hektor.m (19-11-2015)
Presdienti francez: Mirepresim refugjatet siriane. Do vazhdojme me planin per te marre 30,000 refugjate ne dy vitet e ardhshme
http://abcnews.go.com/International/french-president-francois-hollande-welcomes-refugees-paris-attack/story?id=35274658
Perendimi vazhdon te gaboje.
Nuk zgjidhen problemet e permrenshme ne ket mnyre....
Dhe kam bindjen se me bombardimet do krijojne nje super-ISIS, edhe me monster se ky qe esht tashi.
Ne poplli i thjeshte duhet te kuptojm cila esht arsyeja/kauza e nje muratori/mekaniku/doktori qe vendos te hidhet ne ere apo te vrase njerez te pagajshem.
Qivurite pernedimore perserisin se jemi ne lufte. E vertete, sepse po i grabit naften, dhe armiku yt nuk ka avione bombardues...., te vetmen arme qe ka esht te bej terror...
ISIS-in nuk do e ndale as nje force perendimore, perkundrazi do e forcojne ate.... ISIS-in vetem sirianet/irakenet/avganet/turqit jane ilaçi..., siç ishte Sadami me Gedafin dhe kyt gjysem mbreti. Sirian...
paqen, e sjell vetem drejtsia
Eshte fare e qarte per ata qe kane sy e te shohin se ISIS e ka organizuar sherbimi i fshehte cifut.
Isis po ben ate qe Izraeli nuk e ben dot.
Komuniteti mysliman duhet urgjentisht jo vetem te distancohet nga keta fashiste me maske islame , por edhe te dali kunder tyre me forcen e armeve e ti eleminoje.
Ne te kunderten askush te mos cuditet kur ta shofi Izraelin ne Meke sepse qellimi final i Iluminatit eshte pikerisht ky.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Iluminati apo massonet jane e njejta gje.
Nuk me dukesh nga ata qe nuk kane lexuar libra.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Me kete pjesen e iluminatit, vetem sa kalohet ne debat shterp.
Ne rastin konkret te stigmatizuar jane vete muslimanet mbas atyre sulmeve makabre ne Paris. Perpara sesa te fajesohen te tjeret, duhet qe vete muslimanet ne bashkepunim me shtetet dhe sherbimet inteligjente, te reagojne duke i perjashtuar e denuar rreptesisht keto lloj fenomenesh..
Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!
Krijoni Kontakt