Postuar më parë nga
Nuh Musa
Ku e arsyetova ???, jo, une thashe se nevoja, lluksi, politika, epshi, inati, xhelozia, etj.... qe te gjithe keto faktore i indoktrinojne njerezit ne veprimet e tyre.......ti mendon, se pejgamberin tim dhe tendin e kane shtyre arsyet e "uleta" qe ta beje ate qe e beri..........dhe beson forte ne kete !, mendon se une tash kam nevojen ose deshiren TI te ta kthej mendjen ndryshe ???.......mua me shume me intereson a do bjer neser shi, se cfare mendimi ke ti mbi kete mesele !!!........neser duhet me e mbylle baushtellen per pushimet "me te kendshme te vitit"......
Po tregom ore, PSE pati nevoje, kur pikerisht e kish te shpia nje "traktor" me gra tjera ???..........nje arsyetim per kete ???....ishte epshi i ulet ???...cili burr me disa GRA, ose me nje traktor gra, nuk mujka me i zbut epshet e uleta, e paska nevoje me u mush sejcilen jave me nje gru tjeter.....dihet per shembull se pejgamberi i jot dhe i imi ka kerkuar nga GRATE e tija leje, qe te mare "pushim" ne ditet kur i ka patur obligim te qendroje me ato bashke.....sejcila prej tyre (qe ne i quajm NENA TE BESIMTAREVE) i ka patur ditet e caktuara per bashkejetese me pejgamberin.
Woodi Allen e martoje vajzen e adoptuar te bashkeshortes te tije Mia Farrow pasi jetuan vite te terra si nje familje bashke....per TRE dite bota perendimore qendroj ne shok....kurse Allen dhe Soon Yi sot kane femije dhe jetojne jete normale bashkeshortore.....Woodi Allen sot e kesaj dite ka fame eksorbitante ne professionin e vet....
Kete, nuk ta them per te arsyetuar dicka ne lidhje me profetin tend dhe timin, por thjeshte, per te treguar, se dynjaja JOTE dhe dynjaja IME jane dy gjera te ndryshme.
Aman sipas teje......sipas ATIJ vet, sot 1,5 mrd. njerez jane te gatshem ta japen shpirtin e tyre per ATE.....ti vegjeton tane diten ne forumin shqiptare duke bere muhabete grashe, kurse AI ka krijuar nje ideologji te terre qe i ka sjelle dynjase PAQE dhe QETESI, kurse popullit shqiptare per se pari here ne historine e shkruar konsolidimin e tije si POPULL i bashkuar, SOT, shqiptaret musliman jane ata qe e "arsyetojne" ekzistencen e shqiptarise !
tung
Krijoni Kontakt