Close
Faqja 10 prej 15 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 142
    i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Për: Sulme terroriste në Paris: Dhjetëra të vrarë

Une them qe Amerika ka krijuar isisin, sepse i ka larguar te gjithe ekstremistet nga europa me ane te Isisit.Keshtu qe ne europianet do jemi me rehat.Kjo mund te duket si konspiracion por mund te jete dhe strategji perendimore.Atentatet e Parisit mund te jete dhe nje loje perendimore per ta larguar influencen dhe nderhyrjen Ruse ne Siri.Perendimi dhe Amerika po perpiqet te shkepuse nga Rusia cdo vend aleat me te si Sirian, Irani dhe se fundmi sic e pame ishte Ukrahina.Perplasja e Perendimit eshte me Rusine dhe jo me Islamin.Islami eshte emri i fabules qe vete perendimoret te jene te pergatitur psikologjikisht per nje perplasje me Rusine.Popujt perendimore jane popuj pacifiste dhe nje perplasje me Rusine ato do ta prisnin me protesta dhe kaos.Pikerisht strategjia per te ndryshuar psikologjine paqes ne nje psikologji lufte eshte strategjia e futjes se Isisit ne Europe.Prandaj muslimanet kane dalur hapur kunder Isisit sepse eshte kjo organizate qe ka demtuar me shume se kushdo tjeter vete muslimanet.Atentate ne xhamiat e Arabise Saudite, Kuvajtit, Libanit Turqise etj deshmojne per kete gje.Pra Isisi nuk eshte Islam aq sa dhe vete emri Rambo nuk eshte Islam.

Ndryshuar për herë të fundit nga Xhemis : 20-11-2015 më 15:43
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

O Xhemis,
    po ç'prrallis o bablok...

lepri flen te puset e naftes.
    Ajo kojnga me terrurista asht e vjeter, si pelqen kujt ma...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Po cfare puse nafte behet fjale?Merr lexoje dhe njehere ate qe kam shkruar se e kam shtuar postimin.
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

Citim Postuar më parë nga Xhemis Lexo Postimin
    Une them qe Amerika ka bere shume mire qe ka krijuar isisin, sepse i ka larguar te gjithe ekstremistet nga europa me ane te Isisit.Keshtu qe ne europianet do jemi me rehat.Kjo mund te duket si konspiracion por mund te jete dhe strategji perendimore.Atentatet e Parisit mund te jete dhe nje loje perendimore per ta larguar influencen dhe nderhyrjen Ruse ne Siri.Perendimi dhe Amerika po perpiqet te shkepuse nga Rusia cdo vend aleat me te si Sirian, Irani dhe se fundmi sic e pame ishte Ukrahina.Perplasja e Perendimit eshte me Rusine dhe jo me Islamin.Islami eshte emri i fabules qe vete perendimoret te jene te pergatitur psikologjikisht per nje perplasje me Rusine.Popujt perendimore jane popuj pacifiste dhe nje perplasje me Rusine ato do ta prisnin me protesta dhe kaos.Pikerisht strategjia per te ndryshuar psikologjine paqes ne nje psikologji lufte eshte strategjia e futjes se Isisit ne Europe.Prandaj muslimanet kane dalur hapur kunder Isisit sepse eshte kjo organizate qe ka demtuar me shume se kushdo tjeter vete muslimanet.Atentate ne xhamiat e Arabise Saudite, Kuvajtit, Libanit Turqise etj deshmojne per kete gje.Pra Isisi nuk eshte Islam aq sa dhe vete emri Rambo nuk eshte Islam.

Ca minuti thot qe e ka krijuar Amerika ISIS se qenka shume e gjat

Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

ose kte .Luften e bejne te medhenjte, ne jemi vetem spektatore

Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Ish-zv.kryeministri turk: ISIS, një projekt i fuqive të mëdha

Date: June 28, 2015
    3172727728bekirbozda
    Një politikan dhe figurë e njohur në Turqi, ish-numri dy i qeverisë turke dhe ish-Ministri i Drejtësisë, Bekir Bozdag, ka bërë një deklaratë të fortë: ISIS është krijesë e fuqive të mëdha deklaroi ai.

Bozdag, një nga avokatët më të njohur të Stambollit që merret me të drejtat civile, e ka bërë deklaratën e tij gjatë një takimi të organizatave humanitare që merren me sistemimin e refugjatëve. Në Turqi janë gjithsej 2 milionë refugjatë sirianë.

.Bekir Bozdag në një mbledhje me përfaqësues të organizatave të shoqërisë civile tha se vetëm në hapësirën gjeografike myslimane shikon derdhje lotësh dhe gjaku, kurse po të shikojmë gjeografinë tjetër nuk kemi kaos, grindje, gjakderdhje dhe lot.

“Organizata terroriste e ISIS apo siç q quajnë arabët e turqit DAESH-it është një ‘bela’ e madhe që anti-islamikët ua kanë ngjitur myslimanëve”, nënvizoi ish-ministri turk i drejtësisë.

Sipas tij ISIS.-i është një projekt i shpikur për t’i shtyrë njerëzit që të ushqejnë urrejtje ndaj Islamit dhe Myslimanëve.

“Po përballemi me një tablo që i largon njerëzit nga myslimanizmi, nga Islami, nga Kur’ani dhe besimi, me një situatë që një ka asnjë lidhje me Islamin. Organizata terroriste DAESH-it(ISIS) është një projekt i fuqive të mëdha”.

/tesheshi.com/

E ka gjetur njeri kur e ka then kete Snowden?

Ish-zv.kryeministri turk: ISIS, një projekt i fuqive të mëdha

Date: June 28, 2015
    3172727728bekirbozda
    Një politikan dhe figurë e njohur në Turqi, ish-numri dy i qeverisë turke dhe ish-Ministri i Drejtësisë, Bekir Bozdag, ka bërë një deklaratë të fortë: ISIS është krijesë e fuqive të mëdha deklaroi ai.

Bozdag, një nga avokatët më të njohur të Stambollit që merret me të drejtat civile, e ka bërë deklaratën e tij gjatë një takimi të organizatave humanitare që merren me sistemimin e refugjatëve. Në Turqi janë gjithsej 2 milionë refugjatë sirianë.

.Bekir Bozdag në një mbledhje me përfaqësues të organizatave të shoqërisë civile tha se vetëm në hapësirën gjeografike myslimane shikon derdhje lotësh dhe gjaku, kurse po të shikojmë gjeografinë tjetër nuk kemi kaos, grindje, gjakderdhje dhe lot.

“Organizata terroriste e ISIS apo siç q quajnë arabët e turqit DAESH-it është një ‘bela’ e madhe që anti-islamikët ua kanë ngjitur myslimanëve”, nënvizoi ish-ministri turk i drejtësisë.

Sipas tij ISIS.-i është një projekt i shpikur për t’i shtyrë njerëzit që të ushqejnë urrejtje ndaj Islamit dhe Myslimanëve.

“Po përballemi me një tablo që i largon njerëzit nga myslimanizmi, nga Islami, nga Kur’ani dhe besimi, me një situatë që një ka asnjë lidhje me Islamin. Organizata terroriste DAESH-it(ISIS) është një projekt i fuqive të mëdha”.

/tesheshi.com/
    Un kan 4367234672346 artikuj qe thone qe nuk e ka krijuar Amerika. Keshtu qe e verteta eshte si them une.

Faqja 10 prej 15 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •