Close
Faqja 155 prej 196 FillimFillim ... 55105145153154155156157165 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,541 deri 1,550 prej 1960
    cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Pėr: Klubi i mamave. Brockullat e zogjve tane;)

ti do jesh e para

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304

wow ... my pleasure

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    wow ... my pleasure
    .......

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    Rexhina,

Kam vellane e shokut tim te ngushte, esht rreth te 50-ve i martum me 2 femije me moshe diku tek 13 dhe 20 vjeē. Jane ēift model, shkojn aq mire saaaa prishet. Para dy vitesh kishim organizu pushimet dimerore te gjithe s'bashku, dhe normalisht gjate darkave benim edhe shaka, tregonim edhe ngjarje familjare etc.
    Gjate ketyre shakave, vellai i madh akuzonte vellane e vogel (shokun tim), qe sipas tij ishte shume tolerant me femijet. Shoku im mbrohej duke i then se ishin shum te vegjel per te kuptu, nuk mund te pretendonte shume prandaj edhe sillej teper bute me ta.

Nje nate tjeter, ra muhabeti tek ushqimi, se ka gra qe perkushtohen ne guzhine dhe te tjera jo aq shume... dhe vellai i madh tregoi nje darke kur ishte kthy ne shpi, tmerrsisht i lodhun nga puna, pasi shtrohet tavolina veren qe (sipas tij) e shoqja nuk i kishte pergatit nje darke te denje pas nje dite te tille. Nuk kishte fol asnje fjale, thjesht kishte shtyre lehte pjaten perpara... dhe aq...
    Sapo mbaroi, un i ndenja gati duke lidhe "akuzat" qe i bente mikut tim me historine qe na tregoi, dhe i them: "Dmth ti thua qe me femijet tolerance 0 edhe pse nuk i kuptojne te gjitha gjerat. Ndersa te rriturit qe i dine te 99-at duhet te jene tolerante me njeri-tjetrin.... "

Mamara, thuajini: "Jo dhunes"
    hahaha good comeback, mire ja bere
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

dje ne autobuz, darken vone po ktheheshim nga nje shetitje, vajza ishte gjithe energji,une e vdekur, ne autobuz te gjithe lodhur, te vrare ne fytyre, te zhytur ne mendime kur ne nje moment kjo e imja me ze te larte fillon te kendoje vive le vent , vive le vent, nanana, lalala, hej( varianti francez i jingle bell) apo nuk e ka personalizuar , i fut nje note shqiptare pas cdo fraze , hej, hej
    te gjithe u shkrine duke qeshur, artistja e mamit,
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    femijet e mije jane fix si te tute...megjithese ne rastin e familjes sone une jam me e rrepte se im shoq.Kam kohe qe mendoj qe keshtu jane femijet shqiptar.Ne i perkedhelim shume.Edhe kur ata jane te qete dhe merren me dicka...une u flas me bejte duke i perkedhel...shkoj i kap papritur dhe i shtrydh e i puth fort...s'le fjal pa u thene...qe patjeter nje i huaj do habitej...dhe kur gabojne dhe e teprojne, jam e eger...qe ne kete rast nje i huaj do ishte me i duruar.

ah se harrova...dacka dhe fjal fyese su shkon ne mend te japin.Dhe ti ketu mos i tolero.

marya dhe prudence ashtu jam dhe un.. jam pakes tolerante me femijet sjam shume controll freak si psh nese shkoj fek doktori dhe ne waiting room bertasin apo lozin duke bertitur i them njehere pusho por kur shikoj qe po kenaqen me njera tjetren duke lozur them " oh jan femije let them be " ama kur sillen keq ore minute i bertas dhe vajza e madhe sado ti bertas pas ne sekond vin te me perqafoj she te me puthi... kur i thash kete ato me than " ohh ta ben ate se do te te manipuloj mos e lejo" lol

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    e vajza e madhe sado ti bertas pas ne sekond vin te me perqafoj she te me puthi... kur i thash kete ato me than " ohh ta ben ate se do te te manipuloj mos e lejo" lol
    aha .. ta paska pire lengun lol ... kshu ma ben dhe mua cuni , i bertas dhe afrohet me puth e e me thot Avatu lol

pastaj kur ben gabime sado ti flasesh nuk i ben pershtypje se e di qe sdo ti besh gje ..

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

pashe nje emision ku nje pedopsikolloge po fliste per femijet deri kur duhen toleruar kapriciot e tyre?
    dhe thoshte qe:
    femija qe i vogel perpiqet te gjeje dhe te provokoje prinderit per te pare deri ku arrijne limitet( kufijte ) e tolerances tek prinderit dhe nqs u lejohet gjithcka femija shikon qe nuk paska kufi dhe ky fakt qenka shume stresues per femijen.
    sipas saj,,,,gje nuk me duket aspak e drejte , une mendoj se eshte e kunderta
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 11-12-2013 mė 08:25
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    aha .. ta paska pire lengun lol ... kshu ma ben dhe mua cuni , i bertas dhe afrohet me puth e e me thot Avatu lol

pastaj kur ben gabime sado ti flasesh nuk i ben pershtypje se e di qe sdo ti besh gje ..
    und dua te mendoj qe na duan aq shume sa sduan qe ti rrijm me inat

10. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar *~Rexhina~* pėr postimin:

loneeagle (11-12-2013)

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    pashe nje emision ku nje pedopsikolloge po fliste per femijet deri kur duhen toleruar kapriciot e tyre?
    dhe thoshte qe:
    femija qe i vogel perpiqet te gjeje dhe te provokoje prinderit per te pare deri ku arrijne limitet( kufijte ) e tolerances tek prinderit dhe nqs u lejohet gjithcka femija shikon qe nuk paska kufi dhe ky fakt qenka shume stresues per femijen.
    sipas saj,,,,gje nuk me duket aspak e drejte , une mendoj se eshte e kunderta
    Nese eshte e vertet ajo qe ka thene me paska dale nga duart djali mua lol, qe i plotesoj c'do deshire. Ndihem keq sikur te mos i plotesoj deshiren. Me cfare kam kuptuar me kalimin e moshes femijet ndryshojne kuptojne me shume edhe sikur i vendosin vet vetes limit per cfare duan.
    I LOVE GOD

j&g

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •