Close
Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 142
    ..Mos me prek!! Maska e Lulke
    Anëtarësuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Për: Sulme terroriste në Paris: Dhjetëra të vrarë

Pa dashur ti hedh akoma me dhum benzin po ktu qekan mbledhur hoxhallaret e prifterinj duke Derdhur mllef me njeri tjetrin ....Gjeni ndonje teme tjeter se ktu besoj se duhet ti a lem vendin atyre qe din te shkruajn nje mesazh ngushellimi per ata qe humben familjaret e tyre .

Ne jemi ber me fiksime nuk marrim dot metro , e nuk bejm dot mercatot , nuk vemi dot ne cinéma apo concert se ajo fare e ndyre eshte kudo.
    Vetem dicka mos ngaterrojme islamin e paster me extrémismin ...duhet ta pranoj qe edhe un per nje moment Fillova te mallkoj veten qe jam gjys muslimane por mesaget Ngushellimet e dhena nga islamiket ktu me ben te ndryshoj mendim .
    Extrémisem e islam kan nje origjine po jo nje sekt dhe qellim .

Zoti eshte 1 dhe ai na e jep jeten dhe ai ka te drejte te na e marre askush tjeter .....dhe Mallkuar qofshin ata qe Marrin jete njerezish ne emer te ti .

Ngushellime familjereve .
    It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .

i/e regjistruar Maska e semiku
    Anëtarësuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202

Vriten dy polic boshnjak ne Sarajeve.Sipas disa mediave boshnjake sulmuesi hyri ne bastore bertiti allahu-ekber dhe filloi te gjuaj.

Sipas Reuters tre xhihadist masakruan ne rruge nje profesor hebre ne Marsej ...

Filloi edhe ne Ballkan...
    Rri qetë dhe fol Shqip !

i/e regjistruar Maska e semiku
    Anëtarësuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202

Citim Postuar më parë nga Lulke Lexo Postimin
    ...Gjeni ndonje teme tjeter se ktu besoj se duhet ti a lem vendin atyre qe din te shkruajn nje mesazh ngushellimi per ata qe humben familjaret e tyre .
    Ketu jemi njerez te zakonshem dhe nuk besoj qe ka hoxhallare apo prifterinj dhe tema nuk eshte hapur per te shprehur ngushellime,por per te biseduar.

Por ske faj,keto ngjarje do te ju duhet tju sherbeje si katarze,sepse kur ke ndjenja pozitive ndaj religjionit eshte veshtire ti shohesh gjerat ne menyre objektive....(nese me kuptove ?!)
    Rri qetë dhe fol Shqip !

i/e regjistruar Maska e Vinjol
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,559

Besoj dhe mendoj qe
    Nuk Ka Fuqi ISIS te te jete kaq e forte
    pa u sponsorizuar nga ndonji shtet i fuqishem sepse nafta vertete eshte ari i zi
    por po se tregtove kte ar te zi eshte thjesht nji leng pa vlere
    ah dicka qe desha te shtoj
    Bota per mendimin tim e ben kete thjesht per te treguar dicka
    SHikoni kush jane besimtaret Myslimane
    E pse e bejne kete ??
    Thjesht politike sepse kjo bote del jashte normales nese nuk ka lufte diku....................
    Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..

Po ta përsëris, ISIS & Aleancat pro-izraelite jan nje, dhe do e ndezin luftën e 3-te boterore.
    E se kush do del faqe bardhe, do na tregoj e ardhmja.
    Pse po habitesh ti???
    Sa here kane vrare ato shtazet e isis-it muslimane ku midis tyre edhe gra e femije...?
    Nuk mund te mohoet qe nen bombat vriten edhe te pafajshem, por qe rrine me deshire ose nga halli bashke me kalifatistet e isis-it..., kete gjeje ti!
    Per kete jane fajtore "trimat" e droguar te kalifatit..., qe i perdorin si mburoje shkollat, shtepiat dhe spitalet e vendalive, ata jane te paskrupullt!!!!!!!
    Por sa kane vrare kriminelet e kalifatit qe te pelqejne ty, muslimane, nuk kane vrare bombat e Rusise dhe Frances.
    Ndaj mos bej propagande islamiste! Ka nje dallim te madh te thuash Islam = Musliman dhe Islamik = Terrorist = Isis
    E fundit, ti po himnizon nje "aleance" fantomate qe shpreson me zemer, e kete gjithe kush e kupton..., por do te mbetesh ti dhe jo vetem ti,
    me gishte ne goje! Pra si e the vete me larte, te presim fundin e kesaj tragjedie..........
    Por mos harro qe vet muslimanet ( e moderuar ) jane te paret qe nuk duan kalifatin, por qe jane rober te ketij ekstremizmi qe perdor Zotin si pretekst.
    Amerika nuk nderhyn pasi nuk ka surrat, duke i armatosur, financuar dhe adestruar ekstremistet, prej disa dhjete vjeçaresh, ku si gjithmone ne fund
    qeni kafshon te zotin!!!
    Ndaj mos u zhgenje me iluzione,por futi nje gote raki dhe nderro disk! ( miqesisht ).
    Une personalisht, jam i bindur qe muslimanet nuk jane Isis, sikur njekohesisht Isis nuk eshte Islami!!! Kush ka dy kokerra gruri ne koke e kupton.
    Por qe kanceri qe quhet isis, ka infektuar tere boten muslimane, ku metastazat i gjejme deri ne Evrope.
    Per kete jam dakort me ty, fajin e kane vete evropianet dhe amerikanet, por qe politiken dy fytyreshe te tyre, do ta paguajne miljona njerez!
    Ne shqiptaret duhet te distancohemi nga kjo kolere qe ka pushtuar shkretetirat Afro-Aziatike.
    Te paret qe duhet ta bejne kete jane vete muslimanet shqiptare (evropiane ).
    Pershendetje
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

..Mos me prek!! Maska e Lulke
    Anëtarësuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Citim Postuar më parë nga semiku Lexo Postimin
    Ketu jemi njerez te zakonshem dhe nuk besoj qe ka hoxhallare apo prifterinj dhe tema nuk eshte hapur per te shprehur ngushellime,por per te biseduar.

Por ske faj,keto ngjarje do te ju duhet tju sherbeje si katarze,sepse kur ke ndjenja pozitive ndaj religjionit eshte veshtire ti shohesh gjerat ne menyre objektive....(nese me kuptove ?!)
    E di qe jemi ktu per te biseduar Semiku dhe nuk pres ti lexojn francezet kto por e kisha me kuptimin qe sot ju ndodhi atyre e neser mund te na ndodhi ne ...se plehrat jan kudo , dhe po ti lexosh faqet e meparshme antare te besime et te ndryshme te irrituar apo frymezuar nga religjionet qe i perkasin po e kthejne dhe kte teme si plot tema te tjera ne forum.

Kjo nuk eshte teme fetare analizat jan me te thella sa kaq.
    Semiku un jam gjys muslimane e gjys e krishtere por nuk jam praktikante e asnjeres prej tyre besim kam vetem tek zoti .
    Per mua te jesh objective eshte te perballesh me te verteten ...e te jesh réaliste ne ato qe ben dhe shpreh ..nuk e di sa e qarte jam .
    P.s fjalen Katarze se kuptoj ...
    It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .

Me erdhi shume keq, kur ne Turqi, ne minutin e heshtjes jo vetem qe perqeshen me fishkellima viktimat e Parisit,
    por lehnin "allahu ekbar"! -sikur nje tufe qenerish te dalur duarsh nga te zotet...!
    Kjo e tregon qarte se ç'fare i rrjedh neper damare, ndoshta ujrat e zeza te Evropes.
    Popull i perzier dhe si te tille tregojne qe nuk kane fare te bejne me evropianet, por qe jane bastarduar nga shekujt.
    Vetem bushtrat gezojne kur fqinjesia mban zi!
    Nuk mundet kush ti justifikoje "huliganet" e anadollit, kur therrasin sikur "vellezerit" e tyre por me baba tjeter, ata te kalifatit!
    Mos valle Er-jorgani enderron te behet kalif??????

Pershendetje
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Evian Lexo Postimin
    Pra sipas teje, muslimanët po vritkan femit e tyre vetëm per t'i len fajin franko-rusëve ?

Kurse avionet franko-ruse bombardojn me lule atje, dhe kjo eshte bindja yte !
    Zoteri luften e Sirise nuk e filluan te krishteret. Lufta filloi ndermjet myslimaneve te sekteve te ndryshme dhe brenda sektit. Lufta ishte ne fillim politike por qe shpejt u shndrrua ne lufte fetare, poashtu edhe te krishteret e Sirise (vendas) u terrorizuan nga nje grup i myslimaneve.

shumica e femijeve te vrare ne Siri jane te vrare nga dora e myslimaneve. Ky eshte realitetiti qe ty po te pengon.

Mos harro xhihadistet edhe luften e Kosoves u munduan ta kthejne ne lufte fetare.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2009
    Postime
    389

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Vella mos bir teori konspirative sepse shtremberohet tema per te cilen po flasim. Ne shqiptaret duhet te jemi pjese e civilizimit perendimor duke hyre ne BE, dhe ne Evrope e me gjere duhet te punojme qe te pranohemi si njerez te barabarte me te gjithe popujt e saj. Kjo eshte propagande e disa sekteve islamiste dhe nje pakice te sekteve qe thirren ne krishterim por nuk ka fakte per kete asgje. Andaj te mos behemi sherbetore te vehabisteve dhe serbeve sepse ata nuk na duan te miren.
    Beson se MASONËT janë teori Konspirative ????? HAP NDONJË LIBËR DHE LEXO, SOT 3/4 E UDHËHEQËSVE TË SHTETEVE TË BOTËS JANË MASONË(Shumë prej tyre e kanë deklaruar vetë) , nqs nuk e di ç'janë Masonët hap ndonjë libër dhe lexo.
    Po ta bëj pak më të lehtë , MASONËT QUHEN NDRYSHE DHE ILLUMINATI, pra shkruaj në Mozilla, chrome,opera etj fjalën Illuminati mbrapsht dhe shiko se në ç'faqe do të dalësh ,.... PRA PO TA BEJ GATI QË MOS LODHESH ____ www.itanimulli.com___ Tani bëje Copy Paste dhe Hapi sytë të shikosh dhe pastaj hajde të flasim prapë për TEORI KONSPIRATIVE
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kermilli : 18-11-2015 më 19:15

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Citim Postuar më parë nga Kermilli Lexo Postimin
    Beson se MASONËT janë teori Konspirative ????? HAP NDONJË LIBËR DHE LEXO, SOT 3/4 E UDHËHEQËSVE TË SHTETEVE TË BOTËS JANË MASONË(Shumë prej tyre e kanë deklaruar vetë) , nqs nuk e di ç'janë Masonët hap ndonjë libër dhe lexo.
    Po ta bëj pak më të lehtë , MASONËT QUHEN NDRYSHE DHE ILLUMINATI, pra shkruaj në Mozilla, chrome,opera etj fjalën Illuminati mbrapsht dhe shiko se në ç'faqe do të dalësh ,.... PRA PO TA BEJ GATI QË MOS LODHESH ____ www.itanimulli.com___ Tani bëje Copy Paste dhe Hapi sytë të shikosh dhe pastaj hajde të flasim prapë për TEORI KONSPIRATIVE
    çfare ndryshimi kishte masoneria e Bavaris me ate me te famshmen Skocese ? çfare qendrimi mbajti Knigge ne Wilhelmsbad ?

Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •