njeri me shume ose me pak !!! dashuria eshte dashuri !!! nuk mund te themi qe te dashuroj pak me shume se ty !!! ose pak me pak !!! o dashuron o nuk dashuron !!! mos ngaterroni pelqimin me dashurine !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
une sjam kandar dhe te mas dashurin e meshkujve dhe femrave.. di qe ajo menyra e te dashuruarit te femres eshte me e thelle me e paster se e ktyre.....
Kaq
Love une cunat![]()
Postuar më parë nga Edelweiß
hahahahaha e kte te kishe thene qe nje ore, ne kushedi se ku do kishim dal me muhabet gjer tashi, ne ca kodre apo ne ca fushe...lol
Ti nuk je kandar dhe eshte shum e veshtire te dallosh se kush eshte me i dashuruar se tjetri...mjaft me paragjykime, moj miss bikini ne fshat...
cunat vdesin per gocat, ama ngjallemi perseri shum shpejt![]()
ju vdisni pas vetes suaj
kur nje ndjenje eshte me e thelle me e sinqerte me e plote eshte dhe me e madhe .. A e madhe shtypit B e madhe shtypit
Po merni lexoni ndonje liber mbi femrat cuna, se do vdusi injuranta lol une po iki se do laj corapet![]()
Ti i her thu qe une sjam peshore te di se kush dashuro me shum, e i her thua pesha e mallit tuaj eshte kaq e kaq e kaq...bon si peshore farmacie....
Ti nuk e din kurr se sa vlen malli im, se zemra jote eshte zemer e ngurte.
ahahah ca libri te lexojme re, sa dhembin e llemballen e femres e kam njoft une, aq e mira me gjetshin.....lol
mos ik pa me tregu sa kalamoj don re hahahaha
Ore djal i mbar... ne flasim mbi te pergjithshme duke u nise nga vetja jone.
Une sjam mashkull te di ku te dhemb ty. Ti aty e ke tastjeter shprehu po deshe te marrim vesh dhe ne qe sju njohim. Ju vini me hamndje tabu dhe nuk te lini tju shpjegosh por i bini gjoksit dhe te nxirni syt kur une njeriu i mire i diteve te sotshme dua tju sjell pak drit ne mendjet e tuaja te mykura nga erresisa shekullore![]()
mos me thoj zemer ngurt mua, se une jam si engjell po te me njohesh
per kerkesen e fundit no comments lol
Postuar më parë nga Edelweiß
Edelweib.....une te them pra, ne meshkujt duam me shume sesa ju femrat, e kemi treguar qe kur Adami me Even shkelen per her te pare ne tok, Adami e gjunte Even me buk e ajo me gure..po ca pres nga ty une re, ti je tipike femer plot paragjykime, plot intriga dhe shum surrealiste, e mos te them qe ju flisni si me ju pas perkund arusha djepin, felj arusha e lales oioooooooo......hahaahahahaha
zemer ngurt edhe pike, zemren tuaj ska site qe ta bluaj.
Varet cfar dashurije eshte ndonje her meshkujt ndonje her femrat
Po do kisha then femrat por jo keto te ksaj kohe se keto femrat e sodit hhhmm ju eshte ber zemra si hotel nuk meret vesht se kush hyn e kush del......
Sui generis
Teme interesante mashkulli Dashurun me Shty kohen Femra Dashuron me Lidh jeten
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 02-12-2007 më 08:35
)--=> P1JANEC1 <=--(
Krijoni Kontakt