Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 54
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Për: Prifti kosovar që përdhunoi të miturën

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Shume ide e duhur ..paramendojeni te ekzistonte ligji per tredhjen e pedofileve para 1400 viteve ne Arabi..bota sigurisht do ishte me e bukur ..
    Un fol per lisa, ti fol per fshisa.

Per Muhamedin a.s., ka dëshmuar Zoti kur tha se, është me një moral të LART !

Kete teme eshte dashur qe ta hapje ti, ose iliria_pa-pare.
    … ///

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Un fol per lisa, ti fol per fshisa.

Per Muhamedin a.s., ka dëshmuar Zoti kur tha se, është me një moral të LART !

Kete teme eshte dashur qe ta hapje ti, ose iliria_pa-pare.
    Po po e dime kete ..ne Kuranin qe iu "shpall" vetem Muhamedit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Ceni-1 Lexo Postimin
    Prifti kosovar që përdhunoi të miturën

Skedarët e Bashkëngjitur 162765

Një 22-vjeçare nga Zvicra, ka denoncuar priftin shqiptar, me origjinë kosovare, për përdhunim.

Ngjarja ka ndodhur më 26 janar të vitit 2009, kur vajza ishte 17-vjeçe. Pas katër vjetësh, Maria tregon fakte nga përdhunimi.

Mediat zvicerane shkruajnë se provë e fortë e prokurorisë është një sasi fotografish, ku protagonistë janë prifti shqiptar me inicialet P.A dhe vajza e mitur Maria K nga Luzern-i i Zvicrës.

Në denoncimin e bërë, vajza thotë se pasi u abuzua seksualisht nga prifti, po përjeton traumë të vazhdueshme nga ajo që ka pësuar.

Maria thotë se e njohu priftin kur ai erdhi në Basel në krye të një misioni kishtar në Zvicër dhe u afrua me të.

“Ai ishte pastor dhe unë kisha besim tek ai. Kurrë nuk e mendoja që do të abuzonte me mua”, -ka thënë Maria për gazetën “Blick”.

"Prifti qeshi me mua kur ai e kuptoi se unë isha ende e virgjër. Dhe pas përdhunimit, më dha 200 franga në dorë e më tha: ‘Fshije nga mendja këtë që ndodhi’, -ka deklaruar 22-vjeçarja.

Çështja ka kaluar në gjykatën e Baselit në Zvicër dhe po shqyrtohen provat që prokuroria ka grumbulluar për të pandehurin.

Në gjykatë, pastori e ka pranuar pjesërisht akuzën e ngritur ndaj tij dhe është dënuar me gjobë 1700 franga zvicerane.

Skedarët e Bashkëngjitur 162764

Zeri/info
    Cen muslimanit 17 vjecarja evropiane i duket e mitur ndersa 9 vjecarja arabe gru per shpi

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Kure Aloha i gjuan me rrufe minaret e xhamive, nuk bejne ze, ose ska ndodhe kurgje! Kur Muhamedi martohet me 6 vjecare eshte OK... DHE KUR NDOLLIN ME DHJETRA sulme kamikaze ne dite nga "musliman te devotshem" dhe masakrohen me qindra musliman te pafajshem( nder ta dhe shume femi) edeh kjo eshte OK! Nuk dine se cfare te bejne nga mllefi qe nuk pelcasin, athere ju kam une faj.Krej mekatet e kesaj bote i paskam bere une. O Allah, me fal dhe mos lesho ndonje rrufe mi çati! Allahu IK- berr!
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Nje kristian martohet me nje 10 vjecare se e justifikon dhe bibla sipas tij

http://www.loonwatch.com/2010/07/man...lly-justified/
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xhemis : 08-11-2013 më 07:41
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008

Citim Postuar më parë nga Ceni-1 Lexo Postimin
    Po menqenese Norca.li ne kete forum kemi shume besimtare te devoteshem te krishtere , mendovaqe qe ata te informohen per mesuesit e tyre fetare , per devoteshmerin qe po tregojne ne shumicen e temave te tolerances fetare , me siguri prej ketyre mesueseve e kane marrur edukaten !

Une po habitem ku ke pare tolerance fetare ketu ti ?! Dhe tjetera , i nderuar une mendoj se nese vazhdohet ne tere boten me prifterinjet keshtu , duhet krijuar ligje nga shtetet per parandalimin e pedofilizmit nga prifterinjet . Sepse nuk eshte rasti i pare dhe i fundit qe po ndodhe ne bote !
    Ceni-1
    Eshte deshmuar qinda e mija fish se "lajmet" si ky nuk sjellin asgje te dobishme, te hairit...
    Por, sic po shihet edhe me kete rast, neve shqiptaret jemi te prire t'i mesojme te tjeret per gjera qe nuk i njohim vet.
    Si mundem, ta zeme une, t'ia mesoj dikujt krishterimin, kur ende nuk e njoh islamin?
    Si mundet nje i krishtere t'ia mesoje dikujt islamin, kur ai nuk e njeh religjionin e vet - krishterimin?
    Si mundet nje ateist t'ia mesoje dikujt krishterimin, islamin, budizmin...?
    Dhe prapseprap kete gje e bejne disa qe prej se ekziston ky Forum (dhe jo vetem) e deri me sot.

Cfare te mire (hairi, dobie) ka sjellur deri me tash kjo?

Asgje. Ama asgje. Pos sharje, ofendime... te ndersjella.

Ne dac me beso, e ne dac mos me beso por, sa here hapet nje teme e tille e di afersisht mbi 90% se kush lajmerohet ketu dhe cfare do te shkruaje...Kjo eshte bere aq bajate sa qe gjithnje e me shume me vie te vjelli...

Une s'kam mundesi t'ia imponoj dikujt se cfare duhet te beje. Me e vogla qe mund ta beje eshte nje keshille e sinqerte: le te merret sejcili nga ne, ne rend te pare, me veten e vet, me ate qe merret ne diteperditshmeri, me ate qe ai/ajo i takon, qe eshte perkates i saj...sepse, sa here qe flitet per gjera te panjohura nuk eshte gje tjeter pos PARAGJYKIM. Paragjykimi, gjykimi (vleresimi) paraprak nuk sjell dobi, nuk e tregon te verteten...

Keshtuqe, kush eshte i interesuar te jet i dobishem, konstruktiv, i hairit, ta thoje e mesoje te verteten...nuk sjell (e as ne jeten e vet private) nuk merret me kesolloj "lajmesh" nga gazetat bulevardeske...nuk eshte dhe nuk mund te jet as musliman, as i krishtere, as "ateist" i vertete...

Sejcili duhet ta mesoje "fene" e vet, asaj qe i takon, dhe ta rrespektoje ate, nese don te Jet i rrespektuar nga tjetri.
    Ne te kunderten do te mbesim dhe me tutje populli me i parrespektuar ne bote, pikerisht per arsye se nuk e rrespektojme veten tone, ne rend te pare.

*
    klipp&klar

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Meqe edhe Bibla lejon pedofiline e incestin ,veprimet Muhamedit justifikohen apo ?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Norça.li Lexo Postimin
    Ceni-1
    Eshte deshmuar qinda e mija fish se "lajmet" si ky nuk sjellin asgje te dobishme, te hairit...
    Por, sic po shihet edhe me kete rast, neve shqiptaret jemi te prire t'i mesojme te tjeret per gjera qe nuk i njohim vet.
    Si mundem, ta zeme une, t'ia mesoj dikujt krishterimin, kur ende nuk e njoh islamin?
    Si mundet nje i krishtere t'ia mesoje dikujt islamin, kur ai nuk e njeh religjionin e vet - krishterimin?
    Si mundet nje ateist t'ia mesoje dikujt krishterimin, islamin, budizmin...?
    Dhe prapseprap kete gje e bejne disa qe prej se ekziston ky Forum (dhe jo vetem) e deri me sot.

Cfare te mire (hairi, dobie) ka sjellur deri me tash kjo?

Asgje. Ama asgje. Pos sharje, ofendime... te ndersjella.

Ne dac me beso, e ne dac mos me beso por, sa here hapet nje teme e tille e di afersisht mbi 90% se kush lajmerohet ketu dhe cfare do te shkruaje...Kjo eshte bere aq bajate sa qe gjithnje e me shume me vie te vjelli...

Une s'kam mundesi t'ia imponoj dikujt se cfare duhet te beje. Me e vogla qe mund ta beje eshte nje keshille e sinqerte: le te merret sejcili nga ne, ne rend te pare, me veten e vet, me ate qe merret ne diteperditshmeri, me ate qe ai/ajo i takon, qe eshte perkates i saj...sepse, sa here qe flitet per gjera te panjohura nuk eshte gje tjeter pos PARAGJYKIM. Paragjykimi, gjykimi (vleresimi) paraprak nuk sjell dobi, nuk e tregon te verteten...

Keshtuqe, kush eshte i interesuar te jet i dobishem, konstruktiv, i hairit, ta thoje e mesoje te verteten...nuk sjell (e as ne jeten e vet private) nuk merret me kesolloj "lajmesh" nga gazetat bulevardeske...nuk eshte dhe nuk mund te jet as musliman, as i krishtere, as "ateist" i vertete...

Sejcili duhet ta mesoje "fene" e vet, asaj qe i takon, dhe ta rrespektoje ate, nese don te Jet i rrespektuar nga tjetri.
    Ne te kunderten do te mbesim dhe me tutje populli me i parrespektuar ne bote, pikerisht per arsye se nuk e rrespektojme veten tone, ne rend te pare.

*
    Me vjen mire qe qortove Cenin ..kur ke "mizen" nen kapuq me mire mos bej ze ..

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Meqe edhe Bibla lejon pedofiline e incestin ,veprimet Muhamedit justifikohen apo ?
    Pse pedofili eshte martesa e Maries me Jozefin?Ti i ke ne bibel moj Ane te gjitha keto gjera qe akuzon.

Ja dhe katolikja qe ndoqi mesimet biblike

http://www.shekulli.com.al/web/p.php?id=15851&kat=102

Sipas enciklopedise katolike

http://www.newadvent.org/cathen/08504a.htm

Maria ishte 12 vjec Jozefi 90 vjec.Martese e bekuar nga Zoti.Pse nuk i ben njehere pyetjeve prifterinjeve qe ofendojne profetin Muhamed a.s per kete ndoshta te japin ndonje shpjegim ato.

një engjell i Zotit dhe i tha: ``Jozef, bir i Davidit, mos ki frikë ta marrësh me vete Marinë sigruan tënde, sepse ç`është ngjizur në të është vepër e Frymës së Shenjtë.Mateu 1;20

1 "Mos gjykoni, që të mos gjykoheni.
    2 Sepse ju do të gjykoheni sipas gjykimit me të cilin ju gjykoni; dhe me masën me të cilën ju masni, do t'ju masin të tjerët.
    3 Pse shikon lëmishten që është në syrin e vëllait tënd dhe nuk shikon trarin që është në syrin tënd?
    4 Ose, si mund t'i thuash vëllait tënd: "Dale të të heq lëmishten nga syri", kur ke një tra në syrin tënd?
    5 O hipokrit, hiqe më parë trarin nga syri yt dhe pastaj shiko qartë për të nxjerrë lëmishten nga syri i vëllait tënd.Mateu 7
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xhemis : 08-11-2013 më 07:45
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Xhemis Lexo Postimin
    Pse pedofili eshte martesa e Maries me Jozefin?Ti i ke ne bibel moj Ane te gjitha keto gjera qe akuzon.

Ja dhe katolikja qe ndoqi mesimet biblike

http://www.shekulli.com.al/web/p.php?id=15851&kat=102

Sipas enciklopedise katolike

http://www.newadvent.org/cathen/08504a.htm

Maria ishte 12 vjec Jozefi 90 vjec.Martese e bekuar nga Zoti.Pse nuk i ben njehere pyetjeve prifterinjeve qe ofendojne profetin Muhamed a.s per kete ndoshta te japin ndonje shpjegim ato.

një engjell i Zotit dhe i tha: ``Jozef, bir i Davidit, mos ki frikë ta marrësh me vete Marinë sigruan tënde, sepse ç`është ngjizur në të është vepër e Frymës së Shenjtë.Mateu 1;20

1 "Mos gjykoni, që të mos gjykoheni.
    2 Sepse ju do të gjykoheni sipas gjykimit me të cilin ju gjykoni; dhe me masën me të cilën ju masni, do t'ju masin të tjerët.
    3 Pse shikon lëmishten që është në syrin e vëllait tënd dhe nuk shikon trarin që është në syrin tënd?
    4 Ose, si mund t'i thuash vëllait tënd: "Dale të të heq lëmishten nga syri", kur ke një tra në syrin tënd?
    5 O hipokrit, hiqe më parë trarin nga syri yt dhe pastaj shiko qartë për të nxjerrë lëmishten nga syri i vëllait tënd.MAteu 7
    Pra meqe Jozefi paska qene pedofil edhe pedofilia e Muhamedit justifikohet apo jo ..kete don te thuash ?

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •