Cfare na ka thene Albo per Maksimin e PeDe-se qe po na mbron Fullanin?
Cfare na ka thene Albo per Maksimin e PeDe-se qe po na mbron Fullanin?
Me arrestimin e Fullanit dhe zevendesimin e tij me te huaj (ose marionete e te huajve), shteti Shqiptar humbi sovranitetin
Perqindja e fitimit (nga vlera e Lekut) do kaloje direkt ne xhepat e padroneve Angleze
...dhe tani Anglezët do të dalin më në fund nga varfëria
Aman mor burr i dheut le ta mari kush të dojë këtë vënd, mjafton të jetë i Perendimit .. se mjaft e mbajtën këta fqinjët tanë.
Se vetë ne , historikisht nuk e kemi udhëhequr kurrë këtë vënd lol. Sa kurioz jam ta di se si do vinin punët po ta udhëhiqnim ne këtë vënd.
Me sa di unë, Kanadaja, Australia, Skocia etj, nuk dolën keq nga kolonizimi Anglez
Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !
e ç'pret nga një popull që kur e vjedhin,thotë për hajdutin "pastë dorën e mbarë".
Pas arrestimit të Fullanit, drejtorët e BSH-së në ankth. Dërgohen me urgjencë në spitale
TIRANE- Drejtorët e Fullanit, të cilët janë thirrur për t’u pyetur nga organi i akuzës, nuk janë në gjende të mirë shëndetësore.
Kështu, mësohet se Altin Naqe, drejtori juridik i Bankës së Shqipërisë dhe Indrit Banka, drejtori i Mbikëqyrjes së Bankave të Nivelit të Dytë, janë shtruar me urgjencë në spital.
Konkretisht, Altin Naqe ndodhet i shtruar në spitalin e Selanikut, pavarësisht se sot duhet të pyetet pranë prokurorisë për vjedhjen e Bankës Qendrore, ndërsa Indrit Banka ndodhet i shtruar në një prej spitaleve private të kryeqytetit.
Duket se paniku ka zaptuar të gjithë përfaqësuesit e institucionin më të lartë bankar të vendit, pas arrestimit të guvernatorit. Madje paniku po përcillet plot ankth në të gjithë strukturat e këtij institucioni, i cili mbahet me paratë e taksapaguesve shqiptar.
(o.d/BalkanWeb)
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Blood skrahasohet anglia, dmth Britania me shqiprine.
Kanadaj prape pjese e komunielthit eshte.
A mund te kete Britania nji governator Kinez? Rus?
Britania ben politiken e botes. Ka m6, qe pergjon gjithe boten.
Vetem me Kim filbin, ja futi rusi, po jo kunder britanise, po kunder forcave antikomuniste te lindjes, qe mund ti kene shitur vete.
P.s
Edhe shqiptaret, do jene prape dore e te huajve.
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
E vetmja gje qe ka ngelur per tu provuar ne Shqiperi nqs do funksionojne mekanizmat sic duhet apo jo,eshte qe ne krye te mekanizmit te vesh nje te huaj ,dhe ta lesh te beje punen sic eshte mesuar.
Nqs eshte faji i mekanizmit ec te ndreqim mekanizmin,po dreqi e mori,te heqesh nje Fullan te vesh nje Foolan,nuk ndryshon asnje gje.
Ver Nano dhe Berisha,hiq Edi dhe Iliri. Ku ndryshojne ?
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt