....A po"hoxhe dukat qenka"hahhahah....Hapni syte ore terrina,se terrin qe na e mbolli osmanija mongoloturkoarabe,na sakatoj,na shnjerzoj,na shkulturoj(na shkuli me rrenj kulturen),na la pa Atedhe,na beri qe te shkelim RRENJET TONA_TRUNGUN TONE,historine tone te lare me GJAK ARBERORESH....Pra,thjesht

opulli yne duhet te vetedijesohet se keto mbeturina arabe sot e gjithe diten po mundohen te na shkaterrojne si popull i lasht.Populli YNE,ka kulturen e vet qe e dallon prej shtazeve araboturke.Populli YNE eshte Europian,i ka dhene shume figura Perendimit me te cilin perandorija e eger na pati ndare per kater shekuj e gjysme.Megjithate mesimet e ketyre jevgjeve araboturkomongol te cilet predikojne veprime shtazarake,nuk do ti pranoj asnjehere populli Yne qe ka traditat e veta kulturen e vet,zakonet e veta
....Thjesht,nuk ka me thjesht

e ta kete marr muhameti e muhamedanet tjere qiken e dajes,tezez,halles,axhes,etj.Porse nje gje te tille nuk do ta bejme neve qe jemi bijt e KASTRIOTEVE,e qe kam besimin qe te tillet jane shumica e vendeve tona,e keta qene arabotuq le te lehin sa te duan...
Krijoni Kontakt