Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 55
    i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Për: Mekë, të paktën 87 të vdekur...

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Ju mund te me shani sa te doni, te me quani derr e çfare te doni, te çoni mesazhe ofenduese sa te doni... Jam mesuar qe nga fetaret te degjoj keso fjalesh, perndryshe do me befasoni.
    .
    Askush nuk ka ndermend te ofendoje ty, mos na bej viktimen ktu, ti je qenie pa rendesi qe endesh ne virtualitet dhe kalon kohen duke menduar se te tjeret te quajne derr.Je shume gabim, dil nga ky kompleksiteti i inferioritetit, ti je nje qenie e larte qe quhesh Njeri.Por edhe kete emer duhet ta meritosh .

2. 2 antarët më poshtë falenderuan Xhemis për mendimin e shprehur në këtë postim:

Evian (16-09-2015),mesia4ever (16-09-2015)

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga WesternBlot Lexo Postimin
    Per ke popull e ke fjalen qe e indoktrinoi bota arabe? Sa shqiptare qe njoh une nuk jane indokt. Ketu neper forume beni te fortin .
    Per zoteriun ne fjale natyrisht qe eshte "indoktrinim".....desha te ja them keshtu drejt, se e ka problem nese ja komplikon pak gjanat.....

Natyrisht se islami nuk eshte indoktrinim, por kur dikush derdellit per ezan e namaz, "pse" jo shqip...atehere ato koka inteligjente islamin e kuptojne si "indoktrinim", e jo natyren e tije te realte.....

tung
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Nuhi, me fal por me ty skam cfare flas.

Nuk jam " profet" ti di keto.
    Une bazohem ne ate qe shoh.
    Arabet dhe popujt gjitheandej, para kohes se Muhamedit ishin me pare per nga shkenca se sa bota tjeter.
    Muhamedi me shoket e vet sajuan nje fe te re qe e dininin se beduinet dhe arabet tjere do e perqafonin, se ua pershtaten traditave te tyere te kohes se gurit.
    Sa me shume qe hynin ne kete "fe" aq me shume stagnonin. Dhe kesshtu vazhduan dhe ku i kemi sot.
    Sot jane gazi i botes.
    E sheh si te komplikohen gjanat.....cfare aludimi infantil......arabet jane sot gazi i botes ???, pse ???, se nje pjese relativisht e kufizuar e tyre eshte ne "lufte" ???

Mer bre LEXO ndonje liber e mbushe ate kryt me dituni, mos u end ne interenet duke u marre me thashethemet e njerezve....je ma keq e ma zi se ato grate kur dalin ne kojshillek per muhabete duke e marre neper goje krejt dynjane....
    albanish by nature

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Xhemis Lexo Postimin
    Askush nuk ka ndermend te ofendoje ty, mos na bej viktimen ktu, ti je qenie pa rendesi qe endesh ne virtualitet dhe kalon kohen duke menduar se te tjeret te quajne derr.Je shume gabim, dil nga ky kompleksiteti i inferioritetit, ti je nje qenie e larte qe quhesh Njeri.Por edhe kete emer duhet ta meritosh .
    Ti deshiron ta mesosh forumisten Iliria e Para por harron ta mesosh veten... a ma me rendesi eshte ta mesosh veten apo dike tjeter per gjerat qe ti vet s'i di.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Mjerimin, tragjedite qe po u sjelle besimi i verber.
    Ne njefare menyre ke te drejte, vet myslimanet haxhilereve u thone: "Shkofshi e mos u kthefshi". A ka me keq se te ia deshirosh vdekjen familjarit tend? Sipas myslimaneve nese vdes ne haxh shkon drejt ne haremet e gjenetit. Nese Islami qenka fe e veprave ku shpetimi arrihet nepermes veprave cfare ka lidhje se ku vdes?

i/e regjistruar Maska e Evian
    Anëtarësuar
    04-08-2015
    Postime
    507

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ne njefare menyre ke te drejte, vet myslimanet haxhilereve u thone: "Shkofshi e mos u kthefshi". A ka me keq se te ia deshirosh vdekjen familjarit tend? Sipas myslimaneve nese vdes ne haxh shkon drejt ne haremet e gjenetit. Nese Islami qenka fe e veprave ku shpetimi arrihet nepermes veprave cfare ka lidhje se ku vdes?
    Transmetohet nga Ebu Hurejre se Pejgamberi a.s. ka thënë: “Kush del nga shtëpia e tij dhe merr rrugën për Haxh ose Umre dhe gjatë rrugës e zë vdekja, shpërblimi i Haxhit dhe Umres do t’i shkojë deri në ditën e Kijametit”.

Transmetojnë Taberani dhe Bejhekiu nga Selmani r.a. nga Pejgamberi a.s. që ka thënë: “Kush vdes në njërën nga dy vendet e shenjëta Meke(Qabe) apo Medine(Xhamia e Pejgamberit), i obligohet shefati (ndërmjetësimi) im dhe do të jetë në ditën e kijametit nga të shpëtuarit”

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar më parë nga Evian Lexo Postimin
    Transmetojnë Taberani dhe Bejhekiu nga Selmani r.a. nga Pejgamberi a.s. që ka thënë: “Kush vdes në njërën nga dy vendet e shenjëta Meke(Qabe) apo Medine(Xhamia e Pejgamberit), i obligohet shefati (ndërmjetësimi) im dhe do të jetë në ditën e kijametit nga të shpëtuarit”
    Sadak, sadak..!!!!
    Ne Islam paska "ndermjetesim" ndermjet krijeses dhe Allahut??!!
    Tobeestakfurrullah sadak jarabi shejtani rraxhime.......
    Jarigas

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Sadak, sadak..!!!!
    Ne Islam paska "ndermjetesim" ndermjet krijeses dhe Allahut??!!
    Tobeestakfurrullah sadak jarabi shejtani rraxhime.......
    Hajde jaro tallavaja hajde......ke ndegju per meshiruesin e meshireberesin ???....ne folklorin islam, nje "nene" te ciles i ka vdek femija (qofte ne bark, qofte foshnje e posalindur, ose qofte femije i papjekur) ndihen shume te rrehatshme, se shpresojne (dhe forte edhe besojne), se femija do ti terhjek ne xhenet.....pasiqe Allau me meshiren e madhe te tije per hire te femijeve do ti fale "prindit".....diten e masherit "besohet", se keto femije do te bejne vrap neper turmat e njerezve duke kerkuar prinderit e tyre qe te ju japin "uje" me pire.....Po ku me i dijte ti i mjere keto elemente zemerthyese te islamit, kur je rrit ne xhungllen e enverit....beson se edhe per ti, pikerisht per kete arsye mund te kete "meshire" Allahu, pamare para sysh se cfare vreri derdh ketu mbi islamin ???

Ne kete kuptim kuptohet "ndermjetesimi".....jo se TI e meriton xhenetin, por thjeshte ai qe lutet per ty, eshte aq meritore, saqe Allahu do te tregoje edhe meshire per ty !!!....e kape ???, apo te imponon me shume verzioni i ISISit ???
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

....po keta te"mjeret"qe kan shume para,porse ne vend te mekes shkojne haxhi_turist ne Dubaj,Barcelone,Paris,Njujork,Rio etj,si do behet me ta pas vdekjes,a do i ken edhe keta shtatedhjete e dy gra ne boten tjeter,,apo do e humbin rastin,sepse nuk kan shku ne meke???!!hahaha..Pushoni npakez, se u lodhet tue e trumbetue muhamed pedofilin...

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Dielli ju krishteret jeni shume hipokrite, beni sikur besoni tek Jezusi por asnje veper te tij nuk beni.Papa hudh perpjete pellumba paqeje po ju vetem glasat qe ju bien ne surratin tuaj dine te hudhni ne vend te pellumbave.Me kete gjuhe qe keni ju ndaj njerzve qe prodhuan civilizime te medha tregoni injorancen dhe sketerren tuaj te mjere.asnje musliman nuk e shan as Marien, as Jezusin, As Buden as Konfucion, ne luftojme idete e gabuara me debate dhe argumente por jo me ofendime personaliteteve.Te ishte per te share e ofenduar juve do ju kishte dridhur dylekeshja si celular me dridhje.
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •