Close
Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 91
    i/e regjistruar Maska e Diella1
    Anëtarësuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162

Për: U fyen shumë figura kombëtare,i errdhi rradha Çajupit

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Kjo s'me ka pelqyer ne pergjithesi te fetaret. E mbivleresojne veten, kur ne fakt s'qendrojne me lart se te tjeret ne asnje drejtim.

Lexo mirë, asnjë s'po e mbivlerëson veten, ti po e bën në këtë moment, se edhe ty po te pëlqen mendja jote me shume e s'po dukesh e vrarë gjëkundi, thjesht don të të ecë e jotja. Në këtë pikë unë jam më e ndershme së mendoj se po te them diçka që do të të bëjë mirë, paçka se e di qe edhe mund të më gjykosh. Veten s'e di me të mirë se të tjerët, por mendoj se ajo ku unë besoj është një gjë e mirë për të gjithë. A mos t'a them mendimin tim unë tani?

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar më parë nga Diella1 Lexo Postimin
    Lexo mirë, asnjë s'po e mbivlerëson veten, ti po e bën në këtë moment, se edhe ty po te pëlqen mendja jote me shume e s'po dukesh e vrarë gjëkundi, thjesht don të të ecë e jotja. Në këtë pikë unë jam më e ndershme së mendoj se po te them diçka që do të të bëjë mirë, paçka se e di qe edhe mund të më gjykosh. Veten s'e di me të mirë se të tjerët, por mendoj se ajo ku unë besoj është një gjë e mirë për të gjithë. A mos t'a them mendimin tim unë tani?
    Me vjen keq por e gjeta teper ofenduese, imponuese menyren si u shprehe dhe vazhdon te shprehesh. Ti mbase thua une jam me te drejten, po kush mendon se nuk eshte se?!
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162

Moj po unë s'të kam gjykuar ty ndonjëherë, kur e paskam bere, unë kam folur për bindjet e mia në jetë, por s'e besoj qe kam gjykuar njeri. Unë po gjykohem per to dhe për herë të parë vendosa që të ju jap përgjigje, a s'lejohem unë t'a bëj këtë gjë?

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Si mundet nje person me titullin "doktor" ne histori, te flase me kaq pacipesi per "sundim legjitim" te nje perandorie, cilado qofte ajo??!!
    Si mundet qe krimbat islamike, nese behet fjale per "keshillat mizore" qe Allahu i jep Muhamedit ne Kuranin "famelarte", çirren per "kontekst historik" te shpalljes, ndersa kur behet fjale per mizorine turke, konteksti nuk eshte i vendit??!!
    Si mundet qe nje "historian" serioz te flase per fe e per zot??!!
    Si mundet qe nje idiot si Milazim Krasniqi, te kete mundesine qe te thote njekohesisht se Osmanet respektuan autonomine e ortodoksise sllave e ortodokse dhe se shpetoi shqiptaret nga asimilimi i po ketyre??!!
    Si ka mundesi qe nje idiot me emer turk e mbiemer serb, si ky palaçoja "historian", te kete kaq hapesire pa as me te voglin ballafaqim me ndonje historian te vertete??!!
    A vertet duhet te mendojme "Kosova=Republike bananesh"??!!
    Jarigas

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar jarigas për postimin:

xfiles (19-02-2014)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Të them të drejtën, ngaqë jam fetare vetë, personalisht çmoj më shumë këto 'trushkulurit' e forumit, se kanë zjarr e devocion në jetë, pavarësisht se në mënyrë perverse, megjithëse mendoj se pjesës tjetër të popullatës I duhen hapur sytë, jeta s'është qejf o qejf ku je. Pra ne këtë pikë jam më shumë shoqe me 'trushkulurit', nuk janë lukewarm dhe të vdekur si shumica këto ditë. Jeta pa pasionin e pastër që vjen nga dashuria për Zotin është e kotë dhe nuk ja vlen. Në këtë pikë lejoheni të gjithë të më suleni, s'kam c'them me shume....
    D.m.th ti ke shok e shoqe fetaret pavaresisht menyres perverse te shfaqjes se besimit te tyre ..me kete bie qe ta kesh pasur shok Bin Laden apo ti kesh shoke keta qe sot ne Irak ne nje sulm vrane 50 njerez ...
    Nuk thone kot ,me thuaj ke ke shok te them se kush je
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

Anëtarësuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162

Po edhe ato o ane njerëz janë, për momentin ashtu I është krisur në kokë. Unë s'po aprovoj se ç'bëjne ata, por është e sigurte qe ata qe janë në fuqi e aprovojne ligje pro homoseksualitetit ose pro abortit në mënyrë absolute nuk janë më të mirë për sytë e mi, madje shumë e shumë më të këqinj, madje janë këto që më katilerine e tyre që shfaqin kur ua imponojnë njerëzve këto lloj gjërash, që i gear më shumë këto që quhen 'terroriste' të bëjnë atë që bëjnë. Nga vendet kristiane duhet të dalë vetëm e mira, se ndoshta këto që kanë 1600 vjet nën zgjedhën e së keqes gjejnë çlirim e paqe e nuk bëjnë ato që bëjnë.

i/e regjistruar Maska e semiku
    Anëtarësuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202

Të them të drejtën, ngaqë jam fetare vetë, personalisht çmoj më shumë këto 'trushkulurit' e forumit,
    Përveç sinqeritetit që shpreh dhe perverzitetit që e pranon,të ka mbetur vetëm të zgjidhesh edhe kundërthënien e fundit : Pse sulmon Krasniqin - të del vëlla ... duhesh ti mbetësh besnik atij.Nuk ka kompromis me devocionin.
    se kanë zjarr e devocion në jetë, pavarësisht se në mënyrë perverse, megjithëse mendoj se pjesës tjetër të popullatës I duhen hapur sytë, jeta s'është qejf o qejf ku je.
    ... pjesës tjetër të popullatës duhet hapur sytë, trushkulurit janë e keqja më e vogël !! haha ...madje trushkulurit i fut në thonjëza,nuk je e sigurtë a janë të tillë ...ske faj vet e pranon që je pjesë e perverzitetit të tyre,me logjikën qenke përshëndetur moti kohë.

Ska faj Milazim taraku,për një grusht me origjinë petrodollarësh - Të bëj lesh,se kam gjetur përshesh : vetëm më përgatitni studion pa kundërshtar, vie menjëherë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga semiku : 18-02-2014 më 22:37

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Si mundet nje person me titullin "doktor" ne histori, te flase me kaq pacipesi per "sundim legjitim" te nje perandorie, cilado qofte ajo??!!
    Si mundet qe krimbat islamike, nese behet fjale per "keshillat mizore" qe Allahu i jep Muhamedit ne Kuranin "famelarte", çirren per "kontekst historik" te shpalljes, ndersa kur behet fjale per mizorine turke, konteksti nuk eshte i vendit??!!
    Si mundet qe nje "historian" serioz te flase per fe e per zot??!!
    Si mundet qe nje idiot si Milazim Krasniqi, te kete mundesine qe te thote njekohesisht se Osmanet respektuan autonomine e ortodoksise sllave e ortodokse dhe se shpetoi shqiptaret nga asimilimi i po ketyre??!!
    Si ka mundesi qe nje idiot me emer turk e mbiemer serb, si ky palaçoja "historian", te kete kaq hapesire pa as me te voglin ballafaqim me ndonje historian te vertete??!!
    A vertet duhet te mendojme "Kosova=Republike bananesh"??!!
    Eeeh more jar.....po ja si mundet !

tungi
    albanish by nature

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897

ne nje pike ka te drejte Krasniqi, qe ne hapesirat shqiptare vazhdon te dominoje mentaliteti komunist i te menduarit e te shprehurit. tek e fundit ai jep mendimin e tije. ne qofte se nuk je dakord injoroje pse i jep kaq shume rendesi? gjithkush ka te drejte te shprehet. Hidheni ne gjyq nese ju ofendoi. Une nuk du me i pa me sy islamiket por nuk tha ndonje gje te kesaj natyre ky miku..

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Diella1;......Po pse mor, kur të bezdisa unë ty qe po me drejtohesh në këtë mënyrë? Unë thjesht dhashë mendimin tim
    Juve personalisht nuk me bezdisni aspak dhe nuk e kuptoj kete reagim te pavlere dhe te pavend qe ke kryer.
    nuk iu imponova njeriu
    Keshtu te duket ty qe nuk iu imponove, por nga ana tjeter ia ke lejuar vetes te perkufizosh ata qe nuk kane pasion per zotin si te pavlere
    Si shpjegohet që juve ju djeg kaq shumë vetëm kur përmendet Zoti,
    Prape ne gabim je,mua nuk me ''djeg'' aspak kur permendet zoti,eshte e drejta e kujtdo te besoje ne zot,ashtu sic eshte e drejta e kujtdo te mos besoje ne te.Perderisa une apo te pafete e tjere nuk te paragjykojne ti nuk duhet t'i paragjykosh ata,pasioni per zotin nuk do te thote e drejte per paragjykim.
    . Kush je ti qe don të më korrigjosh mua,
    Nuk eshte qellimi im te te korrigjoj ty se beson ne zot,perkundrazi te respektoj ty dhe te tjeret per kete,por duhet te kuptoni se nuk keni te drejte te ofendoni (ndoshta pa e kuptuar) apo paragjykoni ata te cilet jane te kundert nga ju,te kundert jo kundershtare.
    ,
    madje unë mendoj qe njerëzit pa gjak si puna jote janë e keqja e këtij kombi..
    .
    Prape duke paragjykuar dhe etiketuar njerezit,te mos besoh ne zot nuk te ben automatikisht ''te pa gjak'',perkundrazi te ben te lidhur drejtperdjet, pa nyje lidhese me kombin.
    Unë jam, edhe unë ekzistoj, s'të lejoj ty qe te me mbivihesh mua, thuaj tënden edhe kaq, por jo qe te me gjykosh
    Qenke ngaterruar shume dhe si perfundim nuk di as ti vete t'i dalesh ne krye diskutimit qe ben.Nuk po te gjykon askush per ate qe je,je ti qe po i gjykon te tjeret per ate qe jane,arrin deri ne piken sa thua ''me mire trushkulurit dhe sharlatanet por qe besojne ne zot sesa normalet qe nuk besojne''
    MOS I NDY TEMAT no name

12. 2 antarët më poshtë falenderuan freeopen për mendimin e shprehur në këtë postim:

jarigas (19-02-2014),mia@ (19-02-2014)

Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •