Close
Faqja 9 prej 27 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 269
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Për: Hoxha shqiptar omer bajrami arsyeton martesën me vajzën e axhës

....hapesi i temes ka bere nje gabim ne titull,ngase ne vend te fjaleve hoxha shqiptar.........eshte dashur te jete:hoxha qe zhvesh islamin omar bajromi,ehhehe...Bashkesija islame,do te duhej te reagonte menjehere kundrejt keti hoxhe qe"neperkemb"islamin.Ky hoxhe,ne fakt me vetedije apo pa vetedije,me paraqitjen e tij perpara xhematit,ja ka"zbardh faqen"islamit.Tani me reagimin e keti e hoxhe dhe te shume te tjereve qe predikojne marrinat e islamit po i bejne dem fese muslimane,prandaj biki e bishi duhet te largoj hoxhet e tille dhe te mos i tregojne xhematit budallakite se i ka kurani,sepse ndryshe do te ngelen edhe pa kete pakez xhemat te thjesht dhe te paguar qe kan,heheheh....E per hoxhet kam nje keshille(se"ndoshta"ka edhe hoxhe ketu e me degjojne)mos ju predikoni shqip xhematit se ju merr vesht e ikin pastaj,mbajeni gjuhen e allahut ne predikime,se gjuha e kaurreve eshte e mallkuar,heheh...Pra,predikoni arabisht,e atehere edhe me ...me i shajt keta veq bijn shehadet,hehehhe...Se po niset me ju kallxu sheshit budallakite e kuranit krejt kan me ju hik eheheh...

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga Cen Durimmadhi Lexo Postimin
    O Nuh te lutem ma beso se une (kete punen e Muhamedit qe ka marre vajzen e halles) nuk e kam ditur, pra une ne fillim e kam shtruar si pyetje (pasi e lexova diku, por me thane te verteten nuk mund ta besoja).
    Prej pergjigjes kam mbetur i shokuar, si ka mundesi qe nje individ i tille te kete mbi 1 miliard ndjekes te ideologjise ose fese se tij!!
    Zoti te ruajt or NUH! Nuk di me te veretet se cfare te them, vjen nje moment kur njeriu ndjen vetem keqardhje!
    Kjo ka te beje me inteligjencen emocionale tenden, me kultivimin e kultures ne shtepi !!!; per sejcilin njeri, qe ndegjon dic te tille per se pari here eshte "shokuese" !!!. Ki "shok" aman vjen si refleks instinktiv !, ti thjeshte FRIGOHESH, sepse nuk e njeh problemin qe te shfaqet !

Meso dhe do te kuptosh, se pjesa dermuese e njerezise lidhet ne kete forme (pra, martese ne gjak, tash e 50 vjet e kendej kemi LUKSIN te zgjedhim, dhe kete, vetem ne vendet urbane me infrasturkture, atje ku ecet me gomare perpos nje aranzhamanti mes familjeve mbetesh me hashimin ne dore, ose me capen ose dhine), dhe se ne shumicen e rasteve nuk eshte ceshtje LUKSI, por ceshtje nevoje.
    Ku eshte dallimi me nje martese ne brezin e dyte dhe nje martese ne brezin e shtate ???.........po si njera, si tjetra jane martesa gjaku !!!, duke e dijtur domethenjen e FISIT nder shqiptaret, o ne brezin e dyte, o ne brezin e shtate, PRAP martohesh ne gjak..................dallimi eshte se martesa ne brezin e shtate eshte "shoqerisht" e PRANUAR, kurse ne brezin e dyte JO !!!; pra, behet fjale per nje KONSENS, kurse ne sot brezin e shtate e KUPTOJME, kurse brezin e dyte NUK E KUPTOJME ngase e kemi te kultivuar vetem efektin, jo gjenezen. Andaj, edhe "shokimi" i jot sipas cdo norme nuk duhet te zgjate me shume se TRE DITE.

Kjo nuk do me thene se shqiptaret tash nga ajo dite kur TI, Cen Durrimmadhi, do ta kuptosh martesen ne gjak, edhe do te martohen.................edhe pas 600 vjet kulture islame, nder shqiptaret musliman nuk praktikohet martesa ne gjak, ASKUNDI !!!, dhe kjo te deshmon qarte dhe bindshem, se islami i shqiptareve eshte pikerisht islam i SHQIPTAREVE, dhe i askujt tjeter !...se paku per ata qe kuptojne....

Profeti i muslimaneve me martesen me Zejnepen ka thyer nje TABU te rrende shoqerore !!!, islami ka THYER ne pergjithesi TERRESISHT strukturen shoqerore te arabeve te shek. 7..........Muhamedi alejhiselam ka bere REVOLUCION rrenjesore o burr i dheut.........ajo qe ka bere AI, dhe kete qe kupton ti, jane si dielli me henen large njeri tjetrit !!!, pra, me shume se te te keshilloje qe te lexosh dhe mesosh, nuk mund te te them !!!, nese aman ke ardhe ketu vetem qe te vertetohesh ate qe paraprakisht e ke ndermend, atehere je gabim !, futu me mire ne ndonje nenforum tjeter !

tung

Ne trojet ku jam linde une (pollog dhe rrethine), martesa edhe mes kojshive (pa lidhje gjaku), edhe ate, familje qe kane jetuar diku para 100 vjet prag ne prag, eshte e PAMUNDUR !!!
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e semiku
    Anëtarësuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    O ti "unë", apo semik shkupi, apo rol kumanova (qe tentojke me ma kthyer me te njejten monedhe)......po e paske tepruar bre !!!.....nga nje idee originele paske dal ne SPAM klassik.....

tungi

PS:

Se kam "fansa" e dije, aman se kame kaq fansa te "flaket", saqe edhe gjumin e nates jav paskam prishe, kete se kam dijt !!!....kerkoj ndjese !
    Nuk jam une,ore ... mua Ti nuk me je interesant ne asnje pikepamje,e lere me te ta vjedhi nofken.
    Pervec shizik qenke edhe paranojak !

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetë se di.... :)
    Postime
    808

Citim Postuar më parë nga Mus_Nuha Lexo Postimin
    Kur nuk din se CKA me fole, kur te harxhohet fjalori, ateher thjeshte LARGOHU nga tema..........kurse, me i mbyll syte, me i fut GISHTAT ne vesh, dhe me belbezu "tralala tralala tralala" nuk ta largon inkompetencen dhe fundamentalizmin ne cdo shkrim me te cilin na dhunon syte dhe intelektin....

Ty nuk te kushtezon askush te MERRESH me Profetin MUHAMED, por je i veteimponuar, saqe edhe signaturen e paske indoktrinuar.....pra, edhe ketu e rren vetveten.....ti miresh me profetin ndoshta edhe ne gjume....shpresoj per veten time vetem mos te dale ne ENDERRA te dyshimta, se ju te kishes jeni pakez perverza per nga NATYRA.....

O ti "unë", apo semik shkupi, apo rol kumanova (qe tentojke me ma kthyer me te njejten monedhe)......po e paske tepruar bre !!!.....nga nje idee originele paske dal ne SPAM klassik.....

tungi

PS:

Se kam "fansa" e dije, aman se kame kaq fansa te "flaket", saqe edhe gjumin e nates jav paskam prishe, kete se kam dijt !!!....kerkoj ndjese !

Woooww Nuh musa po hahet me Mus nuhën...... Epic.....LMAO
    Shqiptari që derdhë gjak shqiptari nuk meriton të quhet shqiptarë

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Kjo ka te beje me inteligjencen emocionale tenden, me kultivimin e kultures ne shtepi !!!; per sejcilin njeri, qe ndegjon dic te tille per se pari here eshte "shokuese" !!!. Ki "shok" aman vjen si refleks instinktiv !, ti thjeshte FRIGOHESH, sepse nuk e njeh problemin qe te shfaqet !

Meso dhe do te kuptosh, se pjesa dermuese e njerezise lidhet ne kete forme (pra, martese ne gjak, tash e 50 vjet e kendej kemi LUKSIN te zgjedhim, dhe kete, vetem ne vendet urbane me infrasturkture, atje ku ecet me gomare perpos nje aranzhamanti mes familjeve mbetesh me hashimin ne dore, ose me capen ose dhine), dhe se ne shumicen e rasteve nuk eshte ceshtje LUKSI, por ceshtje nevoje.
    Ku eshte dallimi me nje martese ne brezin e dyte dhe nje martese ne brezin e shtate ???.........po si njera, si tjetra jane martesa gjaku !!!, duke e dijtur domethenjen e FISIT nder shqiptaret, o ne brezin e dyte, o ne brezin e shtate, PRAP martohesh ne gjak..................dallimi eshte se martesa ne brezin e shtate eshte "shoqerisht" e PRANUAR, kurse ne brezin e dyte JO !!!; pra, behet fjale per nje KONSENS, kurse ne sot brezin e shtate e KUPTOJME, kurse brezin e dyte NUK E KUPTOJME ngase e kemi te kultivuar vetem efektin, jo gjenezen. Andaj, edhe "shokimi" i jot sipas cdo norme nuk duhet te zgjate me shume se TRE DITE.

Kjo nuk do me thene se shqiptaret tash nga ajo dite kur TI, Cen Durrimmadhi, do ta kuptosh martesen ne gjak, edhe do te martohen.................edhe pas 600 vjet kulture islame, nder shqiptaret musliman nuk praktikohet martesa ne gjak, ASKUNDI !!!, dhe kjo te deshmon qarte dhe bindshem, se islami i shqiptareve eshte pikerisht islam i SHQIPTAREVE, dhe i askujt tjeter !...se paku per ata qe kuptojne....

Profeti i muslimaneve me martesen me Zejnepen ka thyer nje TABU te rrende shoqerore !!!, islami ka THYER ne pergjithesi TERRESISHT strukturen shoqerore te arabeve te shek. 7..........Muhamedi alejhiselam ka bere REVOLUCION rrenjesore o burr i dheut.........ajo qe ka bere AI, dhe kete qe kupton ti, jane si dielli me henen large njeri tjetrit !!!, pra, me shume se te te keshilloje qe te lexosh dhe mesosh, nuk mund te te them !!!, nese aman ke ardhe ketu vetem qe te vertetohesh ate qe paraprakisht e ke ndermend, atehere je gabim !, futu me mire ne ndonje nenforum tjeter !

tung

Ne trojet ku jam linde une (pollog dhe rrethine), martesa edhe mes kojshive (pa lidhje gjaku), edhe ate, familje qe kane jetuar diku para 100 vjet prag ne prag, eshte e PAMUNDUR !!!

Nuh_Musa,

dmth. taj e arsyeton Muhamedin, se martesa e tij me Zenepin gruajen e djalit te tij te adoptuar, ka qene nevoje dhe jo lluks!

Nashi ti shtroj tije, nja dy pietje sepse e verejta se po cirresh edhe me terma t'shashtrisun si inteligjence emocionale, e le ta shofim se si pergjigjesh taj me inteligjenca t'shashtrisuna emocionale:

- Po si pati nevoje Muhamedi, me e marre gruan e djali te adoptuar (si e pati emrin ai harapi tjeter), kur i pati edhe ni traktor gra tjera (Ajshen, Majmunen, Makbulen, Hatixhen, Hysnijen, Tepsijen, etj...)?
    - Si ka mundur Muhamedi t'ia marre gruan djalit te tij te adoptuar, kur nje inteligjence e shendoshe e njeriut normal, perkujdeset ndaj nje femiu te adaptuar me shume sesa ndaj femiut te vet, sepse ka dhembshuri me shume me femiun e adoptuar?

Nese nje njeri i ben keto gjera, nje mendje e shendoshe i logjikon keto gjera, dhe del ne konkluzion se ai njeri eshte i pjerdhur ne koke, dhe pike.
    Cfare na thua, tyve Nuh Musa ka kjo gje t'beje me ndonje profeci, sic cirren keta majmunat mjekrroshe, duke thurur hadithe harapce t'moralit?

Sipas meje, nese Mahmuti do te ishte profet, do vepronte kshu:
    - Mahmuti si profet nga dhembshuria, do ia jipte djalit te tij te adoptuar (Hafizit), gruan e tij Zenepin (edhe nese Zenepi do ishte gruaja e Mahmutit dhe s'do kishte fare gra tjera ne kete bote).

E kuptove o taj?

Hajt, ding dang dong.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar hot_prinz për postimin:

Cen Durimmadhi (19-12-2013)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga hot_prinz Lexo Postimin
    Nuh_Musa,

dmth. taj e arsyeton Muhamedin, se martesa e tij me Zenepin gruajen e djalit te tij te adoptuar, ka qene nevoje dhe jo lluks!

Nashi ti shtroj tije, nja dy pietje sepse e verejta se po cirresh edhe me terma t'shashtrisun si inteligjence emocionale, e le ta shofim se si pergjigjesh taj me inteligjenca t'shashtrisuna emocionale:

- Po si pati nevoje Muhamedi, me e marre gruan e djali te adoptuar (si e pati emrin ai harapi tjeter), kur i pati edhe ni traktor gra tjera (Ajshen, Majmunen, Makbulen, Hatixhen, Hysnijen, Tepsijen, etj...)?

- Si ka mundur Muhamedi t'ia marre gruan djalit te tij te adoptuar, kur nje inteligjence e shendoshe e njeriut normal, perkujdeset ndaj nje femiu te adaptuar me shume sesa ndaj femiut te vet, sepse ka dhembshuri me shume me femiun e adoptuar?

Nese nje njeri i ben keto gjera, nje mendje e shendoshe i logjikon keto gjera, dhe del ne konkluzion se ai njeri eshte i pjerdhur ne koke, dhe pike.
    Cfare na thua, tyve Nuh Musa ka kjo gje t'beje me ndonje profeci, sic cirren keta majmunat mjekrroshe, duke thurur hadithe harapce t'moralit?

Sipas meje, nese Mahmuti do te ishte profet, do vepronte kshu:
    - Mahmuti si profet nga dhembshuria, do ia jipte djalit te tij te adoptuar (Hafizit), gruan e tij Zenepin (edhe nese Zenepi do ishte gruaja e Mahmutit dhe s'do kishte fare gra tjera ne kete bote).

E kuptove o taj?

Hajt, ding dang dong.
    sherri i ketij postimi rash ne pozite te palakmueshme para nje klienti ,assesi smundja ta kontrolloja veten nga e qeshura sado mundohesha

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    sherri i ketij postimi rash ne pozite te palakmueshme para nje klienti ,assesi smundja ta kontrolloja veten nga e qeshura sado mundohesha
    ti po qesh por une jam teper i shqetesuar per shendetin e disa anetarve te forumit (nuk dua te permend emra!)!
    Allahu ekberr hiqni preket se u err!

i/e regjistruar Maska e beta85
    Anëtarësuar
    20-03-2009
    Postime
    137

Omer Bajrami ky imam imoral dhe soji tij duhet shporrur nga trevat shqiptare!

Disa hoxhë që predikojnë në xhami të ndryshme në viset shqiptare, e që ligjëratat e tyre më pas hedhen në rrjetet sociale, kanë kaluar çdo normë morale të shoqërisë sonë në emër të intepretimeve rigjide të islamit,keshtu imami i radhes qe shkakton skandal eshte nje kreten imoral ,nje psikopat ,nje mbetje aziatike i quajtur Omer Bajrami ky arabofil mes kanalit yutube flete marrezira .

Kështu hoxhë Omer Bajrami, në një video në Youtube, arsyeton martesat me vajzën e axhes apo të hallës. Sipas tij, Profeti nuk e ka bërë haram këtë lloj martese; sipas tij, haram është vetëm martesa me vajzën tende por jo edhe me rrethin e afërt familjarë..

Feja shqiptarit eshte shqiptaria ,as nuk eshte Vatikani as nuk eshte Meka latinishtja dhe arabishtja ,na jemi shqiptar dhe kemi te drejte zakonore e cila ika rregulluar te gjitha pa fete fare ,dhe nuk paska pasur faj imadhi Enver Hoxha qe ka ndaluar fete dhe primitivizmat e ndyra ,kurre te mira nga fete nuk kemi pasur veq urrejtje ,erresire dhe budalliqe .

Nje grup imamesh hoxhallaresh berlloga talebanista ne Shqiperi ,dhe ne Kosove e Maqedoni ne veqanti qe 14 vite po propagandojne nje islam ndryshe ,po rekrutojne rini per Siri ,,po fyejne personalitetet kombetare po nxisin urrejtje nderfetare mes popullit shqiptar tipat e Irfanit ,Omarit dhe Shefqet Krasniqit .Keta mjekragjinje te ndyre jane armiq te kombit shqiptar dhe rrezik permanent per ne ,po qe se nuk i luftojme keto jashteqitje aziatike sepse heshtja nuk na ben nder as popullit dhe as institucioneve elitave .Islam kemi me qindra vite ne trevat shqiptare po kurre nuk jemi martuar mes veti ne madje madje edhe motrat e shokeve nuk ikemi marre per respekt e ky pervers imoral bene apel tilla ,Na hiqen moralshem keta tipa hoxhallaresh e jane njerezite me te ulet qe ka pas shqiptaria .

Vahabizmi ,ekstremizmi fetar shkuarjet ne Siri manipulimet me rinine tone po ndodhin nga keta horra po shfrytezojne varferine krizen qe rekrutojne njerez vobeket dhe paarsimuar ne kauzen e tyre te mbrapshte te financuar nga Serbia ,Rusia ,Irani ,Turqia etj te cilet hiqen engjuj e ne fakt jane vrases ,imoral dhe antishqiptar ne zotin dhe marrezite dhurate e miliardat investime ne Serbi i bejne bota arabe dhe Turke .

Keta idiota i gjen kudo skutave qyteteteve e fshatrave tona me helm ne goje imoralitet ,ndyresi athere kur eshte fyer SKENDERBEU ,NENA TEREZE ,UCK -ja populli u dasht me reaguar mi zhdep dru keta kriminela qe tentojne perdhosin cdo gje shqiptare .dhe BIK hesht hesht Naim Ternava ,hesht policia intelegjenca e cila do duhej ta luftonte kete fenomen ndyre .qe po rritet dhe mund na qoj drejt nje lufte nese nuk goditet ashper ky soj imamesh pederastish .

Keta e kane hak veq dajakun dhe mi derguar ne Mongoli .
    Shqiptari u krenua per moral e keta na proklamojne imoralitetin ,dhe ky rrjet mafioz mjekragjinjesh duhet shporrur nga trevat shqiptare .dhe duhet burgosur urgjentisht dhe tokat tona duhet deislamizohen ,deturqizohen,dehelenizohen,de krishtezohen mjafton jemi shqiptar.

http://preshevasot.info/2013/12/19/o...vat-shqiptare/

10. Anetarët më poshtë kanë falenderuar beta85 për postimin:

Cen Durimmadhi (20-12-2013)

i/e regjistruar Maska e beta85
    Anëtarësuar
    20-03-2009
    Postime
    137

Profeti i muslimaneve me martesen me Zejnepen ka thyer nje TABU te rrende shoqerore !!!, islami ka THYER ne pergjithesi TERRESISHT strukturen shoqerore te arabeve te shek. 7..........Muhamedi alejhiselam ka bere REVOLUCION rrenjesore o burr i dheut.........ajo qe ka bere AI, dhe kete qe kupton ti, jane si dielli me henen large njeri tjetrit !!!, !

E arsyeton nje marrezi qe beri Muhamedi, njeher ja mori nenen (djalit te adabtuar) e pastaj ja mori edhe gruan ani pse e kishte vajze te halles. Ja mori njeriut gruan dhe e la me gishta ne goje. Lere bre me ato fjale boshe, cfar revulucioni me fukarane, ja mori gruan sepse ajo ishte e bukur dhe shume e pasur, por lej fjalet kote se duhet te keni turp, se paku mos e arsyetoni kete marrezi.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga beta85 Lexo Postimin
    Keta idiota i gjen kudo skutave qyteteteve e fshatrave tona me helm ne goje imoralitet ,ndyresi athere kur eshte fyer SKENDERBEU ,NENA TEREZE ,UCK -ja populli u dasht me reaguar mi zhdep dru keta kriminela qe tentojne perdhosin cdo gje shqiptare .dhe BIK hesht hesht Naim Ternava ,hesht policia intelegjenca e cila do duhej ta luftonte kete fenomen ndyre .qe po rritet dhe mund na qoj drejt nje lufte nese nuk goditet ashper ky soj imamesh pederastish .

Keta e kane hak veq dajakun dhe mi derguar ne Mongoli .
    Shqiptari u krenua per moral e keta na proklamojne imoralitetin ,dhe ky rrjet mafioz mjekragjinjesh duhet shporrur nga trevat shqiptare .dhe duhet burgosur urgjentisht dhe tokat tona duhet deislamizohen ,deturqizohen,dehelenizohen,de krishtezohen mjafton jemi shqiptar.

http://preshevasot.info/2013/12/19/o...vat-shqiptare/
    Ja hangt leshin ky qeli Hoxhë Omer Berishës !

Po c'eshte ky shkrim qe kalon çdo norme te etikes morale keshtu ? Gjuha i'u thaft ketij barkathati qe kerkon debimin e muslimaneve nga keto troja ! Po qe eshte burre, le t'dalin haptas ne mejdan, dhe do e shohin populli se kë ko do e bart te themi shkurt keshtu,... në rrotën e s'emes !
    … ///

Faqja 9 prej 27 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •