Close
Faqja 6 prej 15 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 149
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Për: Konvertohen në katolikë 20 persona

Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Propagande asgje e vertete, ate klipin qe e kishit postuar pervec se "haleluja nhalejuja" nuk pash asgje tjeter. Askush nga ata 20 nuk foli ne ate klip qe te vertetonte konvertimin e tij ose saj.
    Si zakonisht te krishteret vetem me vepra boshe merren.
    Mund te jete propagande ..kushedi por ju muslimanet duhet jeni te fundit qe akuzoni dike per dicka te tille ..ju qe s'late personalitet boteror pa e "konvertuar" ne musliman ..nga Ajshtajni e Nikolla Teslla e me e fundit aktorin francez Jean Reno e kishit bere "synet" pa dijenine e tij
    Ndryshuar për herë të fundit nga ane : 23-04-2014 më 09:39
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

i/e regjistruar Maska e par
    Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

duke lexuar komentet te kujtohen bandat greko-sllave, qe kur populli shqiptar ishte buze gremine ata gezoheshin qe ti shtrinin kufijt e tyre me tutje ne trojet ilire, sa per kuriozitet duhet shqiptaret perpara ardhjes te pushtuesve turq, Arberia ishte katolike ne veri dhe ortodokse ne jug, po te shohesh me kujdes dhe sot vazhdojne te kene te njejten mbiemer si para ardhjes se osmanve, kujtoj ketu, muzaket ne berat, marku ne malesi, gjoni ne mirdite, etj, etj
    nese dikush pretendon se shqipja nuk ka pat ekzistuar para shek te 19, ai person eshte thjeshte jo shqiptare dhe nuk mendoj te jet dhe ballkanas se po te ishte do pranonte qe komshiu e ka gardhin aty ku ja ka lene parardhesi,
    sa per keta qe konvertohen nga njera fe ne tjetren, eshte e drejte e cdokujt te zgjedh se kush e perfaqeson dhe ku beson.
    sa per njohuri 90% e muslimaneve te veriut te shqiperise kane shkuar ne kishen e lacit, po ashtu ka shume katolik qe jane drejtuar teqeve bektashiane
    Ndryshuar për herë të fundit nga par : 23-04-2014 më 10:05
    Morali & Miresia
    Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Mund te jete propagande ..kushedi por ju muslimanet duhet jeni te fundit qe akuzoni dike per dicka te tille ..ju qe s'late personalitet boteror pa e "konvertuar" ne musliman ..nga Ajshtajni e Nikolla Teslla e me e fundit aktorin francez Jean Reno e kishit bere "synet" pa dijenine e tij
    Ja ku fut kot.

Nuk eshte njesoj nje lajm qe jepet nga nje gazete ditore dhe nje lajm qe shkruhet nga anonimet e facebook-ut.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Kot per kuriozitet, ju myslimanet e forumit postoni perdite lajme se kush konvertohet nga nje fe ne ate myslimane. Aq sa u kthye ne gallate. Se kujt i intereson te mesoje se cfare feje u konvertua njeri apo tjetri ate vetem ju e merrni vesh. Megjithate shkrimet postohen dhe jane ende ne forum.Tani pyetja ime eshte: pse e keni kaq problem kur njerezit konvertohen nga myslimanizmi ne katolicizem?

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Kot per kuriozitet, ju myslimanet e forumit postoni perdite lajme se kush konvertohet nga nje fe ne ate myslimane. Aq sa u kthye ne gallate. Se kujt i intereson te mesoje se cfare feje u konvertua njeri apo tjetri ate vetem ju e merrni vesh. Megjithate shkrimet postohen dhe jane ende ne forum.Tani pyetja ime eshte: pse e keni kaq problem kur njerezit konvertohen nga myslimanizmi ne katolicizem?
    Nuk u shpreh kush qe eshte problem. Menyra se si e trajtojne lajmin me teper duket si biznes se sa devotshmeri dhe besim ndaj zotit. Kerkon te behesh i krishter behu nuk ka nevoj te presesh nje vit sa te vijne pashket per tu konvertuar. Perndryshe lajmit i vjen era pisllek.

Per mua me mire nje besimtar ne zot pamvaresisht besimit se sa ateist dhe mohues i zotit.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin

Per mua me mire nje besimtar ne zot pamvaresisht besimit se sa ateist dhe mohues i zotit.
    Më mirë një Ateist human se sa një besimtar jo human !
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Ja ku fut kot.

Nuk eshte njesoj nje lajm qe jepet nga nje gazete ditore dhe nje lajm qe shkruhet nga anonimet e facebook-ut.
    Ja edhe "konvertimi" i Mr.Bean ne nje gazete ditore
    http://www.zeri.info/artikulli/16452...ne-fene-islame
    Madeleine Albright

Nuk u shpreh kush qe eshte problem. Menyra se si e trajtojne lajmin me teper duket si biznes se sa devotshmeri dhe besim ndaj zotit. Kerkon te behesh i krishter behu nuk ka nevoj te presesh nje vit sa te vijne pashket per tu konvertuar. Perndryshe lajmit i vjen era pisllek.

Eshte problem per disa besimtare myslimane ketu ne forum qe nuk e kane fshehur mllefin. Nuk eshte veshtire ta dallosh.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

"Mrekullite " te muslimanet skane te ndalur ..pas "konvertimeve" te shume astronomeve ,shkencetarve e artisteve boterore tani konvertimi ka ndryshuar kahje ,foshnjet nga familjet e krishterat kane filluar te lindin me kurana ne dore
    http://www.preshevajone.com/mashalla...n-ndore-video/
    Ndryshuar për herë të fundit nga ane : 23-04-2014 më 10:22
    Madeleine Albright

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Mua me pengoi konvertimi i ketyre deleve te çorientuara ne oborr_te_kishes/goje_te_ujkut !

Pse ?

Sepse qe nga momenti qe s'pranon 1 Zot te vetem, eshte njesoj sikur t'ishe konvertuar ne budist, pagan, ateist, agnostik, apo çfar te duash perpos ne religjionin e vet te Jezu Krishtit, i cili ishte ISLAMI ! Kjo fe, qe daton nga i pari njeri, pra Ademi a.s. !

Kush kerkon fe tjeter pos Islamit, ai gjithsesi eshte i humbur ne kete bote dhe garant ne boten tjeter !

Tane çfar fituan keto 20 dele ? Te kremtojn 1x ne vite : Lindjën e Zotit, Vdekjen e Zotit & Ngjalljën e Zotit !

Hajdeluje, se me posht s'mund te binin !
    … ///

Faqja 6 prej 15 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •