Close
Faqja 10 prej 27 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 269
    Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Për: Hoxha shqiptar omer bajrami arsyeton martesën me vajzën e axhës

Citim Postuar më parë nga hot_prinz Lexo Postimin
    Nuh_Musa,

dmth. taj e arsyeton Muhamedin, se martesa e tij me Zenepin gruajen e djalit te tij te adoptuar, ka qene nevoje dhe jo lluks!
    Ku e arsyetova ???, jo, une thashe se nevoja, lluksi, politika, epshi, inati, xhelozia, etj.... qe te gjithe keto faktore i indoktrinojne njerezit ne veprimet e tyre.......ti mendon, se pejgamberin tim dhe tendin e kane shtyre arsyet e "uleta" qe ta beje ate qe e beri..........dhe beson forte ne kete !, mendon se une tash kam nevojen ose deshiren TI te ta kthej mendjen ndryshe ???.......mua me shume me intereson a do bjer neser shi, se cfare mendimi ke ti mbi kete mesele !!!........neser duhet me e mbylle baushtellen per pushimet "me te kendshme te vitit"......

Nashi ti shtroj tije, nja dy pietje sepse e verejta se po cirresh edhe me terma t'shashtrisun si inteligjence emocionale, e le ta shofim se si pergjigjesh taj me inteligjenca t'shashtrisuna emocionale:

- Po si pati nevoje Muhamedi, me e marre gruan e djali te adoptuar (si e pati emrin ai harapi tjeter), kur i pati edhe ni traktor gra tjera (Ajshen, Majmunen, Makbulen, Hatixhen, Hysnijen, Tepsijen, etj...)?
    - Si ka mundur Muhamedi t'ia marre gruan djalit te tij te adoptuar, kur nje inteligjence e shendoshe e njeriut normal, perkujdeset ndaj nje femiu te adaptuar me shume sesa ndaj femiut te vet, sepse ka dhembshuri me shume me femiun e adoptuar?
    Po tregom ore, PSE pati nevoje, kur pikerisht e kish te shpia nje "traktor" me gra tjera ???..........nje arsyetim per kete ???....ishte epshi i ulet ???...cili burr me disa GRA, ose me nje traktor gra, nuk mujka me i zbut epshet e uleta, e paska nevoje me u mush sejcilen jave me nje gru tjeter.....dihet per shembull se pejgamberi i jot dhe i imi ka kerkuar nga GRATE e tija leje, qe te mare "pushim" ne ditet kur i ka patur obligim te qendroje me ato bashke.....sejcila prej tyre (qe ne i quajm NENA TE BESIMTAREVE) i ka patur ditet e caktuara per bashkejetese me pejgamberin.

Nese nje njeri i ben keto gjera, nje mendje e shendoshe i logjikon keto gjera, dhe del ne konkluzion se ai njeri eshte i pjerdhur ne koke, dhe pike.
    Cfare na thua, tyve Nuh Musa ka kjo gje t'beje me ndonje profeci, sic cirren keta majmunat mjekrroshe, duke thurur hadithe harapce t'moralit?
    Woodi Allen e martoje vajzen e adoptuar te bashkeshortes te tije Mia Farrow pasi jetuan vite te terra si nje familje bashke....per TRE dite bota perendimore qendroj ne shok....kurse Allen dhe Soon Yi sot kane femije dhe jetojne jete normale bashkeshortore.....Woodi Allen sot e kesaj dite ka fame eksorbitante ne professionin e vet....

Kete, nuk ta them per te arsyetuar dicka ne lidhje me profetin tend dhe timin, por thjeshte, per te treguar, se dynjaja JOTE dhe dynjaja IME jane dy gjera te ndryshme.

Sipas meje, nese Mahmuti do te ishte profet, do vepronte kshu:
    - Mahmuti si profet nga dhembshuria, do ia jipte djalit te tij te adoptuar (Hafizit), gruan e tij Zenepin (edhe nese Zenepi do ishte gruaja e Mahmutit dhe s'do kishte fare gra tjera ne kete bote).
    Aman sipas teje......sipas ATIJ vet, sot 1,5 mrd. njerez jane te gatshem ta japen shpirtin e tyre per ATE.....ti vegjeton tane diten ne forumin shqiptare duke bere muhabete grashe, kurse AI ka krijuar nje ideologji te terre qe i ka sjelle dynjase PAQE dhe QETESI, kurse popullit shqiptare per se pari here ne historine e shkruar konsolidimin e tije si POPULL i bashkuar, SOT, shqiptaret musliman jane ata qe e "arsyetojne" ekzistencen e shqiptarise !

tung
    albanish by nature

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga beta85 Lexo Postimin
    E arsyeton nje marrezi qe beri Muhamedi, njeher ja mori nenen (djalit te adabtuar) e pastaj ja mori edhe gruan ani pse e kishte vajze te halles. Ja mori njeriut gruan dhe e la me gishta ne goje. Lere bre me ato fjale boshe, cfar revulucioni me fukarane, ja mori gruan sepse ajo ishte e bukur dhe shume e pasur, por lej fjalet kote se duhet te keni turp, se paku mos e arsyetoni kete marrezi.
    ...........nese mendon se ka berre marrezi, atehere PSE mirresh me ate ???......pse ore burr i dheut lodhesh me pejgamberin tim ???......po pikerisht per kete arsye ti nuk je musliman, atehere, nuk e dije se cka te shtyn te harxhosh kohe, mund, djerese, nerva, per KOTE SE KOTI ???....behuni me "efikas" ne harxhimin e energjise per jete ore, pse e hudhni keshtu ne rruge....jeto lirshem bre, kenaqu tan diten para pasqyresh duke i thane vetvetes: yes baby, une nuk jam musliman !..........yuhuuuuuuuuuuu....

tungi
    albanish by nature

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Omer Bajrami ky imam imoral dhe soji tij duhet shporrur nga trevat shqiptare!
    Ky eshte nga te rrallet qe flet per islamin ate qe tjertet e kamuflojne.
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 20-12-2013 më 07:09
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Afrimi po revolucionohet Maska e Mus_Nuha
    Anëtarësuar
    18-12-2013
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    13

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    O ti "unë", apo semik shkupi, apo rol kumanova (qe tentojke me ma kthyer me te njejten monedhe)......po e paske tepruar bre !!!.....nga nje idee originele paske dal ne SPAM klassik.....

tungi
    LOQKUSH, o soja jem, Trendafili JEM i pa etur dhe i pashoq....ALLAHU ka dash qe na dy SOSIA te njejta nga DYNJAT e nryshem...ti ngrejm VESHET e ketyre qe guxojne ta ofendojne UMNETIN tone dhe te drejten TONE themelore, progresive dhe PERPARIMTARE...AMIN
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mus_Nuha : 20-12-2013 më 08:46
    Biznesi eshte Jeta....dhe suksesi te vjen falas !

Afrimi po revolucionohet Maska e Mus_Nuha
    Anëtarësuar
    18-12-2013
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    13

Profeti i muslimaneve me martesen me Zejnepen ka thyer nje TABU te rrende shoqerore !!!, islami ka THYER ne pergjithesi TERRESISHT strukturen shoqerore te arabeve te shek. 7..........Muhamedi alejhiselam ka bere REVOLUCION rrenjesore o burr i dheut.........ajo qe ka bere AI, dhe kete qe kupton ti, jane si dielli me henen large njeri tjetrit !!!, pra, me shume se te te keshilloje qe te lexosh dhe mesosh, nuk mund te te them !!!, nese aman ke ardhe ketu vetem qe te vertetohesh ate qe paraprakisht e ke ndermend, atehere je gabim !, futu me mire ne ndonje nenforum tjeter !

tung

Ne trojet ku jam linde une (pollog dhe rrethine), martesa edhe mes kojshive (pa lidhje gjaku), edhe ate, familje qe kane jetuar diku para 100 vjet prag ne prag, eshte e PAMUNDUR !!!
    LOQKOMAN....e ke cek shume mire ne forme subjektive por jo THELBESORE....paksa per ta perforcu ARGUMENTIN dua potencoj se ligji bashkkohore natyrisht se e njeh kete praktike POASHTU........dhe ketu kjo quhet MARREVESHJE RECIPROKE...............sheriati eshte nje hap me para, ai thot, NESE BURRI E THEN MARTESEN, atehere ate qafir, ate derr, ate majmun do ta denojme, do ta prekim aty ku i dhemb, tek PARAJA.......ndoshta do te beje komprimis per hire te parase, e do ta rrishqyrtoje vendimin, qe te fitohet ndoshta KOHE, ngase KOHA eshte faktore kyc ne vendimet e njeriut (burrit i kerkohet ta riperseris tri here vendimin me nje afat te caktuar ndermjet perseritjeve)...........e kape ???..........sipas ligjit perendimore, kjo qe eshte ne islam faktive, eshte per burrin DISKRIMINUESE, e jo per gruan........thuaj tash MUSO, faleminderit qe ma hape pakez horizontin....
    Biznesi eshte Jeta....dhe suksesi te vjen falas !

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Ku e arsyetova ???, jo, une thashe se nevoja, lluksi, politika, epshi, inati, xhelozia, etj.... qe te gjithe keto faktore i indoktrinojne njerezit ne veprimet e tyre.......ti mendon, se pejgamberin tim dhe tendin e kane shtyre arsyet e "uleta" qe ta beje ate qe e beri..........dhe beson forte ne kete !, mendon se une tash kam nevojen ose deshiren TI te ta kthej mendjen ndryshe ???.......mua me shume me intereson a do bjer neser shi, se cfare mendimi ke ti mbi kete mesele !!!........neser duhet me e mbylle baushtellen per pushimet "me te kendshme te vitit"......

Po tregom ore, PSE pati nevoje, kur pikerisht e kish te shpia nje "traktor" me gra tjera ???..........nje arsyetim per kete ???....ishte epshi i ulet ???...cili burr me disa GRA, ose me nje traktor gra, nuk mujka me i zbut epshet e uleta, e paska nevoje me u mush sejcilen jave me nje gru tjeter.....dihet per shembull se pejgamberi i jot dhe i imi ka kerkuar nga GRATE e tija leje, qe te mare "pushim" ne ditet kur i ka patur obligim te qendroje me ato bashke.....sejcila prej tyre (qe ne i quajm NENA TE BESIMTAREVE) i ka patur ditet e caktuara per bashkejetese me pejgamberin.

Woodi Allen e martoje vajzen e adoptuar te bashkeshortes te tije Mia Farrow pasi jetuan vite te terra si nje familje bashke....per TRE dite bota perendimore qendroj ne shok....kurse Allen dhe Soon Yi sot kane femije dhe jetojne jete normale bashkeshortore.....Woodi Allen sot e kesaj dite ka fame eksorbitante ne professionin e vet....
    Kete, nuk ta them per te arsyetuar dicka ne lidhje me profetin tend dhe timin, por thjeshte, per te treguar, se dynjaja JOTE dhe dynjaja IME jane dy gjera te ndryshme.

Aman sipas teje......sipas ATIJ vet, sot 1,5 mrd. njerez jane te gatshem ta japen shpirtin e tyre per ATE.....ti vegjeton tane diten ne forumin shqiptare duke bere muhabete grashe, kurse AI ka krijuar nje ideologji te terre qe i ka sjelle dynjase PAQE dhe QETESI, kurse popullit shqiptare per se pari here ne historine e shkruar konsolidimin e tije si POPULL i bashkuar, SOT, shqiptaret musliman jane ata qe e "arsyetojne" ekzistencen e shqiptarise !
    tung

O taj Nuh Musa, nigjom mire iher i gjo cer po t'thom,

Taj po thue, se nevoja, lluksi, epshi, inati, xhelozia, etj gjona, i indoktrinojne njerzit ne veprimet e tyre. Okej, deri ketu jam me taj.

- Po Muhamedi si profet, njeri i derguar i zotit, do duhej te indoktrinoj nga kto gjona?

Nje profeci qe vjen nga zoti, si nje qenje supreme perfekte, nuk guxon te indoktrinohet nga keto gjona njerzore, sepse atehere nuk eshte mo profeci por sharllatanizem, e kupton or taj Nuh Musa?

Nashi taj e permend Woody Allenin. Po Woody Alleni eshte qenje njerzore, si una edhe taj o Nuh Musa. Edhe une t'mirrja, i traktor gra, e ti ndaja 2 ne nje dite e tri ne diten tjeter.
    Nuk do t'mund te krahasohesha me nje profet apo ndonje profeci, sepse una jam njeri i thjeshte dhe nuk i them vetes profet, e kuptove taj?

Nigjom o taj Nuh Musa, nese atij profetit harap i shkojn prapa jo vetem 1.5 mrd njerz, po e gjith popullata e rruzullit tokesor, e jo vetem ata por edh njerzit e gjelbert te planetit Mars,
    una nuk i shkoj prapa, sepse una nuk i shkoj prapa askujt mbi kete rruzull te tokes, e nganjehere besa edhe as vehtes, e kupton o taj Nuh Musa?

Taj Nuh Musa Shqiptaria per mua eshte keshtu o taj:

E jo kshu harapqe, siq predikojne keta mjekerrcapet:

Cila te pelqen taj me shume o Nuh Musa, ta dij se sa jane te largta boterat tona?

Ding Dang Dong
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Citim Postuar më parë nga Mus_Nuha Lexo Postimin
    LOQKUSH, o soja jem, Trendafili JEM i pa etur dhe i pashoq....ALLAHU ka dash qe na dy ..............AMIN
    WoooooooooooWW! Plasi llocka me trendafila edhe ketu...!! Nejse djema (ose...) dashnine e lejon edhe zoti i thote padre Rudines te K... i drites- nga une mos kini frike se per f/shpinen tuaj e keni por kujdes nga grupi juaj se mos ju merrin peng!

Ore mqs. ra fjale po ndonje ekserience homo/sekuale ka nga koha e Muhamedit!?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Cen Durimmadhi : 20-12-2013 më 15:50
    Allahu ekberr hiqni preket se u err!

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836

Kurani

Surja 33. Ahzab

33:50. O ti Pejgamber, Ne t’i kemi lejuar gratë, të cilave u ke dhënë shpërblimin e kurorës, dhe ato që me ndihmën e All-llahut hynë në posedimin tënd (robëreshat e luftës) dhe bijat e axhës tënd, bijat e hallave tua, bijat e dajës tënd, bijat e tezeve tua (të janë lejuar, pos grave me niqah dhe të afërtat), të cilat kanë migruar (kanë bërë hixhret) si ti, dhe një grua besimtare nëse ajo ia falë veten Pejgamberit dhe nëse Pejgamberi dëshiron të martohet me të (një martesë e tillë pa shpërblim të niqahut) duke qenë kjo (rast) vetëm për ty e jo edhe për besimtarët. Ne e dimë se ç’u kemi bërë atyre obligim rreth grave të tyre dhe rreth atyre që i kanë në pronësinë e vet, ashtu që ti të mos keshë vështirësi, e All-llahu është që falë shumë, është mëshirues.

33:51. Ti je i lirë të lëshosh atë që don prej tyre dhe të mbash pranë vete atë që don, e edhe të kërkosh afrimin e asaj nga e cila ke qenë larguar, dhe nuk ke mëkat. Kjo është më së afërmi që ato të qetësohen shpirtërisht e të mos brengosen dhe të jenë të kënaqura me atë që ti ua ofron të gjitha atyre. All-llahu e di çka mbani në zemrat tuaja, All-llahu është më i dijshmi, më i buti.
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar daniel00 për postimin:

beta85 (21-12-2013)

i/e regjistruar Maska e semiku
    Anëtarësuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202

Keta hoxhallar selafo-vehabist duhet deklasuar dhe ligjaratat e tyre te tkurren ne nje grusht mjeranesh te kompleksuar.
    Lexoni blogun e ketij Omer Bajram selafistit Omer ef.Bajrami,dhe shihni si i meson perkrahesit e tij :
    - Toka eshte e sheshte
    - Toka nuk rrotullohet
    - Martohuni me kusherinj
    - Vajza mos te dal e vetme ne rruge
    - Vajza e martuar mos ti flas kunatit
    - Vajzave nuk i lejohet te ngasin veturen
    - Mos luani shah,mos luani futboll,mos ndegjoni muzik
    - Ata qe e perkrahin demokracine jane komuniste
    - Mos dilni ne votime sepse ajo eshte mekat
    - Munde te martoheni me me shume se nje grua
    - Meshkujt te urinojn ulur
    ... Dhe milon budalliqe tjera.

Veprimtarija e tyre ne thelb eshte antiedukuese ,ndersa misioni i tyre kryesor eshte shkombtarizimi i shqiptareve.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

...ah!!!po hoxhe dukat ishe.Jo si disa hoxhe qe pijn edhe raki,e i thone vetes hoxhe....Qyky hoxhe me ka pelqy me se shumti,ish hoxhe i drejt,predikimet e islamit i ban pikerisht sipas kuranit,e tash populli kate drejten te gjykoj(me pas qisi hoxhesh te drejt shume shpejt popullit ju kishin qel syte...Qyky hoxhe s'kish politike,me ba me pas shume hoxhe te pa fajshem sikurse eshte qyky hoxhe,pa u ba dy vjete kurrni musliman skishi mujt me gjet ne trojet tona,qe te gjithe kishin dal prej rruges qe erdhe me dhune neper venet tona.Merreni me menos ndigjoni muzike,sepse eshte haram,ehheeheh,martohi edhe me grate e shpise e gjakun tuaj,sepse edhe muhameti ka ba qisi punesh,po more trum,mos ju kallxo popllit qisi ajetesh kuranore se mandej do ngelesh pa xhemat,heheheh.....

Faqja 10 prej 27 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •