Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 54
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Për: Prifti kosovar që përdhunoi të miturën

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Pra pedofili qenka vetem nese nuk ke pelqimin e prinderve dhe nuk ke kurore ..nese je 9 vjecare dhe martohesh me plak me deshiren e prinderve atehere qenka OK ...rrofsh qe na e tregove kete !!
    Ketyre forumisteve te forumit iu pengon kur nje 50 vjecar ben seks me 17 vjecare (gje qe mund te jete bere edhe me pelqimin e vajzes, gjithcka tjeter eshte vecse spekulim, fotografite nuk pranohen si deshmi ne gjyq), por kur nje 53 vjecar ben seks me 9 vjecare per keta eshte OK madje shpallet si Profet i Zotit? Askush prej ketyre 'mbrojtesve te moralit' nuk kritikon fene myslimane qe eshte duke prure shqiptaret nga Siria ne arkivole, por keta jane te paret kur shohin te tilla ngjarje ne fete e tjera dhe jane te paret t'i denojne, madje gezohen qe ndodhin. Se kam ditur qe ne disa shqiptare ne Kosove biem keshtu ne nivelin e romeve qe dy gram tru nuk i perdorim.

Dallimi i vetem eshte se askund sipas fese katolike ky prift nuk ka te drejte ta beje kete gje, pasi prifterinjte e Kishes Katolike nuk kane te drejte te martohen e as te bejne marrdhenie seksuale. Une jam nje kritik i madh i fese katolike por vertete kjo fe nuk duhet te sulmohet vetem se nje prift del jashta mesimeve te kesaj feje. Feja katolike duhet te sqarohet vetem aty ku bjen ne kundershtim me Biblen, nuk duhet te gezohemi kur ndodhin kesi raste pasi eshte ne pyetje jeta e njerezve, ky mund te shkoje ne burg, ndoshta hiq nuk ka bere seks me kete vajze dhe shkon ne burg, ndoshta vajza mbetet ne trauma tere jeten, me vjen keq sido qe te jete.

Bravo te qofte moter qe po ua qet poshte disa rrena ketyre 'xhahileve'. respekt nga une mesia4ever

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ketyre forumisteve te forumit iu pengon kur nje 50 vjecar ben seks me 17 vjecare (gje qe mund te jete bere edhe me pelqimin e vajzes, gjithcka tjeter eshte vecse spekulim, fotografite nuk pranohen si deshmi ne gjyq), por kur nje 53 vjecar ben seks me 9 vjecare per keta eshte OK madje shpallet si Profet i Zotit? Askush prej ketyre 'mbrojtesve te moralit' nuk kritikon fene myslimane qe eshte duke prure shqiptaret nga Siria ne arkivole, por keta jane te paret kur shohin te tilla ngjarje ne fete e tjera dhe jane te paret t'i denojne, madje gezohen qe ndodhin. Se kam ditur qe ne disa shqiptare ne Kosove biem keshtu ne nivelin e romeve qe dy gram tru nuk i perdorim.

Dallimi i vetem eshte se askund sipas fese katolike ky prift nuk ka te drejte ta beje kete gje, pasi prifterinjte e Kishes Katolike nuk kane te drejte te martohen e as te bejne marrdhenie seksuale. Une jam nje kritik i madh i fese katolike por vertete kjo fe nuk duhet te sulmohet vetem se nje prift del jashta mesimeve te kesaj feje. Feja katolike duhet te sqarohet vetem aty ku bjen ne kundershtim me Biblen, nuk duhet te gezohemi kur ndodhin kesi raste pasi eshte ne pyetje jeta e njerezve, ky mund te shkoje ne burg, ndoshta hiq nuk ka bere seks me kete vajze dhe shkon ne burg, ndoshta vajza mbetet ne trauma tere jeten, me vjen keq sido qe te jete.

Bravo te qofte moter qe po ua qet poshte disa rrena ketyre 'xhahileve'. respekt nga une mesia4ever

Duartrokitje per "llogjiken e shendoshe"
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Kure Aloha i gjuan me rrufe minaret e xhamive, nuk bejne ze,
    o hajvan..e c'hyn rrufeja ne kete teme o mjeran..si nuk lat teme pa e flliqe mor aman ..pa lidhje fare..thjeshte vetem te dije pak ligjet e fizikes skishe pse shkruaje per xhamine.. e as per dhjetra kisha qe jan godite nga rrufeja anekend botes..por te eshte shpelare truri si shume mjeraneve ketu e hajt te gjuajme kuturu..lexo nje here edhe shkence o mjeran e jo vetem fe..hapini syte pak me shume ..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534

Gazeta zviceriane “Blick” eshte e njohur per shpifje ndaj shqiptarve!
    Me kujtohe kur ne vitin 1995, kjo gazete kishte dhene nje lajm se kinse nje bujk (pronar shtalle - pure) ishte ankuar kunder nje shqiptari te Kosoves – pa emer por veq me iniciale (kinse puntor I tij), me akuzen se “shqiptari ja ka perdhunue pelen ne shtalle gjate nates dhe kali (pela) eshte traumatizuar dhe po ndihet keq”! Lajmi mori hov dhe tere bota keshtu kuptoj, ama sot e asaj dite as nuk u tha emri I atij personi dhe asgje nuk dihet me per kete pune pos atij lajmi qe ishte e percjellur me nje fotografi ku shihet kali dhe nje njeri me fytyre te mbuluar me te zi.

Rasti I tjeter plasoj ne vitet 1999 kur po kjo gazete “Blick” dha lajmin me shpifje per nje shqiptar nga Kosova (respektivisht Gjakova) pasi ky kishte vra nje mesues zvicran, kjo gazete e qiti lajmin kinse ai shqiptar kishte “dhunuar vajzen e vet…”, mirpo kurr kjo nuk u deshmua dhe kurr se degjoj dikush at vajze duke dhene kete deshmi. Vajzen e mshefen dhe deri sot nuk dihet se ku eshte, kur erdhi koha te del ne gjyq personi I apostrofuar, disa dite para dites se gjykimit, personi u gjet I vdekur ne qeline e burgut! Asnjeher nuk u be e njohur pse vdiq ky person, keshtu qe dyshimi eshte se ate e mbyten. Per kete gje Shqiptaret shkuan me peticione, organizuan edhe demonstrata qe te zbardhet ky rast por kjo kurr nuk ndodhi. D.M.Th e koriten njeriun dhe e mbyten vet. Zeri I shpifjes dhe njyllosjes se keti shqiptari ishte po kjo gazette “Blick”!

Tash, spo dua as ta mbroje as ta gjykoj kete "rast" te keti prifti I cili u publikua edhe ne gazeta tona shqiptare, ama, po ta lexoj njeriu me kujdes kete qe thuhet ne gazeten “Blick”, shkrim ky qe iu referuan gazetat tona ne Kosove, secili mund ta kuptoi se ska asgje te vertet ne keto qe thuhen.

E para, nuk ka dhe nuk kishte ne Zvicer prift shqiptar nga Kosova me inicialet P.A.
    E dyta, kjo fisnikja “Maria” pas 4 viteve qenka kujtue te del tash dhe te ankohet se ka dhimbje se kinse e paska humbe vergjinitetin, shume me vonese qenka ka trishtohet kjo fisnike!!
    E treta, thuet se eshte nga Luzerni kjo vajze, ashtu thuhet edhe per priftin, ndersa ne anen tjeter thuhet se qenkan njoftuar ne mes veti ne Bazel….!
    Thuhet se per deshmi; “se provë e fortë e prokurorisë është një sasi fotografish ” por fotografite nuk mund te jene prove as deshmi, pos asaj asnjera nga ato fotografi nuk jane publikuar ne kete gazete, pos qe e kane qite nje foto te nje meshtari te pa njohur te cilit ja kane nxi fytyren, secili nga ne mund te bej nje fotografi te keti llojit dhe ta plasoj ne opinion.
    Tjetra, thuhet se “qenka denuar ky meshtari 1700 fraga zviceriane”, ama dihet ne kesi rastesh njeriu denohet shume vite me burg… e tjera e tjera, gjera te cilat nuk jane dicka tjeter pos perpjekjeve te nacistave zviceran qe te qesin hie te keqe shqiptarve dhe po tregojne urrejtjen nadaj nesh – nepermjet gazetes ma antishqiptare ne evrope.

Gjithsesi, nese vertet deshmohet se nje prift ka vepruar keshtu, eshte krim dhe veper shemtuese, gje e cila mund te ndodhe ama nuk duhet te ndodhe, mirepo nuk ka asnje te vertet lidhur me ato qe thuhen, mandej secili prej nesh mund ta argumentoj se kurr nuk kishte prift shqiptar nga Kosova me inicialet P.A.

Per ndryshe gazeta “Blick” eshte nje gazete antishqiptare dhe shumeher ka plasuar gjera te turpshme – ne shpifje per shqiptaret te cilat asnjeher as nuk u argumentuan dhe askush nuk degjoj me per keto qe kjo gazete I plasoj ne opinion, nder to as puna e peles dhe shqiptarit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 08-11-2013 më 22:07
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar toni77_toni për postimin:

CRASH (11-11-2013)

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    o hajvan..e c'hyn rrufeja ne kete teme o mjeran..si nuk lat teme pa e flliqe mor aman ..pa lidhje fare..thjeshte vetem te dije pak ligjet e fizikes skishe pse shkruaje per xhamine.. e as per dhjetra kisha qe jan godite nga rrufeja anekend botes..por te eshte shpelare truri si shume mjeraneve ketu e hajt te gjuajme kuturu..lexo nje here edhe shkence o mjeran e jo vetem fe..hapini syte pak me shume ..
    Ke kulture qe nuk diskutohet, por dhe ligjet e fizikes do mi mesojsh, OK?
    Nese feja cifutoarabe thote qe cdo gje behet me deshiren/lejen e Perendise, atehere si sqarohet kjo pune?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Ke kulture qe nuk diskutohet, por dhe ligjet e fizikes do mi mesojsh, OK?
    Nese feja cifutoarabe thote qe cdo gje behet me deshiren/lejen e Perendise, atehere si sqarohet kjo pune?

sipas kokes festen o iliria mo..a e shikoni ku jeni katandisur..ju jan errur syte aq shume sa qe nuk shikoni as dy pellembe larg hundes..

nje paranteze..deputetet e parlamentit shqiptar kan nxjerre nje ligj qe thuhet '' deputeti nuk mban pergjegjesi per ate cka flet ''..e kan bere pasi ju konvenon..ketu nuk jemi per te diskutuar politike dhe nuk jemi deputete qe te mos mbajme pergjegjesi per ate cka themi..pra mos fol rroma per toma se mban pergjegjesi per ate qe shkruan ketu..edhe pse eshte forum virtual prap mban pergjegjesi per ate cka shkruan..dhe ti si miop pasi te lexosh bibel e kuran mundohu te lexosh edhe pak fizike apo lend te tjera shoqerore qe te kesh pak me teper njohuri te pergjithshme dhe jo veten fetare..po ti hapesh syte pak me teper do shohesh pak me shume nga jeta dhe nuk do te te binte ndermend se si beri sex prifti ne zvicerr apo hoxha ne arabi..keshtu iliria..shikoje veten nje here e pastaj ankohu per kulturen e te tjereve..

Nese feja cifutoarabe thote qe cdo gje behet me deshiren/lejen e Perendise, atehere si sqarohet kjo pune
    shume e thjeshte por qe ti nuk ke shanc ta kuptosh..zoti e ka krijuar natyren dhe ai i ka krijuar te gjitha fenomenet e saja..njekohesisht ka krijuar edhe njeriun qe dallon nga qenjet e tjera per shkallen e larte te inteligjences..dhe e ka mesuar njeriun si ti pershtatet natyres , te jetoje ne natyre dhe te mbrohet nga kjo natyre..prandaj kemi edhe shkencetare qe kan shpike edhe rrufepritesin per tu mbrojtur nga kjo natyre..nje pjese derrmuese e popullsise ne bote duke perfshire edhe koka me renome i beson keto gjera keshtu qe nuk besoj se ke by.the ti ti kundershtosh..ja pra po te lexosh pertej bibles dhe kuranit do ti mesosh keto gjera dhe nuk do vish ketu te shkruash kodra pas bregu..por duket se misioni jot dhe i shume te tjereve si ti eshte si te zbuloni se si ja vuri prifti nje femije ne zvicer apo hoxha ne arabi..
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 09-11-2013 më 07:20
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin

Rasti I tjeter plasoj ne vitet 1999 kur po kjo gazete “Blick” dha lajmin me shpifje per nje shqiptar nga Kosova (respektivisht Gjakova) pasi ky kishte vra nje mesues zvicran, kjo gazete e qiti lajmin kinse ai shqiptar kishte “dhunuar vajzen e vet…”, mirpo kurr kjo nuk u deshmua dhe kurr se degjoj dikush at vajze duke dhene kete deshmi. Vajzen e mshefen dhe deri sot nuk dihet se ku eshte, kur erdhi koha te del ne gjyq personi I apostrofuar, disa dite para dites se gjykimit, personi u gjet I vdekur ne qeline e burgut! Asnjeher nuk u be e njohur pse vdiq ky person, keshtu qe dyshimi eshte se ate e mbyten. Per kete gje Shqiptaret shkuan me peticione, organizuan edhe demonstrata qe te zbardhet ky rast por kjo kurr nuk ndodhi. D.M.Th e koriten njeriun dhe e mbyten vet. Zeri I shpifjes dhe njyllosjes se keti shqiptari ishte po kjo gazette “Blick”!

.
    Kete rast e kam percjelle ne emisionin Njerez te HUmbur ,ku dy vellezerit kerkonin kete vajzen dhe nje njerin nga emisionet u lexua nje leter te cilen vajza ia kishte dhene nje prifti katolik shqiptar ,ne kete leter vajza nuk thoshte ashtu siq thua ti ,qe u akuzua padrejtesiht babai ..psikopate e kriminele ka secili popull ,keshtu qe edhe ne mesin tone ka kriminel qe dhunojne vajzat e tyre .Logjikisht shteti zviceran ska asnje perfitim (ta trillon ngjarjen ,ta humb vajzen etj etj) ne kete rast ,pastaj vajza sot eshte e rritur ,mund te dal dhe te thote qe babai ishte i pafajshem por jo ,letra e saj dhe mos komunikimi me familjaret tregon te kunderten ,vajza eshte abuzuar seksualisht nga babai i saj .

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Kete rast e kam percjelle ne emisionin Njerez te HUmbur ,ku dy vellezerit kerkonin kete vajzen dhe nje njerin nga emisionet u lexua nje leter te cilen vajza ia kishte dhene nje prifti katolik shqiptar ,ne kete leter vajza nuk thoshte ashtu siq thua ti ,qe u akuzua padrejtesiht babai ..psikopate e kriminele ka secili popull ,keshtu qe edhe ne mesin tone ka kriminel qe dhunojne vajzat e tyre .Logjikisht shteti zviceran ska asnje perfitim (ta trillon ngjarjen ,ta humb vajzen etj etj) ne kete rast ,pastaj vajza sot eshte e rritur ,mund te dal dhe te thote qe babai ishte i pafajshem por jo ,letra e saj dhe mos komunikimi me familjaret tregon te kunderten ,vajza eshte abuzuar seksualisht nga babai i saj .
    ane, nuk perjashtoj mundesine se edhe nder popullin tone mund te kete psikopata apo edhe te ndodhin dhunime ndaj vajzes apo..., bile ka edhe raste qe kane ndodhur, mirepo realisht asnjeher ky rast nuk eshte zbardhur ne menyre qe dikush te kuptoj te verteten. Nuk po perjashtoj mundesine se paska "shkrue nje leter" sic thua, por kete gje sot po e degjoj. Por ajo qe ka shkrue letren asnjeher nuk u ballafque me realitetin por gjithcka ishte large opinionit dhe e pa mundur qe dikush te merr kontakt apo informata se ku gjindet kjo vajze....! Deri sot askush kete vajze nuk e ka pa dhe nuk dihet se ku eshte qe nga koha kur ka ndodhur rasti.

Nje jam i sigurt, mund te keni ndonje informate apo..., por mbi kete rast me shume se une nuk din, them kete gje pasi une vet isha ne njohuri lidhur me kete rast sepse e kam pase nej rrol bukur te veqant, pos asaj, isha ne lidhje te forta me gazetar te ndryshem ne kete kohe, kam bere perpjekje te medhe qe dikush nga ata te takohet me kete vajze qe te mund ta kuptojne opinioni te vereten, ama kjo ishte e pa mundur.

Eshte edhe dicka tjeter qe mshifet pas keti rasti, ama kete gje e mshefen zvicerant dhe gazeta "Blick" - mos ishte problemi te mesuesi dhe vajza - mesuesi i cili edhe u vra nga shqiptari, keshtu qe ishte dhe mbetet vetem nje shpifje e sherbimit zviceran lidhur me ato qe thuhen, dhe mshefje e realitetit mbi ngjarjen.

Edhe dicka, i njoh aq shume zvicerant sa edhe me shume se popujt tjere, pasi kohen me te madhe te jetes time e kam pase me kete popull-mentalitet.

Gjithsesi, nuk perjashtoj asnjeher mundesine qe raste te tilla edhe te ndodhin, por kjo ngjarje, si dhe shume ngjarje tjera nuk jane zbradhur por kane mbetur te pa njohura per opinionin, keshtu qe edhe mundesia edhe e dyshimeve, por edhe e spekulimeve ka mbetur e hapur.

KLM
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

10. Anetarët më poshtë kanë falenderuar toni77_toni për postimin:

CRASH (11-11-2013)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-01-2012
    Postime
    73

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    Mos ofendoni ktu sepse jemi per te bisedu te gjith neve ktu,e kecja dhe e mira egziston ne cdo komb,ne cdo fe,ne cdo familje,kshtu ce mos shenoni nje anshem kjo fe apo ajo fe,mos hyni ne feja pse ben nje gabim nje person dhe te tjeteret te ofendojn nje popull apo shum shtete.
    Krimi nuk eshte shteteror as nuk eshe fjale e tera nje fe qe bejn krime,flitet behet fjal per nje person i semeru me pengesa mendore e jo e gjith njerzimi besimtar ne ate fe.
    Askund mos shkoni me large nje raste ketu lexova familja shqiptare(babai i vajzes perdhunoi vajzen e tij per ta provuat a eshte e virgjer) tash te ngritem ne te gjithe te akuzojme apo te gjykojme gjith ''SHqiptarine''? ce nje prind ka be ate nuk do te thot te gjith shqiptaret perdhunojne femit e tyre.
    '' Duaji të gjithë, beso vetëm disa. Askujt mos i bëj keq''

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    ane, nuk perjashtoj mundesine se edhe nder popullin tone mund te kete psikopata apo edhe te ndodhin dhunime ndaj vajzes apo..., bile ka edhe raste qe kane ndodhur, mirepo realisht asnjeher ky rast nuk eshte zbardhur ne menyre qe dikush te kuptoj te verteten. Nuk po perjashtoj mundesine se paska "shkrue nje leter" sic thua, por kete gje sot po e degjoj. Por ajo qe ka shkrue letren asnjeher nuk u ballafque me realitetin por gjithcka ishte large opinionit dhe e pa mundur qe dikush te merr kontakt apo informata se ku gjindet kjo vajze....! Deri sot askush kete vajze nuk e ka pa dhe nuk dihet se ku eshte qe nga koha kur ka ndodhur rasti.

Nje jam i sigurt, mund te keni ndonje informate apo..., por mbi kete rast me shume se une nuk din, them kete gje pasi une vet isha ne njohuri lidhur me kete rast sepse e kam pase nej rrol bukur te veqant, pos asaj, isha ne lidhje te forta me gazetar te ndryshem ne kete kohe, kam bere perpjekje te medhe qe dikush nga ata te takohet me kete vajze qe te mund ta kuptojne opinioni te vereten, ama kjo ishte e pa mundur.

Eshte edhe dicka tjeter qe mshifet pas keti rasti, ama kete gje e mshefen zvicerant dhe gazeta "Blick" - mos ishte problemi te mesuesi dhe vajza - mesuesi i cili edhe u vra nga shqiptari, keshtu qe ishte dhe mbetet vetem nje shpifje e sherbimit zviceran lidhur me ato qe thuhen, dhe mshefje e realitetit mbi ngjarjen.

Edhe dicka, i njoh aq shume zvicerant sa edhe me shume se popujt tjere, pasi kohen me te madhe te jetes time e kam pase me kete popull-mentalitet.

Gjithsesi, nuk perjashtoj asnjeher mundesine qe raste te tilla edhe te ndodhin, por kjo ngjarje, si dhe shume ngjarje tjera nuk jane zbradhur por kane mbetur te pa njohura per opinionin, keshtu qe edhe mundesia edhe e dyshimeve, por edhe e spekulimeve ka mbetur e hapur.

KLM
    Nuk e di cfare roli keni pasur ju ne kete rast por nje nje emision te Aida Shtinos(para dy-tri viteve) u lexua nje leter nga vajza derguar vellezrve te saj ,letra ishte derguar permes nje priti katolik shqiptar..ne leter ju spjegonte vellevreve se pse nuk takonte familjen dhe ju thoshte se ju keni qene te rinje dhe e di se ju nuk keni faj por fajin e hidhte tek babai etj tani eshte e vertete apo genjeshter une kete se di vetem se distanca e vajzes me familjen e saj me ben te kuptoj se vajza me te vertete ishte e abuzuar .

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •