Close
Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 149
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2013
    Postime
    246

Për: Konvertohen në katolikë 20 persona

Citim Postuar më parë nga Ceni-1 Lexo Postimin
    E vertete eshte !\

Shiko cfare thote Allahu per tipat si ty :

“E s’ka dyshim se ata janë, të cilët e fyejnë All-llahun dhe të Dërguarin e Tij, ata i ka mallkuar All-llahu në Dynja e në Ahiret dhe për ta ka përgatitur një dënim të dhembshëm.” (Kur’ani, El-Ahzab, 57).

Me tipin tend eshte e kot cdo fjale qe e shkruajme , sepse ty te ka mallkuar Zoti , kur ti shikojme te gjitha ato shkrime fyese dhe te felliqura qe ke shkruara ne kete forum .

Filluan e po dalin hapur keta hoxhet e forumit.Shprehja ma e sakte per islamin qe kam lexuar ishte tek ky forumi qe nuk mbaj mend ku e lexova dhe qe thoshte:- per fat te mire jo te gjithe muslimanet shqiptare e kane kuptuar mire islamin sepse nese do ta kuptonin atehere shqiperia do te behej siri... ! Ti ,per fat te mire , je nga ata qe e kane kuptuar .

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar WesternBlot për postimin:

mesia4ever (24-04-2014)

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin

Edhe ky voglushi ka kaluar provimin ? Ahahahahaa

Skedarët e Bashkëngjitur 164083
    Ky vogelushi nuk eshte "konvertuar", efendi, madje, perveçse pagezimit, asgje tjeter s'ka qe ta beje ate te krishtere!!!

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ....eeeeeh, seriozitet me b...le bile, fole me fjalet e balet marin vatikanit, per tu bere musliman eshte shume thjeshte, duhet vetem me thane "lla lla lla lla...."...pa ceremoni, pa kurse, e pa salltanate dasmash....

Kjo me recitimin eshte thjeshte ceshtje DESHMIE para organeve kompetente, ......
    tungi
    Ju "muslimanet" beheni te tille duke "deshmuar" perpara "organeve kompetente" dhe kjo nuk quhet "ceremoni"??!!
    Tashi, perveç nevojes tende te peshtire tashme, per te debatuar me persona pakez me te kulturuar sesa keta dudumet e "fisit" tend te cileve u mjafton nje "lla...lla.....lla.." per t'u ndjere ne epersi me te tjeret, nuk ka asnje arsye qe ti te nderhysh ne kete teme e te citosh nje postim timin te painterpretueshem!!
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Kur lexoj gomere si ty qe i thone vetes te krishtere i jap plotesisht te drejte Le dévoué. Gjynah qe e ke bere shqiptar kete o zot. Ky duhet te kishte lere ne Somali apo Afganistan.
    Pra, ti i "ndrituri", o na thua se vendi i "gomereve" eshte Afganistani !!! E ke fjalen pikerisht per vendin e "bekuar" me Islam nga Allahu??!! "Terthorazi" po u thua vellezerve te tu muslimane se Afganistani eshte vendi i "gomereve muslimane".....a ta fal valle Allahu kete??!!

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Si nuk paskan te sosur gomarlleqet tuaja mor aman. Uroj vertete qe te jete gomarlleku jot i rradhes se nese eshte e vertete atehere mjer njerezia per fene e krishtere.
    Nese do te ishte keshtu, zotrote nuk do te silleshe si ai qeni i lagur ne nenforumin e moderuar prej teje, atje ku t'i fshikulloj siç e meriton(metaforikisht)!!
    Duhet te jete nje menyre sjellje islamike kjo(meqe e shoh pak a shume ne nje shumice muslimanesh), qe te keni pafytyresine te quani "gomarllek" nje deshmi personale!!
    Une nuk e di se ne cilin meander te idiotesise suaj islamike gjeni "logjiken" e kunershtimit te nje fakti te jetuar personalisht, por mendoj se gjithsesi, kjo duhet te jete nje karakteristike e te qenit "islamik"!!
    Sesa e "mjere" eshte njerezia per fene e krishtere pastaj, le t'ia leme "njerezise" ta vleresoje, pikerisht siç po vlereson edhe "islamin" tuaj "paqesor"!!
    Nese keni gje per temen, fisni, perndryshe, bejini nje nder shqiptareve muslimane, heshtni e mos ua nxirrni bojen me shume nga ç'u ka dale.....!
    Ndryshuar për herë të fundit nga jarigas : 24-04-2014 më 12:14
    Jarigas

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin

Ju "muslimanet" beheni te tille duke "deshmuar" perpara "organeve kompetente" dhe kjo nuk quhet "ceremoni"??!!
    Tashi, perveç nevojes tende te peshtire tashme, per te debatuar me persona pakez me te kulturuar sesa keta dudumet e "fisit" tend te cileve u mjafton nje "lla...lla.....lla.." per t'u ndjere ne epersi me te tjeret, nuk ka asnje arsye qe ti te nderhysh ne kete teme e te citosh nje postim timin te painterpretueshem!!
    ..!
    ....he bre jar, cka pate ???.....une thash se eshte ceshtje deshmie para organeve kompetente.....nuk jepet deshmia para organeve (te shtetit e kam fjalen, jo te trupit), por nese e kerkon kush atehere ajo vertetohet, nga deshmitari, nga ata qe te kane degjuar duke e shpreh shehadetin.....kusht i vetem eshte me pate abdes (edhe synet nuk duhet me qene i bere), por edhe kete nuk e kontrollon kush nga deshmitaret, mjafton qe me e thane shehadetin para tyre.....

Natyrisht se nje njeri qe ka vendos me u bere musliman e ben ate nga thellesia e zemres, dhe ne ate moment ka deshire, vullnet, qejfe, me e pate jo vetem momentin PERFEKT, por edhe ambientin....keshtuqe eshte bere tradit me u kry keto akte ne xhamia, mundesisht ditet e xhumaja (keshtu ndodh shpesh ne xhamine e madhe te vjenes, gati sejcilen te xhuma).....forma eshte shume puriste, kurse pasuria e momentin ndodhet ne thellesine e shpirtit dhe zemres te atije qe konvertohet parimisht, dhe atyre qe jane perreth, dhe shfaqet ne nje forme shume te thjeshte: "nepermjet LOTEVE".....keshtu bre jar, keshtu eshte......ajo LLA LLA LLA eshte vetem zeri qe ndegjohet, i cili nderpritet nga ngushellima dhe loti.....keshtu ndodhin meselet kur ALLAHU ja hap zemren dikujt....atehere ka shume pak vend per FJALE......

...perndryshe, e dije se te ngushtoje tej masse kur te citoje se moti kohe te ka ngec fjalori me mua, e shpresoj te ma besh hallall......ti e din se te kam shok, dhe nuk e kam per keq me ti.....e sheh se me "pak" kulture ke arrijt te behesh i krishtere....paramendo cfare muslimani do te ishe, te kishe "shume" kulture !!!....mos harro keshillen time shoqnoro-vellazerore qe ishte "meso, dhe pastaj nuk ke nevoje te besosh"....

tungi
    albanish by nature

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga WesternBlot Lexo Postimin
    Filluan e po dalin hapur keta hoxhet e forumit.Shprehja ma e sakte per islamin qe kam lexuar ishte tek ky forumi qe nuk mbaj mend ku e lexova dhe qe thoshte:- per fat te mire jo te gjithe muslimanet shqiptare e kane kuptuar mire islamin sepse nese do ta kuptonin atehere shqiperia do te behej siri... ! Ti ,per fat te mire , je nga ata qe e kane kuptuar .
    Häää ???

Po pse jemi atehere musliman ???...pikerisht sepse e kemi kuptuar....perndryshe do te ishte kontroverze kjo pune. Nuk ka musliman mbi dynja, qe NUK E DIN pse eshte musliman (perpos Ramushit, aman atij nuk ja marrim per kusure, se ka shume pune tjera, nuk ka kohe me u mare me islamin, i mjafton ajo qe i thote NENA se eshte musliman).....e kunderta eshte realitet, ata qe nuk e kane kuptuar islamin, kane NEVOJE te jav mesoj tjeter kush (ne vend te nenes dhe babes ne shtepi), dhe keshtu behen vegel e po atij qe e meson......mos kujton edhe ti se ne kete dynja DIKUSH te fale dicka GRATIS ???..........pazare ka aty bre dost, ai qe te ben musliman don shperblim per ate punen qe ben......eeeeh borxhi nuk eshte e thene qe te paguhet vetem me PARA.....paguhet edhe ndryshe....

Pra, ajo shprehja e "Sakte" qe ti e paske "lexuar" ka thene dicka tjeter, jo kete qe ti mendon.....

tung
    albanish by nature

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Nuh Musa për postimin:

Ceni-1 (25-04-2014)

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Sikur ta kuptonit edhe ju Islamin, beso se qysh moti do e kishe len fejen e Palit (Palestinez) per fejen e Zotit e s'do kishit ngren gorabia ne meshet e te dieles me dor te priftit !
    … ///

8. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Le dévoué për postimin:

Ceni-1 (25-04-2014)

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Skedarët e Bashkëngjitur 164073

20 persona kanë zgjedhur natën e Pashkëve për t’u konvertuar në fenë katolike.

Ceremonia është zhvilluar në Katedralen Nënë Tereza në Prishtinë ku u mbajt mesha qendrore e Festës së Pashkëve.

Të konventuarit, shumë prej tyre të rinj janë pagëzuar nga Ipeshkvi Dodë Gjergji.

Ceremonia është transmetuar drejtpërdrejtë në televizionin publik.

http://www.gazetaexpress.com/lajme/k...na-video-9058/
    Ti e mban veten per atesit cne qenke gezuar qe 20 shqiptare qenkan bere te krishtere? Mos ndoshta je ateist vetem kur behet fjale per muslimanet, ndersa kur behet fjale per kryqin nuk je? Fundja krishterimi nuk ka aspak lidhje me kulturen tone antike, me Aleksandrin e Madh, Akilin dhe Pirron e Epirit. Jezusi mesa di une ka lindur ne Betlehem, dhe jo ne Butrint apo Apolloni.
    Kjo persa te perket ty qe kujton se lavdia e dhe e kaluara e popullit tone i cili i perket Iliades dhe Odisese ka lidhje me Betlehemin dhe Galilene. Perlat ishin thjesht per ata te zones atje dhe jo per neve, pavaresisht se dashje padashje u krijua iluzioni se jane edhe per tjeret.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Ky vogelushi nuk eshte "konvertuar", efendi, madje, perveçse pagezimit, asgje tjeter s'ka qe ta beje ate te krishtere!!!
    Pagezimi i femive eshte konvertim i imponuar pa kurrfar provimi/testi !

Ngele Jarigas, !
    … ///

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Ti e mban veten per atesit cne qenke gezuar qe 20 shqiptare qenkan bere te krishtere?
    Mua do me gezonte sikure shqiptaret te ktheheshin ne shqiptare, me mentalitet dhe te gjitha. Fetare dhe shqiptare nuk mund te jeme. Ato jane iluzione. Shqiptari ka dy rruge te zgjedhe, ate drejt Evropes ose ate drejte Azise. Sot jmi si nje zhele ne duart e aziateve me te cilen u fshihen kupucet evropianeve. Evropa eshte ATEISTE/ Agnostike (nuk flas per Ballkanin e korrupuar) ! Agonia mund te zgjase, por deri kure?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e Ceni-1
    Anëtarësuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

Se pari , une nuk jam hoxhe ! Jam vetem besimtare i thjeshte . Por , dashuria qe kam per Zotin me bene te intresohem cdo dispozite te fese time ta kuptoj , e mos te besoj sikur ju verberisht . E kjo me ndihmon ta njohe me mire Zotin dhe ta beje nje jete me te mire sigurisht .
    Se dyti , te flasesh per Islamin duhesh se paku te kesh lexuar mbi 50 libra te kesaj feje , dhe libra burimor Islam , e jo libra nga orientalistet dhe prifterinjet propagandues krishtero-ateist !

Pyetja per ty eshte meqe me ke citu : cka dine per Islamin ? Ose ke lexuar ndonje liber mbi Islamin ndonjehere ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ceni-1 : 25-04-2014 më 08:01
    “Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu është Islami” (Ali Imran, 19).

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Pagezimi i femive eshte konvertim i imponuar pa kurrfar provimi/testi !

Ngele Jarigas, !
    Ne shqip, fjala "konvertim" do te thote "shnderrim" i nje feje ne tjetren!! Zotrote do te kesh miresine te na shpjegosh se nga cila fè konvertohet nje foshnja e sapolindur?!( natyrisht se nje islamiku, qellimi i te cilit eshte perbaltja me çdo kusht e fese kundershtare, nuk i intereson te lexoje thjesht ate qe shkruaj une, por leshon fantazine e tij kuranore ne gjera te paqena..)
    Jarigas

Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •