Po hante cupa kete akulloren poshte. I thashe , "Pse nuk i ha qershite? " "Qershine?", ma ktheu e habitur. "Kujtova se ishte domate".![]()
Po hante cupa kete akulloren poshte. I thashe , "Pse nuk i ha qershite? " "Qershine?", ma ktheu e habitur. "Kujtova se ishte domate".![]()
Feelings change - memories don't.
broken_smile (04-04-2014),citizen (14-05-2014),Marya (30-03-2014),Prudence (05-04-2014)
Pse nuk egziston edhe nje klub i baba-ve te zogjve te tyre![]()
Kujt ju qahesh lexuesi?Ju takon baballareve ta hapin.
Pse te gjitha ne mamate do i bejme?
![]()
Feelings change - memories don't.
jo thjesht thash se une si te behem ba ba do e hap nje teme te till , edhe ti kqyrim burrat se sa veshtersi kan me ndrrimin e pampersave :P
Ashtu eshte, im shoq kur merr iniciativen tja nderroj pampersin vajzes me therret, ja ben sille pampersin, nuk e merr vete, pastaj ma ben mbaja kembet vajzes, se ne te vertete ajo leviz nga te gjitha anet, edhe nje pampers qe i ve vajzes, me lufte ja ve, djerset i dalin..
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Kisha nje pyetje per juve grate nga Shqiperia. Kur kam qene e vogel daja im na pati dhuru disa libra. Dtth para se te hyja ne shkolle.Kam harru si quhej njena d h e as nena ime se mban mend. Ajo mendon se ka pase per autore Adelina Mamaqin . Behej fjale per nhe kec dembel qe nuk ka bere detyrat ndaj nuk do te shkoj ne shkolle. Mbaj mend disa vargje:
Doli dielli hyri hena
qou kecush I thote nena
Ora per ne shkolle afrohet
keci nise e ankohet
olele me dhemb gishti
me dhemb veshi me dhemb bishti
O viqok te kam shok
a I bejme detyrat tok......
Tjetra ishte Goni trazovaqi. Dua ti gjej te dyja per femijet nese gjenden ende ne treg...
alnosa (04-04-2014)
me vjen te qesh me vajzen nga njehere
qe e vogel asnjehere nuk ka pranuar pipeze ( biberon) por ka perdorur gjithmon cepat e pelushesh arush si biberon ka kater cepa) nuk e imagjinoj sa shume i pelqen , se eshte paksa e leshte dhe ate donte dhe asgje tjeter,
ej sa here qe shtrihemi bashke dhe lexojme apo luajme bashke me tableten, ajo rri e thith arushin dhe nje cep te arushit ma fut edhe mua ne goje , qe ta mbaje edhe une si biberongjene me te shtrenjte qe ka don ta ndaje me mamin.
une i refuzoj por ajo qesh dhe me force^perpiqet te ma fuse ne goje cepin e arushit.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 04-04-2014 mė 06:25
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
alnosa (04-04-2014),broken_smile (04-04-2014)
Pink ti vec me nje cun ngele ,??!apo ndonje tjeter dhe e mban te fsheht?!
Krijoni Kontakt