jan terbu serbet si jasht shqipnis si mrena shqipnis
vazhdo me fshirje postimesh dhe copy paste gazetash serbe ti albush
jan terbu serbet si jasht shqipnis si mrena shqipnis
vazhdo me fshirje postimesh dhe copy paste gazetash serbe ti albush
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Derjo, lexo ketu, lexo ca thote gazeta shqiptare. lol
Entuziazmi i qytetarėve tė Preshevės arriti kulmin, kur kryeministri Edi Rama zgjodhi tė kalojė pranė tyre nė sheshin Liria, pėrpara se tė futej nė sallėn e Pallatit tė Kulturės. Shqiptarėt e Luginės sė Preshevės e kanė pritur kryeministrin me muzikė e valle shqiptare, ndėrsa nė duar mbanin flamurin kombėtar. Nė fjalimin e tij, kryeministri Rama theksoi vendosmėrinė e qeverisė shqiptare pėr tė vijuar punėn, nė mėnyrė qė siē tha ai, tė rilinden shpresat dhe besimi i ēdo shqiptari kudo ku ai jeton.
Shefi i qeverisė shqiptare tha se vendi ynė do tė mbetet njė derė e hapur qė tė rinjtė e Preshevės tė studiojnė nė Shqipėri. Rama bėri tė ditur se tashmė ėshtė arritur njė marrėveshje me kryeministrin serb Vuēiē dhe ekipin qeveritar serb pėr njohjen reciproke tė diplomave. Kryeministri tha se qeveria shqiptare do tė dyfishojė kuotat nė mjekėsi dhe do tė heqė limitin e kuotave nė tė gjithė fakultetet e tjera pėr shqiptarėt e Luginės sė Preshevės.
Ndihem thellėsisht i privilegjuar qė si kryeministėr i Shqipėrisė tju them mirose ju gjeta dhe tju siguroj se unė dhe qeveria jonė nuk do tė rreshtim sė punuari pėr tė rilindur Shqipėrinė, por edhe pėr tė rilindur shpresat dhe besimin e ēdo shqiptari kudo ku ai jeton. Ju jam thellėsisht mirėnjohės pėr kėtė mikpritje tė paharrueshme dhe pėr kėtė organizim kaq dinjitoz, qė ju siguroj se do tė mbetet i pashlyer nė kujtesėn time dhe pa asnjė dyshim do diktojė edhe pėrkushtimin e jashtėzakonshėm timin dhe tė tė gjithėve ne nė Tiranė pėr tė qenė pranė jush dhe pėr tė punuar sė bashku nė mėnyrė qė secili prej jush tė ketė njė rrugė tė hapur pėr tė realizuar ambiciet e tyre dhe tė ketė gjithmonė njė derė tė hapur nė Shqipėri pėr tė kryer studimet e tyre. Pas njė diskutimi intensiv me kryeministrin e Serbisė dhe me ekipin qeveritar serb ne nė orėt e fundit tė mbrėmjes kemi firmosur marrėveshjen pėr shkėmbimet e tė rinjve, dhe pėr njohjen reciproke tė diplomave- deklaroi kryeministri Rama.
RAMA I DORĖZOHET TITULLI QYTETAR NDERI: MBROJMĖ INTERESAT TUAJA NĖ KĖTO TROJE
Shqiptarėt e Luginės sė Preshevės e pritėn me entuziazėm vizitėn historike te Kryeministrit tė Shqipėrisė, Edi Rama. Banerat ku shkruhet Mirėsevjen kryeministėr gjenden pothuajse nė ēdo pjesė tė Preshevės, ndėrsa nė sheshin 'Liria" mijėra qytetarė tė mbledhur brohoritėn e u takuan me kreun e qeverisė sė Shqipėrisė teksa hynte nė Pallatin e Kulturės. E gjithė ceremonia e pritjes u shoqėrua me flamuj 'kuq e zi', kėngė e valle shqiptare.
Nga Presheva, Zv/kryeredaktori i Gazeta Shqiptare Tedi Blushi flet pėr njė atmosferė tepėr tė ngrohtė dhe elektrizuese qė vjen nga sheshi i Preshevės. E gjithė Presheva nė shesh. Turma ėshtė e jashtėzakonshme, pritje elektrizuese, me kėto fjalė e ka pėrshkruar ai situatėn nė Preshevė.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Me siguri do merrte shum bravo nga shqiptaret dhe nga serbet Rama nese s'do e kishte permendur fare Kosoven. Dhe ne forum do e quanin me ne fund unanimisht burr shteti. Por e dhjeu muhabetin.
Nga pd-ste sdo merrte KURRE perkrahje o qyfyre. Cfaredo te bente Rama do e gjenin dicka te qurraviteshin. Dine ta dredhin bukur sic e kane dredh gjithmone.
Pd-stet shyqyr qe kane kete forum ku te tregojne hapur antishqiptarizmin e tyre dhe te ndihen krenar per kete.
Feelings change - memories don't.
Mia@ je ne terezi me ate koment? Me shume se 1/3 e shqiptareve jane me PD-ne. Sipas teje qenkan antishqiptare? Sju vjen turp me keto mbrockulla qe kepusni?
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Po flas per pd -stet e forumit. Jo s'me vjen turp. Kur su vjen turp atyre mua s'ka pse me vjen. Eshte e pakta qe me lejohet te shkruaj ketu.
P.S Mendimi im bazohet jo vetem me qendrimin e tyre ndaj ngjarjes se djeshme, por dhe per shume situata te tjera.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 11-11-2014 mė 13:29
Dhe dicka tjeter Darius. Ti e mban veten per asnjanes por s'je. Forumi eshte 99% pa frike demokrat por cuditerish ti kundershton me se shumti ata qe s'jane demokrat. Qe do te thote ti anon nga demokratet, edhe pse mbase pa vetdije duke ju injoruar postimet. U jep zemer me nje fjale.
Une se kam fshehur ndonjehere qe kam bindje te djathta. Sic nuk e kam fshehur kurre antipatine qe kam per te kuqte por dhe per Berishen. Ska shqiptare te jete asnjanes. Sidoqofte, megjithe historine qe i vjen nga pas te kuqve shqiptare, perfshi dhe by products te tyre, une nuk i konsideroj antishqiptare.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt