Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 55
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Për: Mekë, të paktën 87 të vdekur...

Citim Postuar më parë nga Xhemis Lexo Postimin
    Dielli ju krishteret jeni shume hipokrite, beni sikur besoni tek Jezusi por asnje veper te tij nuk beni.Papa hudh perpjete pellumba paqeje po ju vetem glasat qe ju bien ne surratin tuaj dine te hudhni ne vend te pellumbave.Me kete gjuhe qe keni ju ndaj njerzve qe prodhuan civilizime te medha tregoni injorancen dhe sketerren tuaj te mjere.asnje musliman nuk e shan as Marien, as Jezusin, As Buden as Konfucion, ne luftojme idete e gabuara me debate dhe argumente por jo me ofendime personaliteteve.Te ishte per te share e ofenduar juve do ju kishte dridhur dylekeshja si celular me dridhje.
    Zoteri ti sje kerkah me logjiken e shendoshe dhe realitetin, cka eshte me e keqja ti spo permiresohesh. Muhamedi ishte pedofil i qelbur, andaj dil nga genjeshtra dhe eja ne mesazhin e Jezusit. Ju nuk sulmoni Jezusin sepse nuk keni argumenta dhe sepse Kurani flet pozitivisht per Te. Mund te jesh njeri paqesor dhe mund ta quash Hitlerin pedofil qe shkonte me mbesen e vet. Une jam njeri paqesor por Milloshevicin ta quaj kriminel. Cka u thoshte Jezusi lidereve te rreme, a e ke lexuar ti Ungjillin, lexo vella dhe do te hasesh etiketime 'pjelle neperkash'. Ti kur genjen njerezit te quajne genjeshtar, kur vret te quajne vrases, kur nxit dhunen te quajne njeri agresiv, kur je ne moshe 53 vjecare dhe abuzon me vajzen e shokut e cila eshte 9 vjecare njerezit te quajne pedofil.

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Une jam njeri paqesor por Milloshevicin ta quaj kriminel.
    Ti je bastard i Milloshevicit, je nje fare e ndyre qe ofendon njerzit qe ndertuan civilizime .Ti dhe Milloshevici keni shume gjera te perbashketa, urretjen dhe deshiren per te shfarosur muslimanet.Ti BAstard i vogel qe shan profetin tim te nderuar te kam lene te madhin Zot qe ta kuptosh sesa "specie" e pariciklueshme e perhershme je.Zoti ta thafte gjuhen qe ofendon njerzit e nderuar te kesaj toke.

Nje gjeneral krishter mburrej dhe thoshte qe une jam drejtues me i mire se profeti Muhamed a.s une mund ta drejtoj me mire nje ushtri se ai.I tha muslimani sa kohe do te duheshin per te rreshtuar nje suhtri 2 milion veta .Gjenerali krishter i tha, se paku 2 ore.I tha muslimani po sikur keto 2 milione veta te ishin te shteteve te ndryshme dhe qe nuk flisnin nje gjuhe te perbashket.Gjenerali tha kjo do ta veshtirsonte edhe me shume drejtimin e ushtrise.I tha muslimani shiko ne Meke mbi 2 milion veta qe vihen ne rresht perpara Zotit vetem me nje fjale te perbashket "Zoti eshte i madh" vetem per 5 minuta.Kjo i tha Muslimani eshte madheshtia e Islamit qe ju nuk e pranoni.Kjo eshte madheshtia e Profetit Muhamed a.s qe per 23 vjet ndertoi qyteterimin Islam dhe sundoi te gjithe vendet e qyteterimeve te botes, nga ai pers, arab, romak,Egjiptas, asirian,fenikas, babilonas hebre etj duke vendosur shtylle kryesore ne sistemin e tij besimin tek Zoti nje i vetem.Kjo eshte mbreteria e Zotit qe romaket dhe hebrenjte nuk e vendosen dot ne kohen e Jezusit qe ne vend ta ndiqnin i dolen kunder .

Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Xhemis,une kam besimin e plote qe meka eshte ne Shqiperi,pikerisht ne LAC te'k Shenjti SHNANUA_SHEN ANDONI.
    Pastaj,Populli Yne ka edhe GJERGJ KASTRIOTIN dhe NENEN TEREZEN(te CILET DUHET TI VIZITOJ)sepse jane SHENJTERIT TANE,dhe nuk ka nevoj qe te shkojme ne meken e muhamed pedofilit dhe te bejme biznes per arabet"tane",te cilet jane te shitur per te na dhene imazh arab perpara botes Europiane,ku perfitojne armiqt tane serb te cilet gjithmone trumbetojne se shqiptaqret jane pakice ne ballkan,dhe se shumica e tyre jane turq....

i/e regjistruar Maska e Evian
    Anëtarësuar
    04-08-2015
    Postime
    507

Citim Postuar më parë nga dielli1 Lexo Postimin
    Xhemis,une kam besimin e plote qe meka eshte ne Shqiperi,pikerisht ne LAC te'k Shenjti SHNANUA_SHEN ANDONI.
    Pastaj,Populli Yne ka edhe GJERGJ KASTRIOTIN dhe NENEN TEREZEN(te CILET DUHET TI VIZITOJ)sepse jane SHENJTERIT TANE,dhe nuk ka nevoj qe te shkojme ne meken e muhamed pedofilit dhe te bejme biznes per arabet"tane",te cilet jane te shitur per te na dhene imazh arab perpara botes Europiane,ku perfitojne armiqt tane serb te cilet gjithmone trumbetojne se shqiptaqret jane pakice ne ballkan,dhe se shumica e tyre jane turq....

Te te vie turp per keto fjal, sepse pikerisht idiotet si puna yte krijojn perçarje duke shenderruar edhe njerezit me te ndershem ne opozitar te Gjergj Kastriotit e nene Terezes !!

Katolike po i thua vetes, pfff ndytesire-sataniste !

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Evian për postimin:

Sayan2003 (24-09-2015)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

...po mos u ngut more"burr i dheut",po burrat nuk ngiuten,pastaj nuk mori fund bota per nje shkrim.Mandej,je edhe ne fest,apo ke pire ndonje gote??!!..Qetesohu njehere e pastaj shkruaj.Muhamedi ishte mashtrues,dhe kete fakt asgje nuk e luan.Sot e gjithe diten duhet te kuptojme nje gje: nje njeri mendjekthjellet i koheve moderne e kupton qe muhamedi ishte nje mashtrues dhe asgje me shume.Per te qene me sakt dhe me thjeshte duhet ti bejme nje pyetje vetes tone:e si do te mund te ishte e vertete qe Zoti te dergonte nje njeri i cili ne moshen pesedhjete e tre kater vjeqare te fuste ne shtrat nje femij nente vjeqe ?????!!>>Nuk ka nevoj te zgjatemi me shume...

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Kure thashe qe Allahu kishte humbur jeeten ne nje aksiden trefiku, ju me shate.
    Ja pra edhe nje here fakti qe Shejtani kishte mbijetuar aksidentin.
    Shkuan per ta gjauanin me gur dhe ne panike filluane te shkelin njeri tjetrin. 700 e sa te vdekur!
    Sa gjynah me njerez naiv qe Arabia Saudite manipulon me ta.
    Fukarenjrt e kasaj bote shkojne e cojne lekun e fundit mbreterise te saudve te manipuluar nga hoxhallare te ndryshem se gjoja Allahu e kerkon nga ata.
    A ka me hipokrizi ne kete bote?
    http://www.theguardian.com/world/201...saudi-state-tv
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Edhe njehere e vertetuate qe feja eshte injorance, hiporizi, urrejtje...

Edhe ne keso raste kur ndodhin keso tragjedishe, mundoheni te ikni nga e verteta, nga shaku dhe pasojat. Mese miri eshte te gjeni nje fajtor, cilido qofte AI!
    Keshtu i ka punet feja. Po sikure te kishin qelluar familjaret tuaj ne ate grumbullin e viktimave qe i kishin bere grumbull si plehin mbas nje ferme lopesh, çfaret kishit thene?
    Normal qe me kishit sulmuar mue qe solla fotografite duke thene qe une u gezova. Çmenduri!
    Une jam kundershtar i çdo feje ne pergjithesi dhe Islamit ne veçanti. Islami nuk eshte fe. Eshte ligj i sajuar nga traditat arabe.
    I kan bindur njerezit qe jane urdherat e Zotit. Interpretuesit e Kuranit qe nuk jane te paket dhe poashtu Hadithet qe jane nje numer i madh ( disa mundohen te i eliminojne) jane per te sqaruar Kuranin. Pse kan nevoje per kete nese ky liber eshte nga Allahu, si ka mundesi? Keta sipas nevojes bjene vendime. Jane prokurore dhe gjykates, police dhe xhelat. Civilizimi nuk ka vend ketu. Vit pas viti po ndodhin tragjedi ne Meke dhe rruges per ne Meke ( ndonjehere edeh duke u kthyere), dhe asnje njeri nuk merr pergjegjesi per kete!!!!!!!

Ne cdo vend ku ka musliman, ka dhe trazira, lufte, konflikte. Konflikte nder musliman te frakcioneve te ndryshme dhe muslimaneve me tjertet. Asata musliman qe jane te moderuar nuk gyxojne te flasin. Edhe atyre ua presin koken. Deri kure keshtu?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e Evian
    Anëtarësuar
    04-08-2015
    Postime
    507

Si duket, ju kan harxhuar edhe fjalet.

Ndërkohe, ju ftoj ta lexoni kete poezi te bukur per nje vend te bekuar !

Pash një pëllumb të bardhë në qiell si fluturon
    Thash t'isha sikur ai që udhëton ku don
    E un do udhëtoja në Mekken e shenjtë
    Atje ku është Qabja dhe drita e vërtetë

Oj Mekke e dashur vend i shenjtë ti je
    Për plagët që kemi ilaçin ti e ke
    Kur vula profetike emigroi nga ti
    Të përshëndeti ty me lotë në sy

Atje ku shpella e thellë thotë Lexo o njeri!
    Njihe Zotin tënd I Cili t'krijoi ty
    Me zemër do ta puthja atë tokë të bekuar
    E do t'çoja selam mbi mëshirën e dërguar

E kush në këtë botë ende po frymon
    Këto vende të shenjta le ti viziton
    Jeta është e shkurt vetëm një orë e dy
    Do ti mbyllësh një ditë pa pritur ato sy

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Edhe njehere e vertetuate qe feja eshte injorance, hiporizi, urrejtje...

Edhe ne keso raste kur ndodhin keso tragjedishe, mundoheni te ikni nga e verteta, nga shaku dhe pasojat. Mese miri eshte te gjeni nje fajtor, cilido qofte AI!
    Keshtu i ka punet feja. Po sikure te kishin qelluar familjaret tuaj ne ate grumbullin e viktimave qe i kishin bere grumbull si plehin mbas nje ferme lopesh, çfaret kishit thene?
    Normal qe me kishit sulmuar mue qe solla fotografite duke thene qe une u gezova. Çmenduri!
    Une jam kundershtar i çdo feje ne pergjithesi dhe Islamit ne veçanti. Islami nuk eshte fe. Eshte ligj i sajuar nga traditat arabe.
    I kan bindur njerezit qe jane urdherat e Zotit. Interpretuesit e Kuranit qe nuk jane te paket dhe poashtu Hadithet qe jane nje numer i madh ( disa mundohen te i eliminojne) jane per te sqaruar Kuranin. Pse kan nevoje per kete nese ky liber eshte nga Allahu, si ka mundesi? Keta sipas nevojes bjene vendime. Jane prokurore dhe gjykates, police dhe xhelat. Civilizimi nuk ka vend ketu. Vit pas viti po ndodhin tragjedi ne Meke dhe rruges per ne Meke ( ndonjehere edeh duke u kthyere), dhe asnje njeri nuk merr pergjegjesi per kete!!!!!!!

Ne cdo vend ku ka musliman, ka dhe trazira, lufte, konflikte. Konflikte nder musliman te frakcioneve te ndryshme dhe muslimaneve me tjertet. Asata musliman qe jane te moderuar nuk gyxojne te flasin. Edhe atyre ua presin koken. Deri kure keshtu?
    Cfare rrendesie ka se KU dhe SI i harxhon nje njeri leket e fituara ???.....leku fitohet per t'u harxhuar !!!

Dikush e len ne kafehane, dikush ne cigare, dikush ne bastore, dikush ne disneyland.....haxhi eshte nje here ne jete, dhe kushton diku 2500,- deri ne 3000,- € ne person !!!

Ngrej tash llogari te shpenzimeve te KOTA.....haxhi del ketu te jete ma i liri per nje jete njeriu !!!

Nese nuk je musliman, nuk mund ta gjykosh ne asnje forme shpenzimin e muslimanit per ne haxh, ashtu si nuk mund ta gjykosh ate per cigare, per kafehane, per bastore etj. (ti marim keto shembujt e thjeshte, ngase nuk dua te te mbingarkoje)...

...pastaj, me cfare te drejte del ketu e derdellit mbi "civilizim", kur civilizimi perendimore jo me large se para 70 vjet e pesoj tragjedine e luftes se dyte, kurse ne kronolgjine paraprake nuk ka periudhe paqeje me te gjate se "nje gjenerate" (diku 20 deri 30 vjet) deri sa ka regjistruar historia e shkruar ???

Cfare barazpeshon ketu ???, inteligjencen tende ???..........te gjithe ata qe jetuan, menduan se ishin ne "kulm" te civilizimit ku jetonin....nuk do te vijonte ma i larte....edhe ata te shpelles thane -> shih njehere ata ne dru, cfare prapambeturina, njerez te pacivilizuar !!!.........islami NUK MIRRET ME KETE LLOJ TE MENDJES !!!....e kape edhe kete ???...andaj mos krahaso molla me dardha....islamit i interesojne synergjite e dobishme, qofshin te shkaut, te thiut, a te majmunit.....nuk mund te gjykosh objektivisht, ngase nuk ke shembull krahasues nen kushtet e njejta !, nese i gjen shembujt, atehere sepse krahason molla me dardha....dhe tash une do ve bast, se ti nuk e kupton kete qe te shkruaj dhe do te insistosh se krahasimet i ke kausale, pasiqe ti nuk e din se cka eshte molla e cka eshte dardha.....e kape ???, jooo ???, ani, mire eshte....

Mendimi i jot, kontributi i jot ne kete forum eshte aq i vlefshem, sa nje "anus" ne maje te beryllit.....( e din nga cili film eshte citati ???, trego sa i civilizuar je !!!)

tungi
    albanish by nature

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •