...sayan2003,"jo une besoj ne muhamed pedofilin",hehehe...Jam i bindur qe keni marr pergjigjjen me te qart...
...sayan2003,"jo une besoj ne muhamed pedofilin",hehehe...Jam i bindur qe keni marr pergjigjjen me te qart...
Shiko ketu dhe te trego vet se ne cil zot besohet ju muslimant jeni vertet qafira qe doni te ndryshoni ate çka e thot edhe vet Kurani,ju nuk lexoni kuranin por degjoni ate qe u thon Hoxhet By....th Q.i.m.t qe diçka tjeter rreale lexojn ne kuran e tjeter gje irreal thon per te matufos popullsin muslimane ne shqipri duke u tjetersuar diçka te pa vertete,o qafira po a e dini qe edhe vet kurani pranon Lindjen e jezu krishtit nga e ema e virgjer apo joa kpusni kot skoti si kau peles ju islamikt e shkret qe doni te gjeni vetveten ne diçka qe sju takon as te jeni ne tvertet, ju jeni qafira sepse edhe fjalet e kuranit i tjetersoni ne t vertet,
Shiko klik ketu dhe mesoje ate qe duhet te dish vertet veç nese ti nuk deshiro,nese vertet deshiro te dish ate qe duhet mos e kerko ketu por lexo Biblen njekohesisht lexo edhe Kuranin e mos bej ate qe te thon tetjert qe ta mesosh t verteten ndryshej se arrin dot as ate qe te duhet ta dish,te ngelesh idiot duke lexuar vetem nje liber esht gabim lexo shum dhe gjen çdo gje te duhur.
http://jesusfilmmedia.org/video/1_20...1_20526-jf-0-0
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Hoxha mrena xhamis thot te luftohet kristianizmi sepse gjoja jan tpa fe, Hoxha thot martohu me kusherinat e tua ma mir me i Q.I ti thot se me ti Q.I kush tjeter kjo dote thot felligshti ne gjakun e fisit tend e te çdo muslimani shqiptar kjo sduhet te baj vaki sepse as nji musliman me kombesi shqiptare e ka rujt traditen e kristianizmit duke mos pranu martesat ne gjak familjar e fisnor,por te martohen mbi 7 breza siç e ka feja kristiane,nese sesht kshu ti zotni ma trego i ngjarje shqiptare qe esht martu me gjakun kusherinat e veta dhe biles me marr 7 gra kjo eshte fyrje e dinjitetit femror.
Me thuj nese ti prano qe motra juaj te martohet me djalin e xaxhait te dajes tezes halles tende e anasedhtaz,te kerkoj falje per pyetjen dhe te jesh i bindur qe krahasimi dhe pyetja seshte as pak per te ju fyer juve flm per mirkuptimin,dhe e fundit sjam kunder muslimanve shqiptar jam kunder hoxhallarve qe duan te bejn popullsin shqiptare muslimane idjot pa ken e nevojshme per ti transformuar ne islamizem Harabo turke,flm per mirkuptimin.
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Po c'ne ti ne Shqiperi mer kanibal ... ti jeton ne Maqedoni ... ti nuk ke lidhje fare me fjalen Albania apo me shtetin qe te huajt e quajne Albania ... ti nuk je aty ne shtepine tende i lire akoma ... e jo me te pretendosh ti ndryshosh emrin vendit tim ... ta quash si vendet e felliqura arabo-evgjite !!! Fito nje here lirine tende e te familjes tende ti spurdhjak interneti ,e pastaj pretendo ti ndryshosh emrin vendit tone . Shqiperia nuk u be Turqi e Arabi per 500 vjet pushtim,e jo me te behet se kshu doni ju,nje dore mbeturinash gjak felliqur te ngjizur me sperme turke !!!
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
Anetari me emrin referi_1 vetem shqiptar qe nuk eshte o shok ... ky te flase keshtu brenda territoreve shqiptare e rrahin dhe e peshtyjne ne surrat muslimane e te krishtere nga Konispoli e deri ne Vermosh ... keta jane gjakprishur qe flasin shqip ...jane thjeshte felliqesira qe nuk kane asgje te perbashket me racen tone !!!
Ndryshuar për herë të fundit nga KNFC : 02-01-2014 më 21:01
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
toni77_toni (02-01-2014)
Krijoni Kontakt