Po mire kujt i prish pune se ēfare grupi etnik i perkiste Nane Tereza?
Po nuk mjaftonte qe ajo e quante veten shqiptare? - Pra edhe e bota mbare e njeh per te tille!
Po nuk na nderoi Nane Tereza me teper se gjithe shqiptaret bashke..., flas per ata "puro gjak shqiptari"
qe shume ende sot dergjen burgjeve neper Evrope e Amerike..., flas per djem e vajza shqiptar "PURO"!
Neve bota, sot per sot dhe per nja dy dhjetevjeēare akoma, na njeh per trafikante, droge, armesh, prostitutash, hajdutesh, e kusurin u'a le juve!
Sot na u shtroka nje debat qe bie era e vjellte e nje te deuri..., na nderoi ajo gura e vogel ne shtat, popr e madhe ne zemer! aq sa mijera shpetare
nuk e kane bere ne njezet e pese vjet e ketej!
Hajde mbushuni! Mos hidhni helm kudo, pasi po shkaterroni imazhin tuaj si komb, kur flisni kodra mbas bregut, mir qe nuk na kuptojne bota.........

Por me habit ky insistim i nje teme si kjo, po pse ore nuk jane ēaponet shqiptare, pse mos jane me shqiptare jevgjiterit,gabelet, magjypet,!?
Me habisin tipa qe kerkojne ne disa tema tu mveshin kombesi shqiptare "fryteve te perdhunimit anadollak"..., aborteve qe edhe kur shkruajne sikur flasin harapēe,
por qe kur bie fjala per Nene Terezen ose Gjegj Kastriotin, dalin me daulle e bertasin si te marre qe keta jane te vetmit shqiptar, kurse nene Tereza dhe Kastriotet -jo!
Shqiptar eshte kush do te miren e Kombit tone! Kush na perfaqeson me realizem dhe na nderon, kush kontribuon per Atdheun tone, ndaj mund te jesh nga do te jesh,
por ta meritosh me teper se neve vet shqiptaret "puro", emrin shqiptar..., Zoti ta falt ate emer qe njerez si nena Tereze dhe Janullatos, na e ngrejne lart emrin shqiptare!
Bota na konsideron akoma, prej ketyre, prej veprave te tyre, jo prej mijera e mijera gangstereve dhe prostitutave, nder burgjet e Peredimit!
Kaq, kush ka te thoje dy fjale me vend, urdheroni, por mos merrni flake si pushka e jevgut...,pasi shqiptar te ben dashuria per shqiptarin dhe jo te lindesh si i tille!!!
Une dhe shume mijera bashkekombes te tjere, nuk kemi kontrubuar as sa 1/100 % e nenes Tereze dhe Kryepiskopit Janullatus..., ka edhe te tjere, por qe u sollen argumente per keta...
Turp per juve qe i mbani ison, atyre leshkove qe urrejne ēka eshte ME TE VERTETE SHQIPTARE! Kontributi dhe emri i paster, ky eshte nje nga vrtytet qe u kerkohet nje shqiptari, jo thashe e themet...
Bejini pyetjen vehtes; Po ēkam bere une me shume per Shqiperi? - Se keta qe po diskutojme, qe vertete u perkasin ertnive te tjera, por qe jane me shqiptar se une, qe vetm faqen u kam nxire neper bote!
Pastaj kemi guxim e flasim lart e posht, sikur na kane ven neve gjykates me peshore ne dore, kush eshte dhe kush nuk eshte, kush eshte me shume e kush me pak, shqiptar! bah, ē'fare skandali!
Krijoni Kontakt