kur ben zarar vajza dhe une e ngre zerin qe ti kerkoj llogari, ajo me ze engjellor me thote:
-mami xhan te gusha, dmth mos me bertit se te kam xhan te gusha, hajde pastaj te mbash seriozitet, e mbyt me te puthura
eshte fakt se mesdhetaret kane raporte me te vecanta me femijet dhe tek femrat eshte me e zhvilluar ndjenja maternele se tek vendet e tjera prandaj habiten me ne.
Une kam nje kolege ketu qe e la femine 8 muajshe dhe iku vetem me te shoqin per pushime ne japoni dhe ishim te mbledhur te gjithe koleget ne menxe tek po hanim dhe shpreha habine se si e la femine vetem dhe iku pa te nu pushime , kur te gjithe mu versulen po ka edhe ajo te drejte per pushime.
kot qe te flasesh nuk kemi te njejtin mentalitet
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 10-12-2013 mė 05:41
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Po who cares ca thone 2 femra pa ndjenja mi Rexhi. Tell 'em to mind their buss. Kur te kene kids vete le te vijne e te tregojne prape, deri atehere shut up thuaju. Dje isha ul ne kolltuk e po pertoja me leviz, cuni ish ul aty ne toke kish marre nje poster te madhe e po pikturonte. Aq po me tundonte ta kapja, puthja , shtrydhja saaaaaaa ....dhe I them hajde pak te te puth se vdiqa- no tha. Hmmm ok I them, se mos besh gabim e vjen e me puth ti e, or hug! Me rri larg, mos ec afer. Larg. Kaq deshi ai. Erdhi me vrap. Reverse psychology is called. It works all the time for anything, anywhere, anytime with kids. Ka shume raste funksionon dhe me 'cunat' e medhenj too
![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
cuni im ka fjalor te pasur , disa nga shprehjet qe ka mesuar kete muaj jane ..
TIPATI -christmass tree
santa tosi - santa klaus
mami avatu - mami i love u
etccc
ka dhe nje fjali qe se di cdo me then .. ze zebe
kur do te fshehi dicka e fut posht kembeve dhe ja ben .. NO ... NOOO .. i them un where is it ? Noo ja ben.. kur do tma japi pastaj therret E xhetaaa
JO .
por kur friksohet thote ... u tut ..lol
kjo tema eshte e rrezishme. te ndez deshiren per te bere nje bebe, keshtu pa e kuptuar fare![]()
![]()
broken po beje , pse se ben ? lol
eshte e lehte fareeeeeeeeee
hahaha Enido e bej, do e bej e kur ta bej do ju lajmeroj :-D
madje na lajmero qe ate dit![]()
Krijoni Kontakt