Close
Faqja 9 prej 15 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 142

Për: Sulme terroriste në Paris: Dhjetëra të vrarë

Citim Postuar më parë nga Kermilli Lexo Postimin
    Beson se MASONËT janë teori Konspirative ????? HAP NDONJË LIBËR DHE LEXO, SOT 3/4 E UDHËHEQËSVE TË SHTETEVE TË BOTËS JANË MASONË(Shumë prej tyre e kanë deklaruar vetë) , nqs nuk e di ç'janë Masonët hap ndonjë libër dhe lexo.
    Po ta bëj pak më të lehtë , MASONËT QUHEN NDRYSHE DHE ILLUMINATI, pra shkruaj në Mozilla, chrome,opera etj fjalën Illuminati mbrapsht dhe shiko se në ç'faqe do të dalësh ,.... PRA PO TA BEJ GATI QË MOS LODHESH ____ www.itanimulli.com___ Tani bëje Copy Paste dhe Hapi sytë të shikosh dhe pastaj hajde të flasim prapë për TEORI KONSPIRATIVE
    u zbulua enigma. NSA qenka illuminati? por e kan shkruajtur mbrapsht qe mos e kuptojn njerezit

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Qyfyre për postimin:

hektor.m (19-11-2015)

Presdienti francez: Mirepresim refugjatet siriane. Do vazhdojme me planin per te marre 30,000 refugjate ne dy vitet e ardhshme

http://abcnews.go.com/International/french-president-francois-hollande-welcomes-refugees-paris-attack/story?id=35274658

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Perendimi vazhdon te gaboje.

Nuk zgjidhen problemet e permrenshme ne ket mnyre....

Dhe kam bindjen se me bombardimet do krijojne nje super-ISIS, edhe me monster se ky qe esht tashi.

Ne poplli i thjeshte duhet te kuptojm cila esht arsyeja/kauza e nje muratori/mekaniku/doktori qe vendos te hidhet ne ere apo te vrase njerez te pagajshem.

Qivurite pernedimore perserisin se jemi ne lufte. E vertete, sepse po i grabit naften, dhe armiku yt nuk ka avione bombardues...., te vetmen arme qe ka esht te bej terror...

ISIS-in nuk do e ndale as nje force perendimore, perkundrazi do e forcojne ate.... ISIS-in vetem sirianet/irakenet/avganet/turqit jane ilaçi..., siç ishte Sadami me Gedafin dhe kyt gjysem mbreti. Sirian...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Eshte fare e qarte per ata qe kane sy e te shohin se ISIS e ka organizuar sherbimi i fshehte cifut.
    Isis po ben ate qe Izraeli nuk e ben dot.
    Komuniteti mysliman duhet urgjentisht jo vetem te distancohet nga keta fashiste me maske islame , por edhe te dali kunder tyre me forcen e armeve e ti eleminoje.
    Ne te kunderten askush te mos cuditet kur ta shofi Izraelin ne Meke sepse qellimi final i Iluminatit eshte pikerisht ky.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Eshte fare e qarte per ata qe kane sy e te shohin se ISIS e ka organizuar sherbimi i fshehte cifut.
    Isis po ben ate qe Izraeli nuk e ben dot.
    Komuniteti mysliman duhet urgjentisht jo vetem te distancohet nga keta fashiste me maske islame , por edhe te dali kunder tyre me forcen e armeve e ti eleminoje.
    Ne te kunderten askush te mos cuditet kur ta shofi Izraelin ne Meke sepse qellimi final i Iluminatit eshte pikerisht ky.
    Ore, mir per Izraelin (qe natyrisht mund te supozohet çdo gje,ku çdo gje bie ne kundershtim me ate qe supozohet),por per keta te shkrete "Iluminati" a e keni idene se kush jane ? Se kush kane qene me duket se eshte e kote te diskutohet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Ore, mir per Izraelin (qe natyrisht mund te supozohet çdo gje,ku çdo gje bie ne kundershtim me ate qe supozohet),por per keta te shkrete "Iluminati" a e keni idene se kush jane ? Se kush kane qene me duket se eshte e kote te diskutohet.
    Ti ke dyshime nese iluminati drejtohet apo jo nga lobi cifut?????
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Ti ke dyshime nese iluminati drejtohet apo jo nga lobi cifut?????

Nuk kam dyshim tek lobi çifut,kam "dyshim" qe Iluminati perdoret vetem per tja futur kot.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Iluminati apo massonet jane e njejta gje.
    Nuk me dukesh nga ata qe nuk kane lexuar libra.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Me kete pjesen e iluminatit, vetem sa kalohet ne debat shterp.

Ne rastin konkret te stigmatizuar jane vete muslimanet mbas atyre sulmeve makabre ne Paris. Perpara sesa te fajesohen te tjeret, duhet qe vete muslimanet ne bashkepunim me shtetet dhe sherbimet inteligjente, te reagojne duke i perjashtuar e denuar rreptesisht keto lloj fenomenesh..
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

Faqja 9 prej 15 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •