E kam dhe nje sekret Alnosa. Me falni qe nuk ua kam treguar.ne te ardhmen po bera dhe 1 tjeter do u them menjehere.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
cunat me pelqen ti mbaj me flok pak fare te gjate te themi.Po luanin hapa dollapa. Njeri u fsheh brenda nje dollapi ku ime me mban batanije.
Tjetri arriti ta gjente sh shpejt. Duke dale nga dollapi, komentonte: "Une i bera floket keshtu( dhe i shtriu floket para fytyres deri sa iu mbuluan syte),
qe te dukesha si BATANIJE.![]()
o nene sa qesha, pale te kesh parasysh fytyren 2 lekshe te tiij.
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
broken_smile (15-04-2014),Marya (15-04-2014)
qe kur kemi blere ca kaseta me filma vizatimore vetem ato shikojme, por me i sukseshem eshte filmi me raiponce, sidomos kur eshte momenti qe ajo kercen , vajza kerkon fustanin qe e ka si princeshe, e vesh dhe kercen si raiponce , cdo darke na jep spektakel...
zemra e mamit sa e mire qe eshte bere , vetem ka prob me pampersin, nuk do ta heq per qamet, princeshe me pampers , te shkrin
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
broken_smile (15-04-2014)
Mos i bej presion Marya. E them nga pervoja. E imja tregonte qe me nje vit e gjysme por nuk e bente ne wc kurrsesi. Jam e bindur qe u iritua shkaku qe une insistoja . Sapo jipte shenjen e drrgoja shpejt ne wc. E mbaja kot sdonte. Sapo i vija pampersin e kryente.
Shfrytezova pushimin e vjeshtes dhe ia hoqa fare. E beri kater here ne breke, heren e peste e kuptoi si funksionte. Eshte jo dhe e kendshme po shyqyr qe nuk perlyente me shume se te brendshmet ........... Po ne ēerdhe ka akoma moshatare te saj qe se kane hequr akoma. Po ben kater ajo....
Djali qe tani ka filluar te tregoje perkatesine gjinore. I ve veturat e tij ne radhe si te jene ne nje vendparkim. Pastaj nxjerr njerin nga aty ben nje gjiro dhe e kthen prape ne vend. E habitshme se ska pare njeri te beje keshtu.
Marya (15-04-2014)
Pyet njehere googlin per kete punen e pampersit... Do t'i them babit tim te shkruaj nje artikull per kete problem, nuk e di si por ia arriti te me hiqte pampersin ( dmth napat se pampers nuk kishte atehere) qe kur isha vetem 3 muajshe. Cfare durimi ka pasur me mua :-D vecse atehere jeta ishte me ndryshe, me me pak stress se sot, e prinderit kishin orate pune te tilla qe i lejonin te kalonin me shume kohe me femijet, ne pergjithesi...
Marya (15-04-2014)
3 muajshe pa pampers , uau,
vajza ime 3 vjece dhe hic, ne fakt kur e shikojme qe fillon e qan nga insistimet e tona , e lejme,
cfare te jete e shkruajtur,,,,
do ti futen mende ne koke besoj![]()
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Jo Marya, nuk eshte 'faji' i vajzes... Ne rastin tim ka qene babi im i 'fiksuar', ne kuptimin e mire te fjales. Sa qe edhe mamit nuk i besohej... Them se eshte mire ta leni te qete vajzen, kur te doje ajo.. Une keshtu do veproja
Tani te pakten jane pampersat...atehere ka qene laj e shpelaj napa..c'kane hequr prinderit tane
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga broken_smile : 15-04-2014 mė 07:06
Krijoni Kontakt