What's up with this mine craft oj chicks?!!! Mu shastis cuni me kete app! Shpresoj ti hyj ne Pune e te behet arkitekt! lol.
What's up with this mine craft oj chicks?!!! Mu shastis cuni me kete app! Shpresoj ti hyj ne Pune e te behet arkitekt! lol.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Prudence (06-03-2014)
Hahahaha ēka s' lexon ktu. Knaqesh bre knaqesh....
Une e kam akoma problemin me gjumin naten. Jam shperngulur perfundimisht ne shtratin e vajzes. Trembet ne gjume shpesh dhe kur veren qe jam aty vazhfon te fle , ne te kunderten qan. Shkoi gjate kjo pune.
O Piknu, fix si cuni im i madh,une e shoh e se kuptoj ate loje koti, bej mure, fshi mure...
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Keta te mite te fiksuar pas Roblox. Sa me acaron! Shikoj nje lego njeri qe ecen,ecen, e ecen e nderton. As e kam marr mundimin ta kuptoj me shume.![]()
Feelings change - memories don't.
Cupa ime filloi kopshtin , 3 dite ne jave si fillim ,u merzit 2 javet e para, mgjs nga 1 ore e coja.me gjuhen e kemi cik keq se 2 nenat me gjyshrit e Kane mesuar shqip, asnje kokerr anglisht .ky eshte problemi I madh qe kemi gjuha, celulari im 6 ore rri cupa ne kopesht, 20 here bie tel .kane mesuar edukatoret shqip , dua uji , dua buk,laj dolat .... Por I'm so happy qe e ka me qef kopshtin ....
Qika jem e ka problemin me ndertimin e shtepive gjithmone kur dalim dhe sheh ndonje objek ne dertim me thote: Mami e ka prish axhi shpin (shtepin). I them, jo eshte tu e ndertu. Nuk e pranon thote: Jo e ka prish!
Paqė
o ma une do behem doktor,qe te sheroj ty...dhe babin...dhe nenen.......JO, nena do vdesi.
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Marya (11-03-2014)
Vajza ime ka ca kohe qe nuk fle po s' rashe edhe une me te. Sado per ngut qe te jem pak minut duhet te shtrihem me te patjeter.
Te qohem tani- e pyeta sot ne mesdite.
Edhe pak ma ktheu.
Mire po skam kohe se kam per te bere kte e kte....
Ani qohu -me tha- kur te rritet qika ( flet ne veten e trete kur flet per veten ) do t'i beje punte me nanin.
U shkriva. Lum une kush do mi beje punet.
Krijoni Kontakt