Close
Faqja 8 prej 27 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 269
    Afrimi po revolucionohet Maska e Mus_Nuha
    Anëtarësuar
    18-12-2013
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    13

Për: Hoxha shqiptar omer bajrami arsyeton martesën me vajzën e axhës

Citim Postuar më parë nga Pirate of Love Lexo Postimin
    bin aber gar nicht mit deinem Antwort zufrieden. Die Frage war konkret dhe çdo tentim ta arsyetosh dhe interpretosh me islamin, vetem se e bene ti vie era stervine. Per mendimin tim, kjo qe ka thene ai debil, do duhej te kishte pergjigje te prere, qe ato jane idiotizma shtazarake dhe do duhej nje distancim i qarte i prere nga idiotizma te tilla.
    Eine Sprache ist niemals genug.....JO, nuk ka patur ne cdo kohe "hoxhollare" te ketij LLOJI qe predikojne sot. HOXHA i sodit ka qene ne kohet e mehershem ne HIRARKINE e ulemave, e atyre qe kane qene KOMPETENTvper ndarjen e ditunise, ne rrangung e ulet, se paku pas shejhulislamit, muderrizit, muftiut, kadiut.....kurse sa i perket edukimit mbi KOMPETENCAT sociale ai ne asnje moment nuk ka qene kompetent. Edukimi eshte ndare ESKLUZIVIKISHT nga kryefamiljaret (sistemi patriarkal) dhe eshte percjelle nga brezi ne brez, baze i kesaj ka qene, dhe eshte, rrendi shoqerore sipas sheriatit te rritit hanefi.

Tjeter mesele eshte se kjo FORME e edukimit nga kjo VIDEOJE, a eshte e pershtathsme ne kohet moderne sa i perket EFIKASITETIT (prap konotacion pozitiv) per ta arrijt qellimin qe e ka. Dhe tejet tjeter mesele eshte realiteti ne TERREN, se BURRAT qe i martojne kusherinat e tyre ne asnje forme nuk i referohen, as ne periferi, asaj qe kontacioni e ka ndermend. Andaj edhe te dhash repliken !!!
    Ti e nxjer aforizmen nga KONTEKSTI dhe e servon me nenvizime tendecioze !!!
    Biznesi eshte Jeta....dhe suksesi te vjen falas !

Afrimi po revolucionohet Maska e Mus_Nuha
    Anëtarësuar
    18-12-2013
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    13

Citim Postuar më parë nga Cen Durimmadhi Lexo Postimin
    Po per cfare feje per cfare besimi mund te flasim ketu kut vete "profeti" i tyre ka praktikuar incestin!? Te ky "profet" i ka rrenjet edhe urrejtja e tmerrshme per grate qe ka ne pergjithesi islami si fe!
    Dhe "filozofet" tane shqetesohen per 99% e myslymaneve ne Shqiperi!!! Amon mer amon, po kur ta marrin vesh ata 99% se muhameti ka kapur vejzen e halles se tij (!) cfare do thone keta shqiptare mer amon! A do e kene injorancen dhe perultesine e perfajqesuar ketu nga Kosova per ta ngrene trupin me buke!? Une them se jo kurre!
    Kur nuk din se CKA me fole, kur te harxhohet fjalori, ateher thjeshte LARGOHU nga tema..........kurse, me i mbyll syte, me i fut GISHTAT ne vesh, dhe me belbezu "tralala tralala tralala" nuk ta largon inkompetencen dhe fundamentalizmin ne cdo shkrim me te cilin na dhunon syte dhe intelektin....

Ty nuk te kushtezon askush te MERRESH me Profetin MUHAMED, por je i veteimponuar, saqe edhe signaturen e paske indoktrinuar.....pra, edhe ketu e rren vetveten.....ti miresh me profetin ndoshta edhe ne gjume....shpresoj per veten time vetem mos te dale ne ENDERRA te dyshimta, se ju te kishes jeni pakez perverza per nga NATYRA.....
    Biznesi eshte Jeta....dhe suksesi te vjen falas !

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Talking Për: Hoxha shqiptar omer bajrami arsyeton martesën me vajzën e axhës

Citim Postuar më parë nga Mus_Nuha Lexo Postimin
    Eine Sprache ist niemals genug.....JO, nuk ka patur ne cdo kohe "hoxhollare" te ketij LLOJI qe predikojne sot. HOXHA i sodit ka qene ne kohet e mehershem ne HIRARKINE e ulemave, e atyre qe kane qene KOMPETENTvper ndarjen e ditunise, ne rrangung e ulet, se paku pas shejhulislamit, muderrizit, muftiut, kadiut.....kurse sa i perket edukimit mbi KOMPETENCAT sociale ai ne asnje moment nuk ka qene kompetent. Edukimi eshte ndare ESKLUZIVIKISHT nga kryefamiljaret (sistemi patriarkal) dhe eshte percjelle nga brezi ne brez, baze i kesaj ka qene, dhe eshte, rrendi shoqerore sipas sheriatit te rritit hanefi.

Tjeter mesele eshte se kjo FORME e edukimit nga kjo VIDEOJE, a eshte e pershtathsme ne kohet moderne sa i perket EFIKASITETIT (prap konotacion pozitiv) per ta arrijt qellimin qe e ka. Dhe tejet tjeter mesele eshte realiteti ne TERREN, se BURRAT qe i martojne kusherinat e tyre ne asnje forme nuk i referohen, as ne periferi, asaj qe kontacioni e ka ndermend. Andaj edhe te dhash repliken !!!
    Ti e nxjer aforizmen nga KONTEKSTI dhe e servon me nenvizime tendecioze !!!

O perseri i ike pergjigjes, nejse si e kuptova ate hierarkine qe e spjegove, ky hoxha po i bie sikur te kete qene polic trafiku sipas rangut, trapoline koti, qe ja ka futur kot se koti.

Nuk e dha pergjigjen, por po me duket qe me mire me ik ke forumi i ateistave, bile po sjellin kohe pas kohe ca foto seksi me tu kenaqur shpirti e hajt, se ketu juve harapve me ju degjuar, e sillni njeriun shkretirave te fjaleve sikur ato te saharase e qe nuk i mbetet njeriut tjeter, o ti hip deves per te ikur prej shkretetires, o ka per te vdekur edhe per uje hahahahah
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2009
    Postime
    142

Oj shtaz ti e Qin edhe nanen tane e kusherirat per para. Rrac e shpifur po cfar shqiptari mo eshte ky a cka ka te beje me shqiptarin ky gabel. Ropt e shpis o shtaz ti.....ty e gjith ktyre hashkalive qe te paskan kaq idol ne ket forum. Sjeni me pak as me shum se kopila gabel te mbetur ne tokat shqiptare dhe sherbtor te rusit e xhihadistave

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Killer-Katili për postimin:

Cen Durimmadhi (19-12-2013)

i/e regjistruar Maska e beta85
    Anëtarësuar
    20-03-2009
    Postime
    137

Rrahjen e gruas e ka bere hallall allahu..!

7. 2 antarët më poshtë falenderuan beta85 për mendimin e shprehur në këtë postim:

Cen Durimmadhi (19-12-2013),dielli1 (19-12-2013)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Citim Postuar më parë nga beta85 Lexo Postimin
    Rrahjen e gruas e ka bere hallall allahu..!

....A po"hoxhe dukat qenka"hahhahah....Hapni syte ore terrina,se terrin qe na e mbolli osmanija mongoloturkoarabe,na sakatoj,na shnjerzoj,na shkulturoj(na shkuli me rrenj kulturen),na la pa Atedhe,na beri qe te shkelim RRENJET TONA_TRUNGUN TONE,historine tone te lare me GJAK ARBERORESH....Pra,thjeshtopulli yne duhet te vetedijesohet se keto mbeturina arabe sot e gjithe diten po mundohen te na shkaterrojne si popull i lasht.Populli YNE,ka kulturen e vet qe e dallon prej shtazeve araboturke.Populli YNE eshte Europian,i ka dhene shume figura Perendimit me te cilin perandorija e eger na pati ndare per kater shekuj e gjysme.Megjithate mesimet e ketyre jevgjeve araboturkomongol te cilet predikojne veprime shtazarake,nuk do ti pranoj asnjehere populli Yne qe ka traditat e veta kulturen e vet,zakonet e veta
    ....Thjesht,nuk ka me thjeshte ta kete marr muhameti e muhamedanet tjere qiken e dajes,tezez,halles,axhes,etj.Porse nje gje te tille nuk do ta bejme neve qe jemi bijt e KASTRIOTEVE,e qe kam besimin qe te tillet jane shumica e vendeve tona,e keta qene arabotuq le te lehin sa te duan...

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga Cen Durimmadhi Lexo Postimin
    Pyetja:
    sipas kuranit : Profeti Muhamed a eshte martuar me vajzen e halles se tij me Zejnepen?
    Dhe a ka qene Zenepja edhe ish-gruaja e djalit te adoptuar nga Profeti pra ish-gruaja e Zaidit?

Une me te vertete nuk e dija kete fakt! Kur profeti i tyre ka bere vete inces dhe ne ketu vazhdojme e diskutojme ende me ndjekesit e kesaj ideologjie te sjelle ne fund te fundit me dhune nga pushtuesi.....
    NO COMMENT!
    Po mire bre cen durimmadhi, pse parashtron pyetje sugjestive ???........deshe me ja vertetuar vetvetes nje te vertete te pamohueshme per ti, apo deshe me me indoktrinuar mua ???.......pse gjithe ki mund ???

tungi

PS:

Adoptimi ne islam eshte i lejuar, me dallimin rrenjesore, se i adoptuari nuk e trashegon baben ligjore, por vetem gjaku. Islami e propagon per model shoqerore formulen "gjaku eshte me i trash se uji"...........nje realitet qe ne shqiptaret e njohim me se miri....ndoshta edhe ki fakt na ka bere me te adaptueshem per kulturen islame.....askush si islami nuk e mbeshtet dhe kultivon ceshtjen e FISIT (nder arabet nje kulture e kultivuar me MIJERA VJET).....nga aspekti sociologjik kjo politike eshte shume me efikase per harmonine e nje shoqerie, ngase e perdore inteligjencen emocionale per rritje te sigurise se brendshme. Krijohen mvaresi emocionale, qe me kohen kalojne ne instinkte, ne automatizma. Ndoshta ne shqiptaret jemi TOLERANT ne aspektin fetare pikerisht duke ju mbeshtet kesaj mvaresise se gjakut....si kultura e krishtere si ajo islame e propagojne po kete politike te gjakut.....dhe se eshte fakt i gjalle, se nder shqiptaret njihen si deget e krishtera si deget muslimane te fiseve....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Nuh Musa : 19-12-2013 më 05:50
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga Mus_Nuha Lexo Postimin
    Kur nuk din se CKA me fole, kur te harxhohet fjalori, ateher thjeshte LARGOHU nga tema..........kurse, me i mbyll syte, me i fut GISHTAT ne vesh, dhe me belbezu "tralala tralala tralala" nuk ta largon inkompetencen dhe fundamentalizmin ne cdo shkrim me te cilin na dhunon syte dhe intelektin....

Ty nuk te kushtezon askush te MERRESH me Profetin MUHAMED, por je i veteimponuar, saqe edhe signaturen e paske indoktrinuar.....pra, edhe ketu e rren vetveten.....ti miresh me profetin ndoshta edhe ne gjume....shpresoj per veten time vetem mos te dale ne ENDERRA te dyshimta, se ju te kishes jeni pakez perverza per nga NATYRA.....
    O ti "unë", apo semik shkupi, apo rol kumanova (qe tentojke me ma kthyer me te njejten monedhe)......po e paske tepruar bre !!!.....nga nje idee originele paske dal ne SPAM klassik.....

tungi

PS:

Se kam "fansa" e dije, aman se kame kaq fansa te "flaket", saqe edhe gjumin e nates jav paskam prishe, kete se kam dijt !!!....kerkoj ndjese !
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga dielli1 Lexo Postimin
    ....A po"hoxhe dukat qenka"hahhahah....Hapni syte ore terrina,se terrin qe na e mbolli osmanija mongoloturkoarabe,na sakatoj,na shnjerzoj,na shkulturoj(na shkuli me rrenj kulturen),na la pa Atedhe,na beri qe te shkelim RRENJET TONA_TRUNGUN TONE,historine tone te lare me GJAK ARBERORESH....Pra,thjeshtopulli yne duhet te vetedijesohet se keto mbeturina arabe sot e gjithe diten po mundohen te na shkaterrojne si popull i lasht.Populli YNE,ka kulturen e vet qe e dallon prej shtazeve araboturke.Populli YNE eshte Europian,i ka dhene shume figura Perendimit me te cilin perandorija e eger na pati ndare per kater shekuj e gjysme.Megjithate mesimet e ketyre jevgjeve araboturkomongol te cilet predikojne veprime shtazarake,nuk do ti pranoj asnjehere populli Yne qe ka traditat e veta kulturen e vet,zakonet e veta
    ....Thjesht,nuk ka me thjeshte ta kete marr muhameti e muhamedanet tjere qiken e dajes,tezez,halles,axhes,etj.Porse nje gje te tille nuk do ta bejme neve qe jemi bijt e KASTRIOTEVE,e qe kam besimin qe te tillet jane shumica e vendeve tona,e keta qene arabotuq le te lehin sa te duan...
    Ar Razi thot, nese i rrihni ato, atehere me nje mindil, te thyer ne dysh !, keshtu kuptohet ajeti kuranore......

tungi

PS:

.....ne perendim pikerisht jane martuar kusheriret sa here qe ju eshte teke mes veti.....se ke dijt kete ???
    Ndryshuar për herë të fundit nga Nuh Musa : 19-12-2013 më 05:57
    albanish by nature

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Po mire bre cen durimmadhi, pse parashtron pyetje sugjestive ???........deshe me ja vertetuar vetvetes nje te vertete te pamohueshme per ti, apo deshe me me indoktrinuar mua ???.......pse gjithe ki mund ???
    tungi....
    O Nuh te lutem ma beso se une (kete punen e Muhamedit qe ka marre vajzen e halles) nuk e kam ditur, pra une ne fillim e kam shtruar si pyetje (pasi e lexova diku, por me thane te verteten nuk mund ta besoja).
    Prej pergjigjes kam mbetur i shokuar, si ka mundesi qe nje individ i tille te kete mbi 1 miliard ndjekes te ideologjise ose fese se tij!!
    Zoti te ruajt or NUH! Nuk di me te veretet se cfare te them, vjen nje moment kur njeriu ndjen vetem keqardhje!
    Allahu ekberr hiqni preket se u err!

Faqja 8 prej 27 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •