Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 54 prej 54

Për: Prifti kosovar që përdhunoi të miturën

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Cke me mua ore ..skam faj une qe profetit tend i pelqenin femijet
    Interesant me këtë kuffark sa e pështirë është në ofendiminin e njeriut ma të zgjedhur në botë.
    Duhet ta dish oj kuffare se Allahu toleron ofendimet ndaj Tij,por assesi nuk toleron ofendimet ndaj Profetit të Tij,dhe ta dish se inshalla dënimin e frikëshëm e ke afër sa ma shum që ofendon aq më shpejt do ta kesh dënimin,sepse këtë na ka vërtetutar historia dhe neve e dim përfundimin e tërë atyre që kan fyer personalitetin e Profetit ton.
    Interesant as krishterët,as çifutët e as armiqt e profetit nga rrethi tij kurrë nuk e kan akuzuar me kësi shpifje,bile as që ka pasur ndonji vërejtje qoft edhe të mëvonshme nga ndonji njeri i afërt ose i largët qoft mik e armik i tij.Sepse kjo don të thotë se nëse Profeti na paska qenë pedofil,atëher këtë më së pari e paska lejuar babai i Aijshes r.a Ebu Bekri r.a, i cili njiherit ishte edhe shoku ma i ngushtë i Profetit tonë,pastaj shokët e tij të afërt ,paastaj më së paku do ta kritikonin edhe armiqt e tij të përbetuar.
    Dhe nji moment tjetër i jetës së Profetit ësht ëse ai ka pasur për gra edhe të moshuara dhe jo tërheqëse me të vetmin qëllim që të kujdesej për to,edhe pse tërë historianët musliman janë dakord se fiziku i profetit tonë ishte perfekt,pra ishte ndër burrat më të pashëm dhe tërheqës,dhe kur ishte në moshën 60 vjeçare dukej më i ri se ata 20 vjeçarët sepse nuk ka pasur asnji rrudhë dhe mjekrën e ka pasur të zezë dhe forcën e ka pasur sa të 40 burrave më të fuqishëm t ë asaj kohe.
    Janë dakord si çifutët,krisherët e atëhershëm dhe armiqt e tij të përbetuar se ai kurrë në jetën e tij nuk ka gënjyer,edhe para islamit askujt nuk i ka bërë asnji dëmi.
    Edhe pse ka marr pjes në 27 lufëtra i pari në rrjesht,dora e tij nuk ka vrarë asnji qafir,vetëm njërin e ka pështy dhe ai vdiq nga kjo duke kujtuar se e ka goditur profeti.
    Pastaj Proeftit i ofruan armiqt e tij gra dhe vajza më të bukura por ai nuk pranoj,i ofruan edhe pozitë dhe emër por nuk pranoj.
    DHe nuk mundet nji fe madhështore të filon me nji rrenavec dhe pedofil dhe mashtrues.
    Cili ësht ëai rrenavec që feja e tij ka ngadhnyer?
    Për këtë shkak dhe shum shkaqe tjera,pasi kujton se fshihesh prapa ekranit dhe ndihesh e sigurtë,Allahu ta bëftë kabull që nji musliman ta nxjerrt gabzherrin e fytit .O Zot jepja dënimin ashtu si e meriton dhe si i ke dënuar ata para kësaj duke i poshtëruar në këtë dunja dhe ahiret dhe bëne mësim për të tjerët.Amin.
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    Interesant me këtë kuffark sa e pështirë është në ofendiminin e njeriut ma të zgjedhur në botë.
    Duhet ta dish oj kuffare se Allahu toleron ofendimet ndaj Tij,por assesi nuk toleron ofendimet ndaj Profetit të Tij,dhe ta dish se inshalla dënimin e frikëshëm e ke afër sa ma shum që ofendon aq më shpejt do ta kesh dënimin,sepse këtë na ka vërtetutar historia dhe neve e dim përfundimin e tërë atyre që kan fyer personalitetin e Profetit ton.
    Interesant as krishterët,as çifutët e as armiqt e profetit nga rrethi tij kurrë nuk e kan akuzuar me kësi shpifje,bile as që ka pasur ndonji vërejtje qoft edhe të mëvonshme nga ndonji njeri i afërt ose i largët qoft mik e armik i tij.Sepse kjo don të thotë se nëse Profeti na paska qenë pedofil,atëher këtë më së pari e paska lejuar babai i Aijshes r.a Ebu Bekri r.a, i cili njiherit ishte edhe shoku ma i ngushtë i Profetit tonë,pastaj shokët e tij të afërt ,paastaj më së paku do ta kritikonin edhe armiqt e tij të përbetuar.
    Dhe nji moment tjetër i jetës së Profetit ësht ëse ai ka pasur për gra edhe të moshuara dhe jo tërheqëse me të vetmin qëllim që të kujdesej për to,edhe pse tërë historianët musliman janë dakord se fiziku i profetit tonë ishte perfekt,pra ishte ndër burrat më të pashëm dhe tërheqës,dhe kur ishte në moshën 60 vjeçare dukej më i ri se ata 20 vjeçarët sepse nuk ka pasur asnji rrudhë dhe mjekrën e ka pasur të zezë dhe forcën e ka pasur sa të 40 burrave më të fuqishëm t ë asaj kohe.
    Janë dakord si çifutët,krisherët e atëhershëm dhe armiqt e tij të përbetuar se ai kurrë në jetën e tij nuk ka gënjyer,edhe para islamit askujt nuk i ka bërë asnji dëmi.
    Edhe pse ka marr pjes në 27 lufëtra i pari në rrjesht,dora e tij nuk ka vrarë asnji qafir,vetëm njërin e ka pështy dhe ai vdiq nga kjo duke kujtuar se e ka goditur profeti.
    Pastaj Proeftit i ofruan armiqt e tij gra dhe vajza më të bukura por ai nuk pranoj,i ofruan edhe pozitë dhe emër por nuk pranoj.
    DHe nuk mundet nji fe madhështore të filon me nji rrenavec dhe pedofil dhe mashtrues.
    Cili ësht ëai rrenavec që feja e tij ka ngadhnyer?
    Për këtë shkak dhe shum shkaqe tjera,pasi kujton se fshihesh prapa ekranit dhe ndihesh e sigurtë,Allahu ta bëftë kabull që nji musliman ta nxjerrt gabzherrin e fytit .O Zot jepja dënimin ashtu si e meriton dhe si i ke dënuar ata para kësaj duke i poshtëruar në këtë dunja dhe ahiret dhe bëne mësim për të tjerët.Amin.
    Me ne fund e pranuat qe Muhamedi eshte me i rendesishem se Allahu per ju ..kot sju them muhamedane..e dija qe ishte MUhamedi ai qe zgjodhi Allahun e jo e kunderta
    Ka marre pjese ne 27 luftera po ska vrare asnje ..epo Refer as Stalini e Hitleri ska vrare asnje me duart e tyre ,ishin te tjeret qe vrane nen urdherat e tyre .
    Per punen e dashurise se cuditshme qe kishte Muhamedi per femijet femra ..kete se thone as burimet cifute e as te krishtere por Bukhari ,hadithet e te cilit jane te rendesishme menjehere pas Kurani ..apo edhe kete tenton ta mohosh?
    I leme hadithet e Bukharit dhe e shpallim Bukharin spiun te cifuteve e te krishtereve sepse hadithet e tij fyejne profetin me moral te larte por cti bejme marteses se tij me gruan e djalit te adaptuar e cila ishte edhe vajza e halles se tij ...ky fakt gjendet ne kuran!!

Ne fund ..nga gjithe ky shkrim me se shumti me beri pershtypje pamja e Muhamedit ..duhet te kete pasur kirurg plastik shume te zoti ..60 vjec e dukej si 20 vjec wow .sa do deshiroja te gjendej ndonje kirurg plastik si ai pas 30 viteve
    Ndryshuar për herë të fundit nga ane : 11-11-2013 më 17:35

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar ane për postimin:

jarigas (13-11-2013)

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Mos u fërko me muslimanet mesi, se tani duhet kujtuar vargjet biblike ku flasin per Profetin e Zotit, Lot'in per te cilin besoni se beri incest me te bijen.
    Nese sqarohet kjo 'kontradikte' (qe ju e konsideroni te tille) a po me garanton se nuk keni me permend me kurre per sa te eshte jeta as ju as ateistet, as hoxhallaret qe i keni mbushur propaganda veb faqet e juaja me kesi keqinterpretime te qellimshme. Pra ne veb faqet e juaja dhe ketu ne nenforumin mysliman. Nese jo mos na humb kohe...

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

S'ka vend per interpretime, eshte e shkruar me shkronja te zeza mbi flet te bardhe !
    … ///

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Le dévoué për postimin:

Norça.li (12-11-2013)

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •