Diella1 , i paske prekur ne qele ateistet !!! Jam me ty e nderuar , te gjithe ata besimtar-e , qe i ndjekin udhezimet e Jezusit dhe Muhamedit a.s , ne jeten e tyre te perditeshm jane me te afert dhe me te mire se sa te tjeret .
Shembull konkret eshte Milazim Krasniqi i cili e kritikon poezin e cila e quan nje populle kafshe ! Kurse keta te paedukauarit e ofendojne Milazimin pse po e kritikon poezin e Cajupit . O njerez te mendjes vepra e Cajupit po kritikohet dhe denohet , dhe jo Cajupi ! Thirreni mendjes nese e posedoni ate !!!
Ju po ofendoni me fjalet e tua , po beni shpifje , e shpifja ne fe konsiderohet prej mekateve me te medha ! Dhe ata qe shpifin dhe ofendojne te tjeret me se miri tregojne kush jane ofenduesit , dhe cfare feje kane !
P.sh., edhe une jam musliman !
Ndryshuar për herë të fundit nga Ceni-1 : 19-02-2014 më 07:50
“Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu është Islami” (Ali Imran, 19).
UP eshte cerdhe e fetareve e edhe fakulteti i mjekesise e mos te flasim per fakultetet tjera ,jo rastesisht qytetaret e Kosoves i japin Maqedonise 450 milion euro ne vit per sherbime mjekesore ,merre me mend cfare Universiteti eshte tani
Kur ne gjithe boten Universitetet jane vatra te iluminizmit ne Kosove ndodh e kunderta ..maca e kuca behet profesor e doktor ..
There is a special place in hell for women who don't help other women.
Madeleine Albright
Mundet të arsyetohet,por interesi i njeriut është mbi logjikën...mundesh ta bindësh dikë ,por para teje nuk do e pranojë,krenarija është problem.
Mandej logjika nuk është e mjaftueshme nëse pala tjetër nuk ka dituri...paramendo Papën e asaj kohe dhe Galileun.
Në përgjithësi Ska çka të bisedohet për zotin me fetarët,e gjitha është tautologji.Logjikë cirkulare...Zoti egziston për ata që besojnë,e Ti tento me logjikë ti bindësh për të kundërtën.
Por postmodernizmi këtu është i qartë.E vërteta nuk egziston,ajo konstruohet.Kjo është super tani,por ka një problem sepse e mundë besimtarin por ja fut edhe vetes- e delegjitimon edhe pozitën tande !
Logjika nuk është zgjidhje në biseda me ta,por Heshtja.
Dr.House & Çajupi.... Muutilizim Krasniqi
![]()
...o Cajup edhe cmim Nobel te kishe marre perseri do te shanin, keshtu qe RIP...nga ana ime...
p.s. mire qe s'kishte gisht Tosi kesaj here...apo ku i dihet te ardhmes....
Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!
Gjysma te keqes qe nuk e nxorren vllah apo sllav. Te pakten e lane te jete shqiptar![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
ane (19-02-2014)
Krijoni Kontakt