mesia4ever (14-09-2015)
Qellimi im eshte tu tregoj qe Allahu ka humbur jeten ne nje fatkeqesi trafiku. Shejtani e kishte makinen me te forte dhe e vrau. Ngjarja ka ndodhur ne Arabine Saudite para ca shekujsh. Une kam shume fakte per kete qe pohoj, me shume se ju qe pohoni te kunderten.
Ju mund te me shani sa te doni, te me quani derr e çfare te doni, te çoni mesazhe ofenduese sa te doni... Jam mesuar qe nga fetaret te degjoj keso fjalesh, perndryshe do me befasoni.
Kurani eshte nje liber-kopje nga librat tjera fetare, por i eshte pershatur kultures dhe traditave arabe te kohes se gurit. Fakte sa te doni, ngjarje sa te doni. Mllefi nuk ju lejon ti shihni. Nga ajo kohe e der me sot te gjithe ata qe i luten Allahut vuajne dhe do vuajne. Kjo bota tjeter i ka kuptuare broçkullat e semiteve dhe tallet me aziatet dhe arabet.
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Askush nuk do t'quan derr apo te jap epitete tjera qe i'a paramendon vetes. Ti je pergjegjese per fjalet dhe veprat e tua.
Mendoj se eshte budallek te mirret ndokush me "argumentet" e tua.
angmokio (15-09-2015)
Normal qe jo, se asnje gjysem argumenti nuk ka per ate qe ti verber i beson.
Kombi mbi te gjitha
Mjerimin, tragjedite qe po u sjelle besimi i verber.
Kombi mbi te gjitha
A thu a ?.....bota arabe zaptoj dynjane ne rekord tempo, indoktrinoje edhe popullin tone te falemi "arabisht", e pese here ne dite te thirr hoxha nga minarja ne "arabisht".....e ti tash e 25 vjet sheh drite, dhe ke brengen se bota arabe po "vuan" keto kater vjetet e fundit ?.......ta hangsha ditunine qe ma ke ti....
albanish by nature
Nuhi, me fal por me ty skam cfare flas.
Nuk jam " profet" ti di keto.Mir, sikur shtetet me popullesi muslimane te ishin ateiste, çfar do kishte me ndryshue ne shtetet e lindjes ? A do kishte izrael sot ? Dhe a do ishin luftuar keto shtete arabe per interesin e mbrojtjes se izraelit ?
Une bazohem ne ate qe shoh.
Arabet dhe popujt gjitheandej, para kohes se Muhamedit ishin me pare per nga shkenca se sa bota tjeter.
Muhamedi me shoket e vet sajuan nje fe te re qe e dininin se beduinet dhe arabet tjere do e perqafonin, se ua pershtaten traditave te tyere te kohes se gurit.
Sa me shume qe hynin ne kete "fe" aq me shume stagnonin. Dhe kesshtu vazhduan dhe ku i kemi sot.
Sot jane gazi i botes.
Kombi mbi te gjitha
Krijoni Kontakt