Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 54
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Për: Prifti kosovar që përdhunoi të miturën

Po mir de, prift pedofil nuk eshte dic e re, pse po e beni kaq te madhe ? Gje banale sot.
    … ///

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Norça.li Lexo Postimin

Nese nje hoxhe/Imam... ka bere dic te keqe, kjo nuk eshte ISLAMI.
    Ama, edhe nese ndodh ngjashem me ndonje prift katolik, kjo nuk eshte Katolicizmi.

Kapishi?

*
    Nuk eshte islam apo katolicizem kur ndodhe vetem ndonje rast i izoluar njehere ne 10-15 vite e jo perdite ,siq islami eshte fajtor per martesat me femije ,martesat me kusherinje etj ashtu edhe katolicizmi eshte fajtor per "prodhimin" e aq shume pedofilve ne institucionet e saj ..ne mos per dic tjeter ,eshte fajtore qe ju ka dhene mundesine pedofileve te behen prifterinje!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Po mir de, prift pedofil nuk eshte dic e re, pse po e beni kaq te madhe ? Gje banale sot.
    Seriozisht nuk po mundem te ju kuptoj juve muslimave ..do deshiroja per nje cast te hyj ne trurin tuaj dhe te shoh si eshte e mundur te adhuroni nje pedofil e nderkohe urreni pedofilet e tjere !
    Hejjjjjj .. Muhamedi ishte i martuar me 9 vjecare ...jeni te verber ,te shurdhet apo cka se sju kuptoj dot ?!!!!!!!!!!!!!!!!!

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar ane për postimin:

jarigas (13-11-2013)

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Seriozisht nuk po mundem te ju kuptoj juve muslimave ..do deshiroja per nje cast te hyj ne trurin tuaj dhe te shoh si eshte e mundur te adhuroni nje pedofil e nderkohe urreni pedofilet e tjere !
    Hejjjjjj .. Muhamedi ishte i martuar me 9 vjecare ...jeni te verber ,te shurdhet apo cka se sju kuptoj dot ?!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Po ti, e shurdhër je, Kur te them se nuk ishte pedofil ??????????????????

Deri kur do t'i arsyetosh krimet e prifterinjeve dhe pedofileve tjere me akuzat e pabaza ndaj Muhamedit a.s. ?

Aq me shume qe e akuzoni, aq me shume kronikat e zeza do t'ju shtohen !
    … ///

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Po ti, e shurdhër je, Kur te them se nuk ishte pedofil ??????????????????

Deri kur do t'i arsyetosh krimet e prifterinjeve dhe pedofileve tjere me akuzat e pabaza ndaj Muhamedit a.s. ?

Aq me shume qe e akuzoni, aq me shume kronikat e zeza do t'ju shtohen !
    Kush eshte duke i arsyetuar krimet e priferinjeve ore ..une thashe edhe me heret qe fajtor kryesor eshte Kisha ..por nuk mund tia hiqni Muhamedit njollen e pedofilit duke kritikuar prifterinjet ..kot e keni !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008

Nuk eshte islam apo katolicizem kur ndodhe vetem ndonje rast i izoluar njehere ne 10-15 vite e jo perdite ,siq islami eshte fajtor per martesat me femije ,martesat me kusherinje etj ashtu edhe katolicizmi eshte fajtor per "prodhimin" e aq shume pedofilve ne institucionet e saj ..ne mos per dic tjeter ,eshte fajtore qe ju ka dhene mundesine pedofileve te behen prifterinje!

Per ty qe i urren religjionet pa nevoje, me me rendesi eshte te mbahesh per gjenitaliet e perfaqesuesve te feve se dic konkrete, dic konstruktive, dic e dobishme...
    Edhe kete pune (kapjen per gjenitalie) jeni duke e bere duke mbajtur kujdestari. Krejt me rend. Here ti, her mesiqi e here liria...Nuk po ua leni dot t'iu ftohen fare gjenitaliet.

Edhe kjo eshte "pune" per djerrakohesit si puna e juaj.

*
    klipp&klar

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Norça.li Lexo Postimin

Per ty qe i urren religjionet pa nevoje, me me rendesi eshte te mbahesh per gjenitaliet e perfaqesuesve te feve se dic konkrete, dic konstruktive, dic e dobishme...
    Edhe kete pune (kapjen per gjenitalie) jeni duke e bere duke mbajtur kujdestari. Krejt me rend. Here ti, her mesiqi e here liria...Nuk po ua leni dot t'iu ftohen fare gjenitaliet.

Edhe kjo eshte "pune" per djerrakohesit si puna e juaj.

*
    Cke me mua ore ..skam faj une qe profetit tend i pelqenin femijet

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Kush eshte duke i arsyetuar krimet e priferinjeve ore ..une thashe edhe me heret qe fajtor kryesor eshte Kisha ..por nuk mund tia hiqni Muhamedit njollen e pedofilit duke kritikuar prifterinjet ..kot e keni !
    Po mir de, un them se nuk eshte kisha por vet individi ! Prap i perzien kabllot, dhe mundohesh te japesh leksione virtuale te botes qe nuk e kupton, nuk e beson ! Rri anash me mir. Muhamedi a.s. ishte me moralin me te pastër në tokë !! Ktë s'ka fije dyshime,,, !!!
    … ///

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Meqe edhe Bibla lejon pedofiline e incestin ,veprimet Muhamedit justifikohen apo ?
    Bibla nuk e lejon te berit seks me vajze te mitur. Ateistet dhe myslimanet kurre nuk mund te gjejne nje varg ne Bibel ne te cilen lejohet kryerja e seksit me nje vajze te re. Atehere ne nuk e kuptojme se perse keta shpifin ne kete menyre shume te ulet pa kurrfare fakti. Kjo eshte gjest i neveritshem per Perendine.
    A ka (pseudo) krishtere qe bejne seks me vajza te mitura, po ka, sidomos nga sektet te cilat njihen si 'jashta Biblike'. A e lejon Bibla kete, jo nuk e lejon. A ka krishtere qe nuk zbatojne urdherimet e Perendise, po ka.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 11-11-2013 më 11:58

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Bibla nuk e lejon te berit seks me vajze te mitur. Ateistet dhe myslimanet kurre nuk mund te gjejne nje varg ne Bibel ne te cilen lejohet kryerja e seksit me nje vajze te re. Atehere ne nuk e kuptojme se perse keta shpifin ne kete menyre shume te ulet pa kurrfare fakti. Kjo eshte gjest i neveritshem per Perendine.
    A ka (pseudo) krishtere qe bejne seks me vajza te mitura, po ka, sidomos nga sektet te cilat njihen si 'jashta Biblike'. A e lejon Bibla kete, jo nuk e lejon. A ka krishtere qe nuk zbatojne urdherimet e Perendise, po ka.
    Mos u fërko me muslimanet mesi, se tani duhet kujtuar vargjet biblike ku flasin per Profetin e Zotit, Lot'in per te cilin besoni se beri incest me te bijen.
    … ///

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •