"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Nuk ishte llogjika e Cajupit por periudha historike kur ai ka jetuar ajo qe i jep shume kuptim vargjeve te tij. Nuk i gjykon dot sot ato vargje pa patur parasysh kontekstin historik. Perndryshe quhet paaftesi intelektuale dhe deficence mendore gje qe Krasniqi e ka demonstruar me pare ta kete me bollek. Nuk u bene kermat islamike te gjykojne figurat kombetare. Kjo eshte thene me pare dhe vendosur njehere e mire.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Pak rendesi ka llogjika e perdorur prej Cajupit apo periudha historike. Ne kohet e sotme nuk guxon ti mesosh femijeve ne shkolla nje urrejtje te tille ndaj nje shteti te caktuar. Ne kohen e xhaxhit po ashtu konsideroheshe hero te shaje Ameriken , me pas Rusine e Kinen. Sot kohrat kane ndryshuar ndaj dhe nuk guxon te krahasosh nje popull me derra e arinj.
Megjithate une e kuptoj qe eshte e kote te debatosh me ty dhe te tjere si ty ku te gjitha akoma sot e kesaj dite i ndjek nga mbrapa hija e Turkut.
....Qajupin dhe Njerezit e medhenj te kombit,s'ka jeri qe i perul."Perulesine"qe i bene ky"krasniqi"Qajupit,nuk vlen,perkundrazi ky"fare krasniqi perul veten e vet.
M.Krasniqi është i vetëm ne studio dhe flet pa kundërshtarë,me pyetje të parapërgatitura ku udhëheqësi i emisonit e përkëdhel ... kjo mënyrë domozdo është propagandë.
Nektaristët wehabist mblidhen në një studio dhe shpallin një poet atdhetar si idiot - sepse ja paska ofenduar baba sulltanin dhe Turqinë !
Kush duhet ta mbrojë Çajupin nga dijagnozat e intelektualëve me tespih në dorë aka Krasniqi ?
Ta ofendojmë edhe një herë sulltanin
Sulltani - A.Z.Çajupi
Jam sulltan, mbret i vertete,
shok té tjere s’kam ne jete;
gjaketor e zemerderr,
nga frika me bejne nder!
Dola nga fund’ i Azise
si rrebesh’ i perendise:
Vrava, preva e shkretova,
boten me gjak e mbulova!’)
Kur zotova Anadolle,
erdha mora dhe Stambolle,
njerezit i shkova ne thike,
dhe, kush mbeti, rron me frike!...
Jam i keq si egersire,
te urtet jane te mire,
dua te quhem i marre,
po puna te veje bare.
Thera greker e bullgare,
thera ermenet e mjere,
thera sa munda te tjere!
Egersire si ariu,
me fytyre si njeriu,
me dergoi perendia,
qe te vuaj’ njerezia !
.
.
.
ane (18-02-2014),Gentian_gr (18-02-2014),jarigas (18-02-2014)
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
...sipas keti krasniqir me mjekerr,ka ardhur koha qe te ngrem ne piedestal sulltan muratin,ballaban pashen,hamza kastriotin,haxhi qumilin,esat toptanin,rrahman morinen,hoxha shefqetin,e mullate e tjere qe trumbetojne martesa me grate e vellezerve,vajzat e axhes tezes halles etj....E keta ky krasniq me disa turkoarab don te na zhbejne nga rruga kombetare.
Megjithate,ne rastese populli yne shkon rrugen e ketyre maskarenjeve,domosdo qe do shkoj ne gremine...Ndersa une kam mendimin se ketyre djajve nuk u shkon kush pas,perpos"njerezve"me pagese qe paguhen per tradheti dhe terr.Mjergullnajen qe trumbetojne keta djaj,pak kush e perkedhel,perpos trdhetareve dhe te paguarve.
Krijoni Kontakt