Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 91
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Për: U fyen shumë figura kombëtare,i errdhi rradha Çajupit

Na piu gjakun per 500 vjet dhe ti pyet a eshte normale? Na shkaterroi e na la mbrapa cdo drejtim. U mundua te na shfarroste si komb, historine, gjuhen. I kemi thene e sterthene. S'ja vlen te diskutohet me. Pyetja ime eshte:A jeni normal ju?! Vertet mendoni se do gjeni mbeshtetje ketu nder shqiptar?! Qesharake!! Ka qene derr e kaluar derri!!! A eshte akoma? Kjo duhet te jete pyetja qe ja vlen te diskutohet sot..
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 18-02-2014 më 12:57
    Feelings change - memories don't.

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar mia@ për postimin:

dielli1 (18-02-2014)

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Te gjitha keto qe ke shkruajtur me siper nuk kane aspak lidhje me ate qe po diskutojme. Cajupi eshte nje figure i rilindjes shqiptare dhe nuk po e hedh njeri poshte. Po diskutojme nese eshte normale qe nje popull te quhet ''derr'' apo jo? Kosovaret u perdhunuan e vrane nga serbet por ne asnje tekst shkollor nuk i quan njeri serbet derra. Pra , komenti i Krasniiqit kur e cileson ate fragement si ''idiot'' eshte plotesisht real per vitin 2014. As nuk e diskutoj qe ne kohen e Cajupit nje sharje e tille mund te kete qene ''kalim ne orgazem'' per cdo lexues.
    Jo ore kane lidhje qe cke me te. Por ste pelqen ty se ju mungojne argumentat. Po ta perseris prape dhe me te madhe kete rradhe: NUK DUHET HARRUAR KONTEKSTI HISTORIK !!! Kjo i ve kapakun diskutimit. Fjalet e tjera jane fukarallek. Por nje gje duhet theksuar . Ka ardhur koha qe tokat shqiptare te pastrohen nga milazimat dhe vemjet e tjera qe i bien te njejtes daulle. Nje gjytyrm ketu ne forum me dergon nje mesazh privat:

....milazimi eshte vetem fillimi....klassa intelektuale do ta marre kosoven perpara....islami eshte fee e te dijturve, do te bente mire qe te MESOSH edhe ti pakez nga fundusi i kultures shqiptare muslimane.....se heret a vone nuk do te kesh rruge tjeter, me mire qe tash, ndegjoje kete shokun tend !!!
    Ky mjeran ma quan Milazimin intelektual dhe pjese te nje klase pseudointelektuale. Mjer Kosova per keta se ne Shqiperi nuk i le njeri te ngrene koke. Islami thote eshte feja e te diturve. Domethene Milazimi ne komentin e tij eshte thjesht fetar. Niset nga pozicioni i tij si mysliman dhe jo per te qene politikisht korrekt me shprehje. Jam i sigurt qe nese Cajupi do ishte shprehur me ate gjuhe per cifutet, sot Milazimi do kerkonte te ngrinte permendore te Cajupit ne mes te Prishtines. Intelektual islami? Hajde gallate hajde...

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Darius për postimin:

jarigas (18-02-2014)

i/e regjistruar Maska e Diella1
    Anëtarësuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162

Them qe myslimanëve ju djeg kjo gjë, sepse ajo që kanë sot është një vazhdim i të djeshmes, pra nëse dje ishte 'derr', si na u be sot 'vella'?! Pra, është një vrasje e brendshme e ndërgjegjes për atë që kanë bere dje dhe sytë ju erren kur iu thuhet e vërteta, sidomos kur e lexojnë të thënë në kohën në fjalë që ndjenjat kanë qenë high dhe është kaq e dukshme që nëse dikush kishte arritur të shprehej për një komb në atë mënyrë, keq duhet të ketë qenë puna.

Mos pergjitheso myslimanet shqiptare me 4-5 trushkulur qe lexon neper forum.

Anëtarësuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162

A thua? Po ne fund te fundit këto janë myslimanët e vërtetë, pse kush janë ato që s'cajne kokën për fenë e tyre, se edhe ato, po e morën seriozisht ose do të bëjnë të njëjtën gjë, ose do të vijnë në vete e do t'a lënë si fe fare...

Pikerisht. 99 % e myslimaneve shqiptare jane ashtu sic i pershkruajte ti, se cajne koken per fe dhe se marrin fare seriozisht. 2-3 veta qe llomotisin forumeve nuk perfaqesojne myslimanet shqiptare.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Pikerisht. 99 % e myslimaneve shqiptare jane ashtu sic i pershkruajte ti, se cajne koken per fe dhe se marrin fare seriozisht. 2-3 veta qe llomotisin forumeve nuk perfaqesojne myslimanet shqiptare.
    Ai qe se can koken per fe nuk e quan musliman veten fare .
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    hahahahha

Je i madh. Dmth per ty musliman eshte ai qe se ka haberin nga feja muslimane?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Ndaj serbve sigurisht qe po. Njerez me ndjenja jane dhe ata sikur ti e une. Vetem para disa ditesh kryeministri serb shpetoi nje femi qe ishte shqiptar dhe deklaroi qe ne momente te tilla pak rendesi ka origjina e dikujt.

Mos bej paralelizem mes nje populli dhe nje plehreje kriminel sikur milloshevici. Eshte e pavend!
    Wow... sa modern!

Kur paska kerkuar falje udheheqesia politike apo fetare e Serbise per veprat "individuale te "pleherejes kriminale" Millosheviq kunder shqiptareve dhe Kosoves?

Perndryshe, veprimet e mira dhe te kqija te nje pushteti ne emer te nje shteti dhe kombi jane/behen patjeter edhe pergjegjesi kombetare. Pra, pergjegjesi kolektive e te gjitha pjesetareve te nje kombi. Madje ne raste te caktuara ka edhe rregulla te demshperblimit, i cili nuk paguhet personalisht nga "pleherjeja kriminale", por nga shteti resp. nga te gjithe tatimpaguesit ose nga populli.
    Do te ishte edhe me e mireseardhur per cdo "shtet kriminal" nese veprat e kqija do te mund te individualizoheshin dhe ato te mirat te shoqerizoheshin!
    Gje qe edhe ndodhe, por jo kur jane ne pyetje krime te renda kunder njerezimit.

Kur dikush thote "serbet" ne kontekst te ngjarjeve gjate sundimit racist te Serbise dhe luftes gjate viteve 90-ta, por edhe ne periudha tjera, sigurisht se nuk e ka ne mendje cdo serb te te lindur, te palindur apo te vedekur, por shtetin dhe shoqerine serbe resp. institucionet relevante te shtetit dhe shoqerise serbe. Se sa ndjene pergjegjegjesi secili pjesetare i kombit serb individualisht nuk ka rendesi te madhe. Me rendesi eshte qe instititucionet relevante qe perfaqesojne shtetin dhe shoqerine serbe te pranojne pergjegjesine qe ju takon. Dhe nje akt i tille zakonisht interpretohet edhe si pranim i pergjegjesise nga pjesa dermuese e serbeve, pa pasur nevoje per miratim permes referendumit apo dicka te ngjashme.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 18-02-2014 më 13:40

Anëtarësuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162

Të them të drejtën, ngaqë jam fetare vetë, personalisht çmoj më shumë këto 'trushkulurit' e forumit, se kanë zjarr e devocion në jetë, pavarësisht se në mënyrë perverse, megjithëse mendoj se pjesës tjetër të popullatës I duhen hapur sytë, jeta s'është qejf o qejf ku je. Pra ne këtë pikë jam më shumë shoqe me 'trushkulurit', nuk janë lukewarm dhe të vdekur si shumica këto ditë. Jeta pa pasionin e pastër që vjen nga dashuria për Zotin është e kotë dhe nuk ja vlen. Në këtë pikë lejoheni të gjithë të më suleni, s'kam c'them me shume....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Diella1 : 18-02-2014 më 13:44

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •